Bebelusi de mai-iunie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 2
Florentina G spune:
Andrei
Emma
Filip 
Scrisesem si eu un mesaj, am dat send si am fugit la Maya....acum vad ca a ales o destinatie necunoscuta ca e de negasit!
Azi am luat rezultatul analizelor. Stiti cat de curioasa eram sa-l vad! SI nu va zic ce am patit! Iau hartia in mana si caut ca disperata sa vad valoarea eozinofilelor alea blestemate care m-au disperat.... nici urma de denmirea asta in lista... O intreb pe fata de la receptie si ridica nestiutoare din umeri... intreb apoi o asistenta care se perinda pe acolo si imi spune ca trebuia sa specific ca vreau sa aflu si asta pentru ca ei au doua aparate cu care citesc valorile si unul dintre ele nu citeste si eozinofilele. Cum vine asta nu stiu, mie dr. mi-a dat trimitere si scria acolo clar HEMOGRAMA. Cate feluri de hemograme se fac?!? Ca sa nu mai spun ca am platit toate analizele integral pentru ca am avut trimitere de la un medic care are cabinet particular.
Asa ca maine trebuie sa merg sa intep copilul din nou!
Copro a iesit negativ, am repetat analiza de trei ori, deci viermisori nu are. Pisu am reusit abia astazi sa ducem pentru urocultura, asta dupa ce am intrebat in prealabil daca ne primesc cu 7ml (mai putin de un deget), doar atat am putut sa mai capturam.
Una peste alta vad ca Maya a inceput sa manance si a luat mai mult de 500g in ultimele doua saptamani. Totusi ma ingrijoareza valoarea aia mare din hemograma si pana nu vad care e treaba nu ma linistesc.
Adina 
Loreen, si eu m-am uitat ieri la "horrorbilitatea" aia de film de pe TVR1. S-a vrut a fi un film pentru copii sau asta este perceptia adultilor a povestii?
Simona_filipas, stiu prin ce ai trecut referitor la sperietura pe care ai tras-o. Si eu fac la fel. Numai ca Maya are o atractie uimitoare catre tot ce este ziar, servetel, hartie sa fie. Le fosneste cate 5-10 minute si apoi incepe sa le muste! Si cum sar sa i le trag din mana incepe sa stranga din buze ca si cum ar avea ceva in gura si nu vrea sa-i scot! Nu stiu daca a inghitit ceva hartie pana acum!
Speranta nu moare - dar ce mancati voi de ati ajuns la 10 kg? Eu numai iaurt simplu ii dau Mayei. Inca nu am incercat sa-i dau din ala cu fructe desi cred ca mai repede i-as pune niste compot de fructe in iaurtul ei adorat - cel de la Prodlacta.
Corni - eu am ramas uimita sa vad cu ce pofta mananca Maya ciorbita acum de cand i-am pus bors. E innebunita dupa "acrituri". Mananca pe nerasuflate cate un kiwi din ala de ti se sterpezesc dintii numai cand il gusti!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra
monu spune:
iaurtele - bb al meu ppa cremoso de la danone. altceva nu serveste dra
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
Margott spune:
Pliiiiz, un nr de telefon de la Camera de Munca din Amzei cunoasteti?
Macar sa intreb daca ma primesc, sau nu.
http://community.webshots.com/user/arcultro
Androix spune:
Margott http://www.ddfssbuc.org/
Mi-ai dat de gandit cu dosarele astea, ia sa sun si eu la munca sa le intreb pe ametitele mele daca mi-au depus dosarul.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
mikka spune:
Fetelooor, help!!!
Nu mai rezist, nu mai pooooot, nu mai stiu ce sa fac! Am ajuns la limita rabdarii!
