Nou stil de viatza (81)
Raspunsuri - Pagina 9
crystina spune:
Buna fetelor!
Eu nu am sarit calul nici ieri shi nici azi dar is cu rushii pe cap shi ma simt ca un butoi.
Azi am mancat:
- doua felii toast cu o cana de ceai
- doua iaurturi cu fructe
- o salata de ton cu maioneza shi porumb
- o patratzica mica de cioco amaruie
- seara: nu shtiu, probabil pulpa cu salata
Ioana, drum bun shi petrecere frumoasa!
Carmen, pup dolofanicul! 
A mea tot la slabutze se inscrie: are 2 ani shi 3 luni shi putzin peste 12 kg.
Ioana, Carmen, Zuzi, Delia, Mik, Mia, Sabina, Daria, Allipiticot, Doina, Carmen E shi celelalte fete va pup shi va doresc un weekend superb!
Ce facetzi in weekend?
Pup!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
mephala30 spune:
Sa ne traiasca copilasii, slabuti sau grasuti si sa fie sanatosi! 
Eu voi fi prezenta in week. pe aici. Sotul lucreaza iar maine.
Duminica o vom petrece cu niste prieteni.
Saptamana viitoare va veni socrul la noi (ii este dor de nepotel) si apoi vom merge noi la Roman in weekend. Dar pana atunci mai este....
Delia, nu ne-ai salutat azi. Sper ca esti bine.
Ioana, distractie placuta la munte. Profita la maxim...
Crystina, Zuzilici, Mik, Cami, Diana, Daria, Nastad, Eftimie, Olo, Alipiticot, Mariana, Miag, Sigrid, Mamicutza, Silvana, Georgiana un week. placut va doresc! 
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
vilma spune:
Fetelor, as vrea sa fac un pic de curatenie pe forumul Femina. Am pus ochiul pe subiectele "nou stil de viata", vreau sa le sterg si sa las doar ultimele 3 capitole. Vreau sa va intreb daca aveti ceva impotriva, iar daca nu, sa va salvati daca credeti ca e ceva important prin capitolele vechi.
Astept opiniile aici sau pe PM.
We placut!
Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)
mamica dulce spune:
buna dragelor,uite acum m-am mai linistit cu mitzu meu ca tare a fost bolnavior..de fapt si acuma are 39 febra dar m-am obisnuit si el e ca nou
doctorul nu i-a dat nimic,nimic,nici azi,desi acu 2 nopti a facut 41.Nu mai inteleg nimic
Mananca foarte prost,ieri absolut nik,azi o data ceva kaiser cu rosie,pe care l-a dat afara...nu stiu cum se mentine la 20 de kile de atata vreme,ca nici sanatos nu pot sa zic ca rupe.Din contra,e groaznic la masa
E tare ca piatra si numa bun de tinut in brate,ca un ursulet.La 3 ani are 1 si vreo 5 cm.La gradi e ca un copil de 4 ani macar.
pana una alta ...maine iar fac test de sarcina ca tot nu mi-a venit nik ..ala de saptamana trecuta a fost negativ..vad si maine ce iese,ca deja a trecut o luna de cand tot astept,mi se face un gol in stomac cand ma gandesc ca o fi cu
Tineti-mi pumnii sa iasa cum vreau eu

Carmen,vad ca te duci la roman..iuhuuuu!!!salutari si la ai mei,mami meu e in spital acum,cu trombo...ceva la picior
(un fel de tromboza)A fost la mine de craciun si a cazut,inainte de revelion..insa acum,la mai bine de o luna s-a agravat teribil:(
Eu am mai dat ceva kile jos:) cu disociatul asta relativ,vedem noi luni ce raportez,apoi ma apuc cu sigrid si alipiticot de daneza.
justasmallkiss,distractie placuta la munte!!!!vreau si ioooooooo!!!!!si la paris ca tzuni!!!
tuturor,weekend placut!!!-si stau si ma intreb cand a mai trecut o saptamana
ancutza
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
nastad spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
[pana una alta ...maine iar fac test de sarcina ca tot nu mi-a venit nik ..ala de saptamana trecuta a fost negativ..vad si maine ce iese,ca deja a trecut o luna de cand tot astept,mi se face un gol in stomac cand ma gandesc ca o fi cuTineti-mi pumnii sa iasa cum vreau eu
![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Eu nu mai am incredere in testele de sarcina.O prietena de a mea a facut testul si i-a iesit negativ,pana la urma s-a dus la doctor ca nu se simtea prea bine si credea ca are ceva la glanda, pana la urma s-a dovedit a fi un bb .
Eu am facut 4 teste de sarcina, toate negative si uite ce semnatura am .
Mai bine te duci la doctor , sa fi sigura.

