Nou stil de viatza (81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilici, a doua abatere, vai de zilele mele. Prima a fost un baton de cereale cu zahar.
M-am uitat la castigatorul Globului de aur: "Brokeback mountain". Mi-a lasat un gust amar...

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Tzuni, distractie placuta la Paris!

Ioana sanatate multa!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (23+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Fetele, stiu ca am voie la o abatere pe saptamana,dar asta de ieri am simtit-o eu ca fiind urata. Si... astazi sunt invitata la o birthday party la ora 5, deci numai bine cat sa nu imi fac exercitiile si sa si mananc dupa ora 5 (ceea ce e lege la mine). Nu stiu ce voi face si cat de mult voi rezista ispitelor. Va povestesc maine. Acu, dimineata mi-am propus sa pap cereale pentru ca am lapte proaspat 0%. La pranz sper sa o lungesc cu niste legume la scoala, sau in cel mai rau caz sa pap o supa de pui cu taitei si nu voi mai manca dupa ce vin de la scoala la ora 5... merg direct la petrecere!
Ca sa nu va mai spun ca duminica avem alta petrecere. Dar macar la aia nu prea ma bazez pe mancare - e pentru copii, iar pe mine dulciurile nu ma atrag chiar asa de tare.
Acu plec spre bucatarie sa pap si apoi la scola.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neatza!!!

Nu mai bea nimeni cafelutza cu mine? Mie deja imi miroase a week-end...si tare bine imi pare....

Atkins-ul merge fte bine....Este primul regim la care nu am abateri, si mai ales nu pap seara dupa ora 19 sau 20....

Meniul pe azi:
Diminetaza: -o cafea cu zaharina;
Peste zi; piepte de pui fiert cu o linguritza de maioneza de casa
Seara: peste sau svaiter.

Am si eu o intrebare. Se apune ca datorita faptului ca nu mananc fructe si legume, pe timpul regimului Atkins, trebuie sa iau vitamine...Intrabarea este: CE vitamine sa iau sa nu ma ingras?

A si inca o intrabare. A luat cineva vitamine contra caderii parului? Sunt bune de ceva? Nu dau pilozitate si pe alte parti ale corpului?

Va pup pe toate!

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Fetelor, de ce nu mai facem concursul ala saptamanal cu kilogramul in minus????????

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Neata!
Mia, simpla, neagra si cu zaharina (dar visez ca e cu lapte si zahar..)Sunt alaturi de tine in dimineata asta.

Carmen, merci si eu tot 2p cred ca e normal pentru ou.

Sigrid, oare vom deveni si noi "usoare"?Eu, nu mai sper, dar macar la categoria medie.Sweet dreams.

Georgiana, nu mai am rabdare, abia astept raportul tau de luni.

Celelalte fete, va si bucurati-va, iar e week-end.

Revin cu meniul.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Daria, nu stiu ce sa zic de WW. Am facut prostia sa rog o prietena sa-mi aduca alta dieta tot pe puncte (ea a slabit cu aceasta dieta 25 kg in 5 luni) si acum sunt incurcata rau. In dieta care mi-a adus-o ea, alimentele ca de exemplu painea neagra are 21,5 puncte (1 felie), iar in lista primita de la tine are 1,5 puncte.
Nu ti-e greu sa numeri punctele? Ieri am incercat sa le numar si pana seara m-am enervat si nu am mai mancat nimic.
Carmen E., eu vreau sa slabesc dar nu stiu ce dieta sa incep.

Silvana si Paul

Mergi la inceput

Meniu pentru azi:
D: cafea + morcov crud
P: 300g file de cod-4p + 1lingura unt-2p + 2felii paine neagra-3p si zeama de lamaie
C: 250g piept de pui la gratar-5p + salata verde cu ulei-3p si lamaie
Total: 17p E bine?

Ce ma fac eu?In zilele trecute am mancat cam de 14p.Totusi am trecut ca economisite doar 4 din cele 21 permise...Restul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!
Si eu la cafea, alaturi de voi. Eu o beau cu o lingurita de zahar. Am renuntat la zaharina, asa am considerat ca e mai bine.

Meniul pe azi:
-lapte cu cereale (6p)
-suc de portocale
-banana (2p)
-ficatei cu putin piure si salata de varza (5p)
-un iaurt Danone natural (4,4 % grasime) (2,5p)
-2 felii graham cu branza de vaci (3p)

Miag, nu stiu ce sa zic de concursul saptamanal...sa vedem si parerea fetelor...eu sunt neutra.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Silvana, uite eu cica fac daneza, dar modificata si calculata in puncte. Mai adaugi ceva, sau inlocuiesti, ca sa ajungi la totalul punctelor permise.Am intrat in a5a zi si mi se pare tare usor de tinut.O completez cu multe lichide, mai ales ceaiuri calde care dau senzatia de plin la somac.
Dupa raportul de luni al Georgianei, cred ca ma voi gandi serios si la dieta ei, o voi schimba pe ici pe colo si o voi face si eu.

Mergi la inceput