Copchilu' asta al meu nu manimca nimic din ce ii dau ca felul 2! Da' nimic! Nu mai stiu ce sa cred... Ciorba rade tot ce prinde, fructe cu branza sau iaurt la fel, dar felul 2 nimik! Am incercat cu de toate, ce m-a dus mintea si ce am mai vazut pe la voi: branza cu mamaliga si smantana, pui cu smantana (si ii place smantana), pui cu legume, gris cu lapte, orez cu lapte, piure cu carnitza, friptua cu sos, nu vrea NIMIC! Si simt ca parca isi bate joc de mine, ca mai stau si acuma cate 2 ore sa-i fac o mincare cat mai bunicica, ca nici n-am gaze ca lumea. Stau si ma intreb daca e normal asa ceva... Si daca ii dau banana cu branza, rade tot, deci nu se poate spune ca nu-i e foame. Am ajuns la culmea rabdarii... Si cind vad ca voi le dai brocoli, spanac si crema de legume ma ia plansul. Ooooff... Si barbata-miu imi trimite poze cu mine, slaba-tzar, pe o plaja din Egipt! Abia astept sa vina acasa 
In fine, poate am inceput diversificarea prea tarziu si s-a obisnuit numai cu un fel de mincare, cine stie. Desi avea 7 luni, de o luna ma tine numai cu fitze. Partea buna e ca are tati ce minca... ![]()
Sorry ca v-am urlat in urechi da' m-am mai racorit.
Acuma sa va zic partea frumoasa: balaurul meu doarme fara leganat, fara cintat, fara plinsete. Pur si simplu o pun in patutz si intr-un minut adoarme. De ex. azi a dormit cam asa: 10.30 - 13.00, 15.30 - 16.30, si acuma iar mai doarme vreo ora. Seara adoarme dupa baitza, pe la 9.30, pina dimineata la 7.30 - 8.00. Asa ca e parfum cu somnul. Na, ce sa mai zic, nu pot avea copilul perfect...
Am mai vrut sa va mai spun alte alea dar mi s-a golit instant creierul (n-a durat prea mult
)
Pupam!
&Ioana
simona_filipas spune:
Dragos isi bate joc de mine in stil mare.
Ieri i-am facut ciorbita de vita cu legume si spanac cu carnita de vitel. Toata mancarea mi-a scipat-o intre ochi de a ramas nemancat pina seara cand a baut lapticul. Asa ca eu m-am enervat si azi nu i-am mai gatit nimic pentru ca mai ramasese de ieri. Probabil ca mi-a simtit frustrarea si azi a ras tot de era in castronel. Nu pot pricepe cum de ieri nu a vrut sa manance si azi a ras tot
.
Si a inceput sa arunce toate jucariile din patut ca apoi sa stea atarnat de marginea patutului si sa strige la ele. E haios tare ![]()
Simona
de
Dragos Octavian
andreeaatan spune:
Mai, copilul asta al meu a fost azi cuminte foc, de m-am mirat. I-am si luat temperatura, sa nu cumva sa fie bleg de la vreo raceala. Nici vorba!
Sper sa nu "compenseze" la noapte!
Dupa un workout feroce, m-am jucat de-a prinsa si v-ati ascunselea cu Thomas in premergaret.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
loreen spune:
Mikka stai linistita ca si mimoza mea este
la mancare...azi i-am facut cod cu sos si cartofi naturi a luat doua ingurite si am mancat eu restul ca era bun cu draci...acuma seara i-am facut budinca de orez cu mere si cat crezi ca a mancat...?! 2 lingurite...
Imi vine sa o strang de gat si dupa aia sa-i indes lingura pe gat...
Peste toate astea ma mai chinuie si cu adormitul ca sa fie bine...deci tragand linie sunteti un caz fericit...baga si tu in ciorbe de toate si asta e ...pana o fi mai receptiva...
Corni am vazut si eu Mustela la sensiblu si m-am cutremurat cand am dat si cu ochii de preturi...am vrut sa-i iau Stelatopia pentru arsura din obraji si mi-a trecut repede...vad ca are pielea uscata pe perioade si coincid perioadele astea cu dintii...poate nu are nici co legatura dar atunci apar...
Noi la capitolul oala esec total,ca nu se screme ca sa-mi dau seama si mai mult face in somn,sau mai trage cate-un partz si cu continut si uite asa de fiecare data imi trage tzeapa...
