Miresele anului 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 20
SimRam spune:
Raza - sunt convinsa ca va fi o zi reusita si pentru mire, chiar daca trebuie sa alerge de colo colo...si dupa toate drumurile o sa fie mult mai fericit cand intr-un sfarsit ajunge la tine.
Am si eu o intrebare - n-am vazut un subiect cu asta - voi v-ati ales tema nuntii, faceti ceva pentru entertainment (dansatori, artisti, etc....)?
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Am pus si eu o intrebare,si nu mi-a raspuns nimieni. La primarie trebuie depuse actele cu 10 zile inainte. Asta inseamna (in cazul meu) 15 februarie (25-10)? Sau i-au in calcul si ziua depunerii si ziua nuntii, si atunci le depun pe 16 februarie? Ca nu am priceput.
Daca mai ai rabdare pana luni, iti ( va ) zic eu cum e cu depusu' asta. explicatiile pe care le am eu sunt ca pt copii.
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by elara
Hai sa spun si eu un banc.
Real! Si care mi s-a intamplat mie.
Saptamana trecuta, nu mai stiu la ce post de TV, a fost filmul "Brave Heart", cu Mel Gibson. Si da iubitelul meu pe programul cu pricina, vede filmul in cauza (era inceput deja) si ma intreaba ce film e.
La care eu raspund: BraveGirl!
Super!!!!!
Corina
Albumul meu
kateryna spune:
A.cicel, iti raspund eu la intrebarea ta cu actele. Depinde de la primarie la primarie. Asa ca nu lua tine cont ca noi spunem ca trebuie sa mergi pe 15 sau pe 16. De exemplu in Bucuresti actele se pot depune cu 10-14 zile mai devreme, deci in situatia asta ar trebui sa mergi pe alta data. Mergi si intreaba la primarie pentru ca va trebui sa duci si certificatul medical care trebuie depus la primarie in termen de maxim 24 de ore de la eliberare. Cel putin asa a fost in Bucuresti, la sect 1. Asta ptr cine vroia sa stie. Aaaa...si 10 zile inseamna inclusiv ziua in care te casatoresti, 25 februarie e cea de a 10-a zi.
Nunta noastra
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by SimRam
Raza - sunt convinsa ca va fi o zi reusita si pentru mire, chiar daca trebuie sa alerge de colo colo...si dupa toate drumurile o sa fie mult mai fericit cand intr-un sfarsit ajunge la tine.
Am si eu o intrebare - n-am vazut un subiect cu asta - voi v-ati ales tema nuntii, faceti ceva pentru entertainment (dansatori, artisti, etc....)?
Da' iti dai seama ce fericita voi fi eu ?
Cat despre tema nuntii: la mine e nunta clasica, cu cateva traditii... culorile alb-rosu... iar dansatori si entarteinari d'aia vor fi invitatii... cand ne-or veni neamurili di pi la tara, dansatori din tata-n fiu, ce nevoie mai am de artisti ?
Krelia, stiu ca ai treaba... nu la tine m-am referit cu somatul... doar ca tu lipseai... "Si Krelia (lipseste)... si alte fete... ", cele care vin mai rar / deloc, vezi Ioana-Cristina (sper ca nu i s-a intamplat ceva rau... ii tot scriu si nu raspunde )...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
contactnicole spune:
Ia uitati-va aici la mirese haioase, de se intampla si la case mai mari
http://pg.photos.yahoo.com/ph/contactnicole/
Ieri chiar am intrat in panica cu civila. Azi-noapte eram ca in povestea cu drobu de sare. Ca fac io daca stau la coada pentru ziua respectiva si nu mai e loc in ziua aia? Imi dasu toate peste cap? Fac cu o zi inainte? Uff.
In invitatie m-am gandit ca nici nu scriu cununia civila, din cauza asta.
Acum sunt mai calma, dar parca toate gandurile explodasera azi noapte.
Nickidutza
The day
a.cicel spune:
kateryna multumesc pentru lamurire.
