Nou stil de viatza (81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mai...ce de puncte pe subiectul nostru: toata suflarea calculeaza puncte.

Eftimie, pai mananca de cate puncte ai nevoie. Nu le pierde pe celelalte, caci nu e bine. Cica nu slabesti daca consumi mai putine p. de cat ai nevoie. Parca asa am inteles....

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Neata fetelor.
La cafea si eu pe aici dar cu putin timp de scris ca am facut o belea la calc si acum caut sa o repar.
sper de la stres sa nu mananc mult.
Zuzi....ce dreptate ai,dar ma bazez si pe tine pt incurajari.pupici la bb.

Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !

Asa e, dieta este saptamanala, deci in 7 zile tre` sa consumam punctele, toate, altfel nu se slabeste. Deci papati !

Reteta de ciuperci (tot de pe site-ul culi)
ciupercute albe de marime medie - maricica, rosie, ardei, ceapa, usturoi, patrunjel, smantana
se scot coditele si se taie marunt - ciuperci = o p
intr-o lingurita ulei se pune ceapa taiata si se caleste oleaca, se pune rosie bucatele, ardei, usturoi, se pun 2 lingurite smantana = 2 p, si coditele de la ciupercute, se pune apa si se lasa la inabusit, se adauga patrunjel frunze.
Se iau ciupercile, se umplu cu inasuseala de sus si se pun in tava pe hartie de copt. Iese o bunatateee de 3 p

O zi faina tuturor, sper sa pot intra sa va citesc !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Am uitat,multa sanatate la copilasii bolnavi.stiu ce greu e si nu doresc la nimeni asta.Poate trece iarna si va fi mai bine fara atatea raceli.

Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Sa incerc un calcul am meniului de ieri:
- cafea cu o lingurita zahar - 0,5 puncte
- o chifla multicereale-2 puncte+1 iaurt 0,1% grasime-1,5 puncte
- fasole boabe aprox. 2 punct
- 1 crenvurst - 8 puncte
- 1 mar - 0 puncte
Total 14 puncte din 19 permise.

Azi de dimineata
- cafea cu o lingurita zahar - 0,5 puncte
- 3 felii paine de secara-6 puncte??? + 3 linguri pateu-4,5 puncte
- inca nu stiu ce voi manca dar sper sa ma incadrez in restul de 8 puncte

Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Sunt foaaarte fericiiiita , duminica vin ai mei! Trebuia sa vina pe 9 februarie dar azi m-au anuntzat ca duminica sunt acasa.
Asa ca trebuie sa fug la piatza, trebuie sa le fac si putzina curatenie, am si o gramada de treaba acasa.
Va pup
WE PLACUT!

Doina17+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Silvana, o felioaie de paine (50 gr) o punctezi cu 2p. Daca e felie normala (20gr) are doar 1p. Refa calculul si mananca mai mult!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Carmen, voi incerca sa-mi completez cu ceva meniu pana la 17p.

Intrebare pentru cunoscatoare: eu mananc paine prajita (neagra, alba, integrala), cu cat o punctez?Eu va spun de obicei punctajul la painea neagra, desi mananc prajita...
preparatele din carme,pastrama, muschiuletul, rulada...nu sunt toate in lista.Cum punctam?

Nastad, ma bucur ca se reintregeste familia ta.Petrecere frumoasa.Pupici pe burtici la toate

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

CarmenE - painea are acelasi punctaj si daca e prajita.
Cu carnea si astea nu ma am, eu pap doar duminica piept de pui.

O zi faina si un we fara abateri !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

am pacatuit! Azi se serbeaza la gradinitza sarbatoritzii din ianuarie . Am pregatit pt Emma o prajiturica Alba ca Zapada. Necazul e ca am facut-o prea buna! Noroc ca am reusit sa salvez ceva si sa duc si la copii la gradinitza!

Inca nu mi-am revenit complet din raceala. Dar am ajuns la job
Anaïs e OK. A inceput sa manance! Azi dimineatza a mancat doua potzii de cereale cu iaurt si mai voia sa manance si spaghetele care nu le-a terminat aseara. ERa si cazul sa se reapuce de mancat, ca a perdut 900 de grame cu boala asta! (ea nu-i la regim, i-am explicat asta, dar se pare ca tzine la silueta) A ajuns iar sub 13 kile (are 12,600) La 2 ani si 8 luni, mi se pare cam putzin!!!

Eu n-am avut ce face, si mi-am luat ieri cerealele acelea de regim, de mananci dim si seara cate un bol de cereale si te topesti ca lumanarea! Sunt comestibile (nu sunt facute din rumegus presat). Eu am luat cu caise si piersici un pachet, si altul cu mure afine si coacaze. Acasa am observat ca ala de caise si piersici e pt slabit iar celalalt e pt mentinut forma . Problema e ca scrie ca ar trebui papate cerealele cu lapte 0% (degresat)! Ori eu nu pot sa pap cereale cu lapte nici de frica Mai ales cu amestecul ala de apa cu var numit lapte degresat. Le pap cu iaurt. Sper sa aibe vreun efect!

In alta ordine de idei, merit o curea!!!! Nu pe spinare! La pantaloni. Ca-mi pica de pe talie

Stiti cumba care sunt alimentele - minune care prin consum necesita mai multa energie pt digerare decat energia care o genereaza ele? Eu nu stiu decat de andive. Dar zau ca decat sa mai mananc andive, mai bine alerg doua ture de stadion!

Mergi la inceput