Florentina bag picioarele in sistemul medical al nostru...vai de capul nostru ce ne asteapta din 2007...bine macar ca Maya a inceput sa manance...asa pur si simplu sau cu ceva "ajutoare"?!
Filmul mi-a placut insa clar nu era pentru copii,probabil de aceea era la ora aia...este o alta viziune ca daca stai sa te gandesti in esenta lui basmul este totusi un pic horror...
Monu chiar serioasa domsoara...da n-ai zice manechin dupa ce falcute arata la lume in poza...
Orez iau de care-mi pica la mana,ultima oara am luat de la Risoscotti si sunt tare multumita d ele,are bobul lung si mare si e tare curat...gris,malai,pesmet,faina de la Dobrogea...
Simona stiu prin ce-ai trecut ca si eu patesc cu mimoza...mai si le mesteca uneori de ma baga in sperieti si cand colo isi mesteca limba...nu mai zic cat mesteca efectiv la pasaturi,pana si ciorba o mesteca...
Ii fac cel mai des torttelinii,sunt paste de la barilla umplute cu branza...le fierb si apoi pun peste el sos facut din suc de rosii,cu ciuperci,ceapa,usturoi,masline condimente specifice italienilor.In sos mai pun un ou batut si parmezan sau mozarela si tot amestecul asta il pun intr-un vas uns cu unt si le trantesc la cuptor.Este printre putinele mancaruri pe care le hapaie mimoza cu pofta...
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Florentina G spune:
Loreen, la ce "ajutoare" te referi? Vitamine? Nu i-am dat nimic, doar i-am schimbat meniul, am trecut la mancare mai de-a noastra, i-am facut ciorbite cu bors, sosuri cu usturoi. Oricum tind sa cred ca de la dinti ni se trage, chiar daca nici acum nu au spart gingia aia de sus!
Acum fi-mea nu mai vrea sa stea la mine in brate! I-a facut frati-miu pana acum tot felul de mascarii, a plimbat-o pe umeri, a plimbat-o prin casa cu o gargarita care canta si lumineaza si acum urla ca vrea sa stea numai cu el! Nici nu a putut sa manance ca a si inceput sa planga! Si eu profit de asta si in loc sa ma duc sa mananc si eu ceva calaresc computerul asta!
A! Si sa vedeti ce faza! M-am dus ieri cu ea la o prietena care avea un poster cu o pisica alba lipit pe un dulap. I-am aratat pisica si s-a pus pe un plans.... se tragea inapoi, se incorda si tremura... Am incercat sa o pacalesc, i-am dus manuta spre ea sa o mangaie si mai rau facea... speriata rau! De ce oare, ca nu a avut contact cu nici o pisica pana acum?
Tina si
Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra
patriciaRO spune:
Salutici!
noi am dormit pana acum, inclusiv eu! Si pentru ca nu aveam ce face am bucatarit, adica facui mancarica de fasole teci... Foarte gustoasa...
pentru exemplificare uitati colea: Mancarica de FASOLE TECI care se mananca cu baton de paine cu usturoi...Are in ea... Am mancat de ne crapa burtile. La toti trei. Alex a mancat paine cu zeama, ca e mort dupa zeama, eu si ta-su cate doua portii. Ca e usoara si se digera repede...
Uitati reteta pentru cine vrea s-o faca!
Am luat niste fasole congelata am pus-o la fiert. Separat am prajit o ceapa, ardei gras si am adaugat rosii cu totul din borcan in suc de rosii. Apoi am pus compozitia asta peste teci, am adaugat secretul gustului si am mai pus patrunjel. Lasati sa fiarba bine...
Gustati sa fie potrivita de gustoasa si mai bagati la cuptor. Se papa cu paine cu usturoi. O gasiti congelata si se baga la cuptor asa inghetata... Ca se face singurica... Vezi foto sus!
hai pupici
Monu, eu am cumparat orez special pentru copii. Este ca un praf si este dulce si bun!
Beatrice, mami de
Alex pifos