Miresele anului 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 28
Cryssy spune:
quote:
Originally posted by Danutza_s
Cryssy , avem nunta in aceeasi zi.......nu am citit mesajele tale de pana acuma, asa ca nu stiu prea bine despre ce e vb...problema cu nasii....nici eu nu am stabilit nimk pana acum...mai e timp...pana in august...am vb asa de principiu cu fiica nasilor mei de botez, dar nu ne-am intalnit sa vb....asa ca nu esti singura care nu are nasii stabiliti....o sa se rezolve si asta pana la urma....
poate sare "iepurele" de unde nu te astepti....
mie una mi-ar fi placut ca nasii sa vina sa ne intrebe dc vrem sa ne fie nasi, nu invers...adik sa se ofere ei, dc le face placere chestia asta....dar cred ca asta nu se intampla vreodata (sau fff rar)....
pupici....gtg...am de invatat pt examen....
Danutza
Am avut nasi si ne-au lasat balta...chestia este ca s-au razgandit....au fost la cununie si acum nu mai vor...si nici nu stim de ce ne-au refuzat dupa ce au fost de acord la 2 luni s-au razgandit...intrebarea este de ce?....si noi acum suntem disperati pt ca nu mai avem pe cine sa intrebam...am intrebat pe toate persoanele care le cumoastem....plus eu fiind profesoara am intrebat si la locul meu de munca ...s-a oferit o colega .....dar tot nimik.....si noi nu mai avem pe cine sa intrebam asta este toata problema....de asta suntem asa de disperati...ca nu mai stim pe cine sa intrebam....asa ca ar cam trebuie sa vina ei la noi....si asta este f greu.....asa ca
ralnied1 spune:
Cryssy, dar parintii tai sau socrii nu cunosc pe nimeni care ar putea sa va cunune??? Eu am nunta pe 17 iunie si nasi siguri nu am nici eu.
A promis cineva de pe aici, apoi s-a razgandit (intr-un fel, nu stiu de ce, dar parca ma asteptam). Am intrebat cateva persoane si banii au fost cel mai des invocati... O verisoara m-a refuzat acum un an si mai nou, dupa discutii intense, se pare ca si-ar fi revenit... Adica ar vrea sa ne cunune... Si pana la urma cred ca ramanem la ei... Doar sa nu se mai razgandeasca...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Ideea de baza e ca sa nu disperi!!!
Uite, eu, stiind cat e de aiurea cu gasitul nasilor (fiind patiti!), am zis ca daca ne roaga cineva vreodata si ne sunt oamenii pe plac... nu stam mult pe ganduri... Dar faza e ca sa avem si banii, ca asa, chiar fara nimic, nu se poate...
Pana la urma... tu nu ai intrebat pe aia de ce s-au razgandit??? Macar sa stii. Poate ati gresit voi cu ceva (sau poate nu ati gresit, dar ei asa au interpretat ceva anume...)...
Oricum, daca mai vorbiti cu cineva, spuneti din start ca nu aveti absolut nici o pretentie de la ei, de nici un fel... Poate merge macar asa... Nu garantez... Depinde f mult si de cum sunt oamenii...
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
SunSmile, nu fi trista, ca nici eu nu am vazut!!!
E si maine o zi!
dyadya spune:
Nici eu nu vad nici o poza de la Freia!!!! Si asa curioasa eram.... Freiaaaaa, fa ceva cu pozele alea sa te vedem si noi cu rochite de mireasa!
Cryssy spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Ideea de baza e ca sa nu disperi!!!
Uite, eu, stiind cat e de aiurea cu gasitul nasilor (fiind patiti!), am zis ca daca ne roaga cineva vreodata si ne sunt oamenii pe plac... nu stam mult pe ganduri... Dar faza e ca sa avem si banii, ca asa, chiar fara nimic, nu se poate...
Pana la urma... tu nu ai intrebat pe aia de ce s-au razgandit??? Macar sa stii. Poate ati gresit voi cu ceva (sau poate nu ati gresit, dar ei asa au interpretat ceva anume...)...
Oricum, daca mai vorbiti cu cineva, spuneti din start ca nu aveti absolut nici o pretentie de la ei, de nici un fel... Poate merge macar asa... Nu garantez... Depinde f mult si de cum sunt oamenii...
E si maine o zi!
Nu a fost nevoie sa ii intrebam pt ca ne-au spus ei...el este inginer pe platforma...si ne-a spus ca nu poate sa stie daca este acasa at sau nu si nu vrea sa ne incurce....alta persoana are sotul navigator si se intoarce dupa nunta noastra...alti au spus ca au inmormantare...alti botez...ati ca nu au bani....si au bagat tot felul de motive...si crede-ma ca am intrebat pe toata lumea...soacra mea la munca..socru meu la el la munca...tata care este navigator a intrebat la el pe vas....sotu la munca la el...eu la munca...si nu s-a oferit nimeni...deci noi acum asteptam sa vina nasu la noi nu sa ne ducem noi la ei ...si asa ceva nu cred ca o sa se intample...si nu stim ce o sa facem....totusi noi speram ca o sa gasim pe cineva.....
si noi nu suntem pretentiosi...noi nu am apucat sa vb cu ei deloc...ne-au spus nu pana sa apucam sa spunem ce vrem sau cum sa procedem....asa ca ....suntem in cautare.....
dyadya spune:
Cryssy, incearca sa identifici in lista ta de invitati, cupluri cu job-uri normale-pt ca intr-adevar asta e o problema: daca omul are un job la care nu stie niciodata cand e acasa si cand e plecat, normal ca nu-si poate lua un angajament. Si nici n-ai vrea sa-si ia si sa te anunte cu 2 saptamani inaintea nuntii ca te lasa balta. Pe de alta parte, din familie nu gasesti pe nimeni? ca familia-i familie: lor le spui de la obraz ca trebuie doar sa joace rolul de nasi, ca aveti nevoie de cineva care sa va "scoata" la biserica, dar ca nu aveti nici o pretentie si ca dpdv financiar sa dea cat ar fi dat si in calitate de simpli invitati. Ca oricum ar fi venit,oricum ar fi dat bani deci nimic nu se schimba, decat ca in ochii celorlalti ei vor fi nasi, nu simpli invitati.
Cryssy spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Cryssy, incearca sa identifici in lista ta de invitati, cupluri cu job-uri normale-pt ca intr-adevar asta e o problema: daca omul are un job la care nu stie niciodata cand e acasa si cand e plecat, normal ca nu-si poate lua un angajament. Si nici n-ai vrea sa-si ia si sa te anunte cu 2 saptamani inaintea nuntii ca te lasa balta. Pe de alta parte, din familie nu gasesti pe nimeni? ca familia-i familie: lor le spui de la obraz ca trebuie doar sa joace rolul de nasi, ca aveti nevoie de cineva care sa va "scoata" la biserica, dar ca nu aveti nici o pretentie si ca dpdv financiar sa dea cat ar fi dat si in calitate de simpli invitati. Ca oricum ar fi venit,oricum ar fi dat bani deci nimic nu se schimba, decat ca in ochii celorlalti ei vor fi nasi, nu simpli invitati.
iti dai seama ca am intrebat si pe cei din familie...dar cum ai spus si tu fiind familie...ne-au refuzat cu nerusinare.....
anamariame spune:
Fetelor, ca sa vedeti pozele postate de Freia, stergeti punctul de la capatul adresei.Eu le-am vazut, si cel mai tare mi-a placut prima rochita.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.