Nou stil de viatza (81)
Raspunsuri - Pagina 10
miag spune:
Fetelor,
Eu am facut-o lata aseara...M-am cam suparat pe sotzior ca a intarziat aseara din delegatzie, si de nervi pana a venit el am mancat o gramada de prostii desi nu-mi era foame. Am mancat 60 grame bomboane cu stafide, o banana si cam 8 biscuiti

Va rog scoateti bicele....
meniul pe azi: cafea fara zaharina si piept de pui fiert
Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)
nastad spune:
Buna dragelor!
Fac mancare , curatenie si abia astept sa vina ai mei!
Pe Oana am dus-o la soacra-mea , partea proasta e ca am dat telefon sa vad ce face si nu prea am vesti bune,soacra-mea a cazut si si-a spart capul.Tzutzu s-a dus sa vada ce face, eventual sa aduca bubulutza acasa si sa o duca pe soacra-mea la doctor.Sper sa fie bine!
Trebuie sa trag tare , sa termin ce am de facut dar mi s-a cam intarit burta si trebuie sa fac pauze dese.
Va pup
WE placut!
Doina
17+ si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
mephala30 spune:
Neatza!
Vilma, din partea mea...poti sa stergi ce vrei. Oricum trebuie, nu? ![]()
De unde le stergi? De pe prima pagina?
Sau trebuie sa editez si eu lista si sa sterg toate capitolele?
Mamicadulce, sanatate lui Marc grasunelul! Sper ca azi se simte bine si i-a scazut febra.
Parintii tai lucuiesc in Roman?
Chiar sunt curioasa: vine sau nu o surioara lui Marc? 
Nastad, un week. minunat alaturi de parintii tai. 
Georgiana, ai obtinut un rezultat frumos: minus 3 kile, nu? Bucura-te de noua greutate si incearca s-o mentii lunga perioada. 
Miag, consider-o abatere saptamanala si da-i inainte cu dieta. si nu mai fi suparata, o fi avut motive sotul sa intarzie...
Zuzilici, un week. placut si tie! 
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mamica dulce spune:
'neata!
a iesit testul negativ
dar mi-a intarziat deja o luna si nu da semne c-ar veni,ma duc la control saptamana viitoare.
Carmen,eu sunt din roman,parintii mei locuies tot acolo...socrii tai unde stau?Marc e mai bine,azi a mancat super bine,ca a fost zi de oua,normal,ca altceva ii bag cu pumnu' pe gat,nik nu vrea
Georgiana abia aam asteptat sa termini dieta sa vedem rezultatele...adica numa 3 kile???La mai multe,bravo!
eu ma apuc de daneza de luni si9 sincer,abia astept.
De cand m.-am hotarat ca i tin parca nu mai am spor la disociat,si aseara am mancat un sandvis,am baut si o bere ca uitasem ce gust mai are(dar de aia mica,de 0,33) si ca rezultat am acum numai cu un kil mai putin decat la raportul trrecut.Sper sa.l mentin pana luni la reactualizarea listei.
va pup,weekend placut la toate fetele,eu o sa mai stau pe forum ca n-am nimic in program.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Mik spune:
Fetelor, ajung in sfirsit sa va scriu. Pupici la toata gasca.
Doina ma bucur ca vin ai tai si-mi pare rau pentru socrela ta !
Miag si eu mi-am asteptat sotul aseara pina tirziu, a ajuns la 2 noaptea. Ca sa ma defulez am calcat pina pe la vreo 12, apoi am citit si am adormit.
Georgiana sa stii ca e mult 3kg in 15 zile. So, n-ai de ce sa fii necajita.
Mamica dulce eu nu pricep, vrei sau nu sa vina barza ? Oricum, iti doresc sa fie cum vrei tu.
Ioana (Viena) distractie placuta la munte !
Despre mine: ieri am fost ocupata pina peste cap si, in plus, a cazut o zapada mare. Am 40cm acasa, asa-mi trebuie daca sunt pe munte.
Ieri am fost rezonabila, azi am inceput bine dimineata cu cafea si cereale.
Va mai scriu caci ma trag copilasii de fusta.
Mik.
miag spune:
Fetelor, nu am mai rezistat si m-am cantarit...dupa festinul de aseara am 70kg, deci -1,5 kg...

Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)
nastad spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Nastad, un week. minunat alaturi de parintii tai.
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Multzumesc mult!

Doina
17+ si
Oana(03.04.2003)Album Oana
nastad spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
'neata!
a iesit testul negativdar mi-a intarziat deja o luna si nu da semne c-ar veni,ma duc la control saptamana viitoare.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Succes la doctor!

Doina
17+ si
nastad spune:
quote:
Originally posted by Mik
Doina ma bucur ca vin ai tai si-mi pare rau pentru socrela ta !
Mik.
Multzumesc mult!

Soacra-mea e bine,m-a sunat tzutzu, are un mic cucui dar in rest e vioaie...se joaca cu Onitza.
Doina
17+ si
nastad spune:
quote:
Originally posted by miag
Fetelor, nu am mai rezistat si m-am cantarit...dupa festinul de aseara am 70kg, deci -1,5 kg...
Mia, mami deROLAND (18 noiembrie 2004)
Felicitari!

Tine-o tot asa!
Doina
17+ si