Eu la ora 1 plec acasa. M-a sunat sefu' si mi-a dat liber, ca si asa nu am ce face aici.
11+
Mai am 29 de zile pana la nunta
POZE
dilaural spune:
Dragelor, sunteti niste scumpe... va multumesc la toate pentru aprecieri...
Krelia - intr-adevar, slujba are ceve aparte, divin... cel putin cand canta corul de copii "Ave Maria" te lua cu lesin...
Dianette - merci pt complimente. Ideea este ca eu n-am vrut coc... sub nici o forma. Coafura a fost o inventie a mea si a tipei care m-a coafat. Iti dai seama ca n-a iesit ca cea de la proba, dar asta parca a fost si mai frumoasa. Niciodata proba n-o sa poata fi identica cu ce iti face in ziua aceea. Uite, va dau si voua 2 link-uri din care m-am inspirat. Le-am mai pus eu si anul trecut dar atunci nu erati toate...
http://www.martinparsons.com/gallery2.html
http://www.cyber-coiffeur.com/chignon_mariee/
Raza - multumesc de aprecieri. Intr-adevar avem vreo 400 de poze superbe toate. Ne-au costat f. mult dar acum nu mai conteaza decat ca avem pozele. Ref politia romana... hm! Cel care m-a furat - un bun prieten al nostru - este politist si m-a dus la el la sectie. Vroiau sa ma aduca la restaurant cu duba din poza dar au trebuit colegii lui sa plece in misiune. Pana la urma m-a adus la restaurant numai cu catusele. A fost original oricum! Si acum este jartelutza mea agatata la oglida retrovizoare a unei dube de politie...hahaha!!!
Carmen_Marieta - ma bucur ca ti-au placut pozele mele. Rochita este de la Christian Philippe iar bijuteriile le-am luat de la Dragonul Rosu. Acolo gasesti absolut toate bijuteriile cu strasuri care se gasesc in magazinele din oras. Iar oferta este imensa... ca sa nu mai zic ca preturile sunt incredibil de mici. Numai ca acolo se vand numai en-gross. Ideea este sa te rogi de fetele alea sa iei si tu ceva si le lasi si lor 50.000. Dar eu am intrat la un stand unde erau 2 pereti plini cu tot ce vrei si ce nu vrei pentru nunti (bijuterii si accesorii) iar diademe... cred ca erau peste 20 de modele... de la cele mai mici la cele mai mari, agrafe, coliere, bratari, pandantive, clame, etc...
Referitor la rochitza! Fetelor, nu va mai luati dupa catalog si dupa poze. Oricat v-ar place o rochita in poza nu inseamna ca va sta si bine... sau poate va sta dar poate mai este un model care v-ar sta si mai bine. Pana nu puneti pe voi rochia n-o sa stiti niciodata.
Eu toata viata mi-am dorit rochie simpla gen furou... din aceea dintr-o bucata, cu bretelutze subtiri si din dantela si voal care cade pe langa corp. Cand am probat si am vazut ca-mi vine ca o camasa de noapte m-am ingrozit... Iar pe tipa din catalog venea dumnezeieste...!!! Am probat rochii la Alb si Negru care in catalog erau superbe... iar puse pe mine imi trageau sanii in jos si ma aplatizau total...
Secretul este sa probati... chiar si ceva care nu vi se pare extraordinar!! Pe voi poate avea alta "stralucire"!
Eu n-am vrut rochie cu corset si fusta separat. Si d-na de la magazin a insistat sa o probez pe cea care a fost ROCHITZA MEA... Si cand m-am vazut imbracata nu-mi venea sa cred... Iar tipa care o purta in catalog nu stia sa-i dea acelasi "farmec"...
Iar daca va place ceva mult de tot... daca simtiti ca va topiti dupa rochita aceea: luati-o! In timp, cu cat probabti mai multe si vedeti mai multe n-o sa mai stiti care v-a placut mai mult sau de fapt care era mai misto... aia vazuta acum 4 saptamani sau aia a 7-a probata acum 5 zile....
Va pup si bafta multa!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural 19+ cu Andreea Eliza