Miresele anului 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 19
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by a.cicel
Oare Krelia pe unde o fi? Ca nici ieri nu a prea avut timp de vorba.
Kreliaaaaaaaaa avem miresici noi!!!!
Si Krelia si alte mirese care au cam somat in ultmul timp. Le-am deschis apetitul de cumparaturi pt nunta si uite-le cum ne-au uitat..
Pentru cele care cred ca vorbesc de acasa....le reamintesc...sunt inca la birou...si in plus...am sedinta anuala a companiei...sedinta la care (cele care stiu) am avut foarte multa treaba...deci, nu am somat...
Va multumesc.
Am actualizat listuta!
Voi reveni.
Multumesc, inca o data pentru intelegerea de care dati dovada.......
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Mara76 spune:
Oanagody, eu am probat 2 rochii, prima ca sa am idee cum mi-ar sta cu un model (gen printesa) si era ok, dar parca nu stilul meu, iar a doua mi-a venit perfect si era fix cum visasem, ba chiar mai mult. Asa ca am rezervat-o si a doua zi a mea a fost. Simplu, nu?
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by oanagody76
Mi-a placut, asa ca m-am despuiat de straturile protectoare, si imi venea turnata. Nici o modificare, in afar de lungime. E ieftina tare 3000 000 plus 400 000 pe jupoanele alea varzoase.(Dar nu de-aia sunt asa entuziasmata, ca am vazut multe tot pe la pretul asta) Deci mi-a placut MUUUULT.
O zi faina, fetelor.
oana
Parerea mea: ce-i in mana nu-i minciuna! Dc zici ca iti place muuult, dc iti vine turnata, si e si convenabila la pret, zau ca nu te intelg? Ai prefera sa umbli de nebuna, proband zeci de mii de rochite si ca nu iti place niciuna?! Tu faci cum crezi, dar eu in locul tau nu as sta prea mult pe ganduri. Si pana la urma sunt totusi 3 mil nu 30mil...
nunta2006
briza_marii
ziua nuntii
a.cicel spune:
oanagody76 da-mi si mie o adresa de mail, sau daca ai cont pe yahoo mess vorbim acolo.
Krelia] n-am vrut sa te supar. Cred ca ai treaba, chiar am spus ca "nici ieri nu ai prea avut timp de vorba"
11+
Mai am 29 de zile pana la nunta
POZE
dianette spune:
quote:
Deci mi-a placut MUUUULT. Dar, tipic, ma gandeam acum sa trec la colindat Bucurestiul, ca tot ma intorc la serviciu sapta viitoare. Insa mi-e frica sa nu se dea. Pe de alta parte, mi se pare ciudat sa gasesc ceva asa de repede! Parca trebuia sa ma stresez tare, multe saptamani, nu asta e regula??? Voi ce ma sfatuiti? (Mai ales cele care v-ati hotarat deja, si stiti cum vine treaba cu febra cautarii si senzatia de 'asta e the ONE'.
oana
Draga mea, unele fete (printre care si eu) gandesc asa in toate lucrurile, ca pentru a cumpara ceva frumos si bun trebuie sa colinzi toata tara pana in ultima clipa, ca altfel simti ca ai facut cea mai proasta alegere. Uff, greu cu noi. Eu iti dau un sfat: daca ti-a placut asa de mult, mai stai 2-3 zile si daca dupa astea 2-3 iti e gandul tot acolo si nu ai inceput deja sa-i vezi defecte, eu zic s-o cumperi.
Eu am umblat dupa rochie pana cu 2 sapt. inainte de nunta. Am fost la toate magazinele de care am auzit din Bucuresti, ba chiar si din Ploiesti. Ajunsesem sa nu-mi mai placa nimic!! Ei, acuma dupa ce a trecut evenimentul, ma tot uit si foarte multe mi se par frumoase. Pana la urma e doar o rochie. Trebuie sa-ti stea bine in ea. Ca nu toate ti s-ar potrivi, oricat de scumpe sau mai stiu eu cum ar fi.
Hai sa ma apropii de incheiere .
Nu stiu cat mai ai pana la nunta, poate vrei sa astepti targurile. E normal, e de inteles atunci. Noteaza-ti magazinul si modelul rochiei si sigur daca nu gasesti nimic mai frumos decat asta () te duci la magazin si sigur ti-o pot face, nu? (hai c-am dat-o la intors). Mde, asa sunt eu... vai de capul meu ...