Doina
17+ si
Oana(03.04.2003)Album Oana
georgiana.david spune:
Carmen hai sa-ti zic , nu am mai avut rabdare pana luni, 56 deci foarte prost rezultat! Oricum eu cred ca la tine ar fi mult mai bine tinand cont de faptul ca ar fi prima data cand o ti.
Vitamine (scuze dar nu mai stiu cine intreba) am luat polivitaminizant iar pentru par am luat Nutrilite de la Amway, Vitamine pentru par, unghii si piele, care sunt o minune!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
Zuzilici spune:
Fetelor iuhuu e weekend! Va doresc unul perfect si plin de voie buna.
Anca sanatate multa lui Mark si chiar nu stiu ce sa zic de febra lui si de faptul ca doctorii nu i-au dat nimic.
In orice caz sper sa-si revina cat mai repede. Succes cu daneza, testul sa-ti iasa cum iti doresti si felicitari pentru tot ce-ai pierdut cu disociatul. 
Georgiana nu te stresa ca din putin doar nu te-astepti sa slabesti mult.
Sunt convinsa ca daca o tine vreo fata din categoria grea o sa slabeasca dublu decat ai slabit tu.
Ioana distractie maxima la munte si sa te faci bine. 
Cami dar ce shef "intransigent" ai!
Crezi ca daca-l rogi frumos o sa inchida ochii si-o sa te lase mai mult pe net? 
Delidana esti ok? Iar n-ai dat nici un semn de viata. ![]()
Mariana daca te-ai incadrat in punctele permise nu-ti fa probleme. 
Crystina weekend placut si tie.
Nu stiu ce-o sa fac weekendul asta dar cu siguranta trebuie sa spal. Probabil c-am sa lenevesc pe-acasa. ![]()
Sigrid despre ce medicamente vorbeste Ioana? Succes cu daneza! Te-ai pregatit sufleteste?
Dragelor v-am
si ne-auzim maine.
Zuzilici
cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
vilma spune:
Nu am primit nici un raspuns negativ pana la aceasta ora, asa ca inteleg ca pot sa ma apuc de treaba.
Voi sterge capitolele din urma si voi lasa doar ultimele 3.
miag spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
buna dragelor,uite acum m-am mai linistit cu mitzu meu ca tare a fost bolnavior...
pana una alta ...maine iar fac test de sarcina ca tot nu mi-a venit nik ..ala de saptamana trecuta a fost negativ..vad si maine ce iese,ca deja a trecut o luna de cand tot astept,mi se face un gol in stomac cand ma gandesc ca o fi cuTineti-mi pumnii sa iasa cum vreau eu
![]()
Eu am mai dat ceva kile jos:) cu disociatul asta relativ,vedem noi luni ce raportez,apoi ma apuc cu sigrid si alipiticot de daneza.
mamicadulce, ma bucur ca Marc e un pic mai bine..m-ai speriat rau de tot cu febra asta...Sanatate multe si ai grija de pitic.Incearca sa-i dai ceva pentru cresterea imunitatazii, ca prea a fost bolnavior saracutzul.
In legatura cu intarzierea menstuatiei, asa am patzit si eu, am facut vreo 4 teste si echografii ...de 2 zile mi-a venit...si recunosc ca sunt suuuper fericita, ca nu eram pregatita pentru un nou bebe.
Felicitari pentru kg pierdute!!!

Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)
miag spune:
quote:
Originally posted by georgiana.david
Vitamine (scuze dar nu mai stiu cine intreba) am luat polivitaminizant iar pentru par am luat Nutrilite de la Amway, Vitamine pentru par, unghii si piele, care sunt o minune!
Georgiana, eu am intrebat de vitamine. Cat costa cele de la Amway? Nu produc pilozitate excesiva si pe alte zone ale corpului? Eu nu stiu nici un distribuitor Amway? cunosti pe cineva? ai luat in paralele cu polivitaminizantul? nu te-ai ingrasat?
Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)