Bebelusi de mai-iunie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

incerc ceva va spun dupa
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Florentina la chestii de genul ala ma refeream...dar bine ca si-a revenit de la natura...si eu astept dintii de sus ca pe salariu sa scap odata de maraia si sacaiala,ca apetitul va venii el pe la vreo 15-20 de ani...
Cu pisica cred ca nu are nici o legatura daca a vazut sau nu una naturala...mai degraba cine stie ce i s-o fi parut ei de a inceput sa planga...in capsorul lor fac niste conexiuni si se manifesta...

Beatrice s-o gasi la voi bagheta congelata cu usturoi ca pe-aici nu am vazut desi a-si crapa si noaptea-n somn de-aia...dar cand ma apuca pofta imi prajesc paine o frec cu usturoi si apoi o dau cu putin unt cu arome,de busuioc of course...si uite asa curg balele si ma ingras...ca de suparare si draci pe viata am halit toata budinca de orez...

Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

fetelor, uitati-va aici. e mortala!!!
stand la sfat

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Monu

Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Mai, ce fitosi se dau calare pe olite. Parca sunt imparati si imparatese pe tron.

Eu am prins azi un singur kk, asta este, sunt si zile mai proaste.

Baghete cu usturoi- vorbiti de funie in casa spanzuratului. Ce ma necajiti!!!!

Simona, Mikka si care mai aveti probleme de acest gen - de obicei le trec f. repede proastele obiceiuri de a nu manca. Fac figuri de tot felul, vreo 2 zile si dupa aceea totul e bine si frumos.
Si noi oamenii mari avem zile in care nu prea avem chef de mancare (mie nu mi se aplica).

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

mai este p-aici bebe de 8kg la 8 luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micorint spune:

hmmmm, babygirl, uite ca noi avem 8kg si sapt viitoare facem 9 luni! Bine, ca noi mereu am fost la limita de jos cu greutatea, dar m-am obisnuit cu ideea. Daca te uiti in poze, Maria nu pare chiar slabuta. Ti se pare putin 8kg la 8 luni? M-am uitat in pozele Emei si arata superbine!

Mihaela, Radu Alexandru (15.06.2002) si Maria Cristina (03.05.2005)

Poze Maria Cristina 8 luni
Poze cu copiii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

multumesc pentru raspunsuri

sa inteleg ca nu stie nimeni o metoda buna de dezvatat leganatul pentru somn? inseamna ca n-am ce face decat s-o las sa tipe si sa-i bag apoi sanul sau biberonul dupa plac in gura

florentina ce sa mancam, pana la 6 luni a mancat cu mici exceptii doar san, dr mea zice ca am eu laptele gras, cred ca la sn va renunta cu greu, cand e sucarita nu prea accepta bibe, chiar si noaptea uneori stie ca vreau s-o pacalesc si nu se lasa

o sa pun si eu poze s-o vedeti ce durduloanta e

Mergi la inceput

babygirls-ar putea si noi sa avem la 8 luni tot aproape 8 kg pt ca la cantar la 7 luni si juma avea 7.750. si intre timp nu cred ca a luat prea mult in greutate.

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Azi moaca mea a facut greva nu luma. A avut trei mese da lapte si putine cereale. Deci: un bibe dimineata la pt,unul laora 13 si unul la ora 21 si doua lingurite de legume luate cu sila si mai apoi vreo 6-7 de mamaliguta cu branza s putin iaurt. E prima data cand mananca atat de prost.
Monu, mi-ai luat-o ianinte cu poza pe olita :)))) E super tare. Am fost si eu tentata sa ii fac acum pe la 21.30 dar trebuia sa fac cu blitz si ma feresc sa ii face fetei asa.
Kg si fata mea avea la sapte luni jumate 7,8 sau 7,9 ca nu mai stiu - kg, poate ajung maine la doctor si vad cat a luat in doua saptamani. Dar fata arata foarte bine numai ca e lenesa rau si nu vrea sa faca nici o miscare dibace.

Pozele mele

Mergi la inceput