Miresele anului 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 27
Rallu spune:
quote:
Originally posted by Freia
ma pus naiba sa probez rochii de mireasa acu nu stiu ce vreau. vreti sa va arat poze cu mine in diverse rochitze? ca io sunt in pom la capitoul vce vreau.
Vrem, vrem poze...poate asa ne mai hotaram si noi cand te-om vedea pe tine frumoasa si aranjata.
In alta ordine de idei, eu tocmai am cumparat si tariile pt. nunta.
Inca un punct bifat pe listuta.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
kateryna spune:
Eu mi-am luat ieri materialele ptr decorat biserica. Abia astept sa ma apuc de aranjamente
Nunta noastra
krelia spune:
quote:
Originally posted by Cryssy
.....e incredibil ce mi se intampla...cred ca nu i s-a intamplat la nici una ce mi se intampla mie acum....am batut recordul la persoanele care ne-au refuzat ca sa ne fie nasi...saptamana asta ne-au mai refuzat 2 perechi.......este posibil asa ceva?...mie imi vine sa ...de toti peretii...nu stim ce sa mai facem sau pe cine sa mai intrebam.......va rog frumos...spuneti-mi si mie cum sa fac dati-mi un sfat ceva...
linisteste-te...si ai incredere...inca mai este timp ...daca erai dupa mine....zau ca ilo bagam pe iubi intr-o sedinta..poate poate il convingeam....dar....asa ...si pare-mi-se ca nici doar nasi cunuanti civil nu ai voie, nu? tre' sa fie si ei cununati religios, ca sa poate cununa, al randul lor...
Hai, fruntea sus!!! Nu dispera!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
elara spune:
Salutare, fetelor.
Iaca sunt la serv in wk si nu am rezistat sa nu va fac o vizita.
Krelia, Trenurelu si Rallu, sanatate multa.
Krelia, nu sta cu nasul infundat, ca se agraveaza (D fereste) situatia (iti spune cineva care a ajuns la op din cauza unei sinuzite). Asa ca ia-ti musai picaturi de nas. Si bineinteles medicamente. Servetelele ar trebui sa iti fie ultima problema (desi te inteleg ca te doare). Sfaturile sunt valabile pentru toate "racitele"
Freia, da, vrem sa vedem poze.
Si, te rog, spune-mi ca nu esti supi pe mine. Si daca mi-ai putea explica si de ce (uneori....de fapt...de cele mai multe ori) nu am "entire smile list" cand scriu mesaje, poate reusesc cumva sa rezolv situatia. Multumesc anticipat.
Mai am o veste fetelor. Cica la Ionin (in Cocor la et 3) s-au mai ieftinit rochitele de mireasa. O prietena de-ale mele si-a cumparat acum o luna o rochita si acum e mai ieftina cu 4 milioane. Ma gandesc ca poate vor sa vanda mai repede ce mai au pe stoc de anul trecut ca sa faca loc pentru marfa noua care va fi lansata cu ocazia targurilor..........
Nicocostea, ia spune ce ai mai bifat pe listuta?
Raza ai fost la proba? Ai luat rochita acasa?
Bee, eu nu mi-am facut inca invitatiile, dar sunt decisa sa le si vad inainte, adica sa le pipai......deci nu le voi face pe net. Nu stiu daca te-am ajutat cu ceva...Poate doar sa te determin sa iti reconsideri putin optiunea desi te inteleg ca e foarte greu sa pregatesti si o nunta si un botez si ...mai ales....sa il ingrijesti pe cel mic.
Cryssy, m-as fi gandit si eu la asta, fiindca si eu imi doresc sa cunun, insa e prea aproape de nunta noastra si stam si destul de dificil cu finantele (rate la apartament, mobila de cumparat sa ne putem muta... nunta noatra de pregatit..., plus o alta nunta a unei prietene chiar cu o luna inainte de nunta noastra) si chiar fara nimic nu as ptea sa cunun....
Ma gandeam sa intrebi poate chiar vreunul din preotii de la biserica pe care ati ales-o (sau de la oricare alta). Daca el nu va putea, sigur va gasi printre enoriasii lor mai apropiati o familie care sa doreasca sa va cunune, afland situatia in care va aflati. Ii spui eventual ca doresti o famile mai tanara care sa va poata deveni prieteni(daca asta conteaza pentru voi), ca nu aveti pretentii...si gata.
Stiu ca sa cununi este o fapta crestineasca foarte buna si ma gandesc ca e si asta o solutie...Imi dau si eu cu parerea.
Alta idee ar fi (daca nu cumva ati aplicat deja) sa va revedeti lista de invitati si dintre acestia sa va ganditi ce familii ar putea sa va cunune si sa mai incercati...fara sa va pierdeti speranta. Dumnezeu le rezolva pe toate. Mai ales o situatie ca aceasta.
Mult succes va doresc.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
elara spune:
Cryssy, mi-am mai amintit ceva:
Zicea cineva pe forum, nu mai stiu acum cine, ca se accepta (nu stiu daca toti preotii accepta dar merita incercat) si nasi care sunt doar logoditi (dar la biserica banuiesc).
Poate te ajuta cu ceva informatia...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
kateryna spune:
Elara, cred ca de mine era vorba cu nasii logoditi. Nasii nostrii ne vor casatori chiar daca nu au cununia religioasa facuta. Vor face doar cununia civila si logodna la biserica si e ok. Cel putin asa ne-a zis preotul care ne va casatori pe noi.
Nunta noastra
elara spune:
Katerina.
Ce mai faci?
Eu nu am mai facut nimic. Ne-am programat la biserica si atat. Tu?
Seneca
Freia spune:
elara nu sunt suparata mama pe tine. ce-ti veni?
aici sunt pozele http://community.webshots.com/album/546864427wfscbl. sapt viitoare mai fac o tura in oras la 3 magazine si tre sa iau decizia.
la Ioanin am fost si eu si nu am gasit cine stie ce. Dar intradevar sunt rochii f ieftine acolo. Poate il conving pe Mitzi sa ne oprim si acolo, desi repet eu nu am vazut nimic care sa imi placa mie.
Freia si Alexa
krelia spune:
quote:
Originally posted by Freia
aici sunt pozele..
uni ie bre, pozili??
ca io nu vaz nimic...parol!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Darria spune:
Krelia, pt. rana la nasuc(pe interior sau exterior) e buna crema de galbenele, in 2 zile de folosire esti aproape vindecata.
Cryssy, nu dispera, aveti timp pt. nasi si o sa gasiti pana la urma. Noi i-am gasit cu o luna inainte de nunta.
Bafta la pregatiri miresici