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by dianette
Draga mea, unele fete (printre care si eu) gandesc asa in toate lucrurile, ca pentru a cumpara ceva frumos si bun trebuie sa colinzi toata tara pana in ultima clipa, ca altfel simti ca ai facut cea mai proasta alegere. Uff, greu cu noi. Eu iti dau un sfat: daca ti-a placut asa de mult, mai stai 2-3 zile si daca dupa astea 2-3 iti e gandul tot acolo si nu ai inceput deja sa-i vezi defecte, eu zic s-o cumperi.
Si eu sunt un exemplu...care a umblat toata tara (la propriu)sa-si cumpere de toate pt nunta: Rochia de la Suceava, palinca de la Bistrita, vinul de la Vaslui, blanita si alte bauturi de la Brasov...
Dar noi nu prea am ales, adica eu (ca iubi e cam pretentios). In schimb, daca am vazut ceva care sa ne placa, si ne-a "sarit" in ochi din prima, nu am mai stat pe ganduri si am cumparat imediat.
11+
POZE
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by elara
Nu a amuzat pe nimeni bancul meu?
Prietenii (-nele) nu stiu de ce?????????
[quote]Originally posted by elara
Hai sa spun si eu un banc.
Real! Si care mi s-a intamplat mie.
Saptamana trecuta, nu mai stiu la ce post de TV, a fost filmul "Brave Heart", cu Mel Gibson. Si da iubitelul meu pe programul cu pricina, vede filmul in cauza (era inceput deja) si ma intreaba ce film e.
La care eu raspund: BraveGirl!
[:-)))
Ba mie mi-a palcut ! ca io stiu de ce...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
raza
stiu zona
e cool
ai fost la muzeul lui arghezi, caci mie placut mult
mai ales in mai cand sunt ciresii full de fructe
eu pe fata pt info.
la Arghezi n-am fost si e la cateva case de mine... pot sa crezi ce lene am ? doar cateva case... si parcul incepe din spatele casei si intru-n el foaaaaaaaaaaaaaaarte rar..
Raza de soare
a.cicel spune:
Am pus si eu o intrebare,si nu mi-a raspuns nimieni. La primarie trebuie depuse actele cu 10 zile inainte. Asta inseamna (in cazul meu) 15 februarie (25-10)? Sau i-au in calcul si ziua depunerii si ziua nuntii, si atunci le depun pe 16 februarie? Ca nu am priceput.
11+
POZE
Raza de soare spune:
quote:
[
Am nevoie de un alt sfat...am gasit o rochita draguta foc-foc. Mi-a placut, asa ca m-am despuiat de straturile protectoare, si imi venea turnata. Nici o modificare, in afar de lungime. E ieftina tare 3000 000 plus 400 000 pe jupoanele alea varzoase.(
Pai daca simti ca ea e, de ce sa mai cauti ? Eu, eram mie-n suta ca vreau pe comanda, in alta parte. Am intrat in magazin, am vazut-o, mi-a placut fusta, k era exact cum voiam... am stat ca pe ace cateva zile, in care m-am tot dus acolo si.. in final, cu putin ajutor ( am mai spus ca o voia alta mireasa ), am dat comanda pt a fi refacut corsetul ( de fapt, fac alt corset ).
Daca tu stii ca iti place si o vrei, ia-o. Daca astepti targurile sau sa apara altceva, tot timpul vor aparea modele noi si tot timpul te vei gandi daca e ok sau nu... eu asta cred: ti-a placut, ai luat-o, gata, tata, nu mai jindui la altele... ca poate dupa ce vezi 3-5-15 rochii, a ta nu o sa-ti mai placa la fel de mult. daca ai dubii, asteapta...
eu nu astept decat ziua cand o voi avea acasa... chiar daca voi merge la targuri, nu merg in ideea sa ma uit de rochii, k niciodata nu m-am gandit ca o voi lua de acolo.. merg sa cumpar ce am nevoie... si voi arunca un ochi si la rochii.. dar in ideea " uite, rochita ca a mea nu are nimeni "...
Raza de soare