Regimul disociat (3)
Raspunsuri - Pagina 19
nadinell spune:
`neatza fetelor!!
Eu azi trec la zilele cu carne...offfff tare greu imi va mai fi
...nu suport carnea,dar no.....tre sa pap asta e daca vreau sa fiu
.Dupa astea 2 zile o sa ma urc si eu pe cantar,numa gandul ca tre sa urc...ma ia cu transpiratie![]()
Ralnied1
merci pt ca ca m-ai pus si pe mine in listutza ....ma uit si vad ce
sunt si.....rusine sa-mi fie
ioana2004 spune:
Neatza fetelor....
n-am uitat de voi dar eu tin regimul in continuare doar ca nu m-am mai urcat pe cintar ...Ma vad pe mine si la haine ca nu s-a schimbat nimic....
Si eu sunt acum tot la carne dar am trecut din nou la 3 /3/3
va pup si va anunt eu daca s-a miscat scul cintarului.
Iar de ceai nu mai spun ca n-am mai baut de nu stiu cind....Acum beau apa chioara si mai pun din cind in cind lamiie....
IOANA 2006(1an si 2 luni)
nadinell spune:
Indraznesc sa va intreb si eu...la carne am voie batonase micutze de crabi? iar referitor la lichide inafara de ceai,apa plata, am voie suc Prigat fara conservanti sau ceai rece Lipton? daca da, e ok....daca nu....asta e....incercarea vina n-are
.....multumesc anticipat!
daniela_daneza spune:
Eu azi pot sa zic ca am trisat un pic, am zi de carne si am mancat aripioare picante de la KFC....Asta e...mi-era pofta...si aveam si nervi....Bine ca de maine am 3 zile de lactate , ma inteleg cel mai bine cu ele.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
aime spune:
ralnied1 merci de primire si de suport 
eu mi-am facut supa de varza si a fost ok, dupa carne...ceva lichid cu gust de mancare
.Azi mi-am facut legume congelate cu condimente la cuptor si salata verde+rosii cu castraveti, in rest, mere, porto, mandarine, grepfruit, salata de varza. Da apa nu incape deloc
, adica ffff putin, in zilele astea de legume fructe. o fi ok? Ca se pune si supa de varza, nu? Si merele? Si porto? ![]()
maine e ultima zi de legume-fructe
...trecem pe lactate 
aime
Natalis spune:
Fructele si legumele sunt foarte bune in regim asta clar. Ar trebui zic eu sa tineti seama si de grupa sanguina pe care o aveti. De ex la grupele 0,B si AB4 nu sunt indicate bananele, mandarinele si portocalele.
Merele de exemplu contin in proportie de 90% apa. Asa ca daca nu va omorati cu apa in zilele de legume-fructe nu e mare "paguba".
Supa de varza face minuni asta se stie demult. Ce as vrea sa intreb eu este daca intradevar nu conteaza cat si la ce ora mananci. Mi se pare mai mult decat convenabila chestia asta. Cantaru meu cred ca s-a stricat...
ca eu vad la haine ca slabesc pe zi ce trece si el imi arata 69 acu
. Da nu ma las !
Orice sut in fund e un pas inainte.
baicualina spune:
fetelor sant pe aici....suparata ca nu se misca mai deloc!

acum cantarului!
azi sunt la lactate!
inteleg ca sunt la 1-1-1 dar totusi!!!
macar putin...
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by aime
ralnied1 merci de primire si de suport
eu mi-am facut supa de varza si a fost ok, dupa carne...ceva lichid cu gust de mancare.Azi mi-am facut legume congelate cu condimente la cuptor si salata verde+rosii cu castraveti, in rest, mere, porto, mandarine, grepfruit, salata de varza. Da apa nu incape deloc
, adica ffff putin, in zilele astea de legume fructe. o fi ok? Ca se pune si supa de varza, nu? Si merele? Si porto?
maine e ultima zi de legume-fructe...trecem pe lactate
aime
aime, nici cand mananci legume la cuptor, mai ales avand condimente, nu ti se face sete? Eu cand fac legume la punga Knor, beau apa in prostie, nu ma pot opri...
Nadinell: eu cred ca fara Prigat si ceai de ala... Sa mai auzim si alte pareri...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by baicualina
fetelor sant pe aici....suparata ca nu se misca mai deloc!acum cantarului!
azi sunt la lactate!
inteleg ca sunt la 1-1-1 dar totusi!!!macar putin...
Alina, nu stiu ce sa mai zic... Poate totusi organismul tau sa nu reactioneze la acest tip de regim...? Zic si eu, nu ca ma pricep...
Natalis, fara banane...!
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Ciciep, am vazut ca a fost ziua ta... Dincolo te-a felicitat cam toata lumea, cred. Asa ca eu iti spun aici, evident, cu intarzierea de rigoare:
La multi ani! Sa fii fericita, iubita, sa ai parte de sanatate si numai bucurii alaturi de iubi al tau!
E si maine o zi!