Regimul disociat (3)
Raspunsuri - Pagina 18
aime spune:
Intru si eu in clubul vostru
, cu tot cu cele 68kg ale mele
.
Vreau sa tin 3-3-3.Deja sunt la a treia zi de carne...si sa n-o mai vad ![]()
![]()
. Mey, nu credeam cand auzeam ca e greu....
Maine incep cu legumele, nu? Uffff, azi am pui la cuptor de ieri si o sa fac niste copanele la punga Knorr.
Ma duc sa ma initiez in mancaruri de legume, astept si sugestii 
aime si
vladimir, 1 an+
Natalis spune:
Ioana, as vrea sa stiu cat de bun e acel ceai de la Fares. Eu am luat de curand unul de la Celmar ii zice "Perfect figura" si inca nu l-am incercat. Vreau sa incep sa beau si ceai verde. Acum apare o problema, eu beau urmatoarele tipuri de ceai: lamaie, capsuni, ceai pt slabit(amestec din plante care ma scoate afara in 2 timpi si 3 miscari) si vreau sa beau si ceai verde. Oare are cu ce sa imi dauneze ?....daca beau toate aceste ceaiuri constant si amestecate adica toate tipurile in fiecare zi. Plus ca beau apa cat pot de multa (peste 2 litri zilnic).
Orice sut in fund e un pas inainte.
baicualina spune:
sant dinnou la carne insa cantarul meu stagneaza....
nu inteleg de ce....dar asta e!
Alina
mamica de
Diana 4 luni si 3 saptamani
daniela_daneza spune:
Sunt a 11-a zi de regim si am slabit 3 kg.Sunt la zilele de comsumat carne, care asa cum am mai spus m-i se par cele mai gele zile de regim.Abia astept LACTATELE!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
aime spune:
BUna dimineata!
Fara discutie, ca si mie zilele de carne mi s-au parut comar...nici nu prea sunt carnivora, dar nu credeam sa-mi nina sila cand vad un pui rumenit frumos la rotisor....
De azi sunt la legume fructe. E ok, daca mi-am facut si supa de varza?
Am mancat de dimineata o salata cu varza, rosii, ardei gras, castraveti si ceai...
Mey, fetele, azi m-am cantarit....nu-mi vine sa cred, am scapat de 2 kg????????????
se poate?
aime
croco21 spune:
Buna dimineata,
Repede, sa dau si eu raportul:: astazi e a 5-a zi de regim si cantarul arata deja –2 kg. Nu stiu cum s-a intamplat ca am trisat cam in fiecare zi. Am inceput sambata cu fructe si legume si am mancat destul de multe fucte confiate (pe ambalaj nu scria dar sigur aveau zahar). Duminica am tinut o juma de zi, dupa care am facut provizii de mezeluri pt ziua urmatoare si mai intai am gustat, pe urma am mancat de-a binelea (cu paine
). Luni am inceput din nou cu doua zile de carne si le-am respectat cat de cat (am mancat insa niste bomboane ca a fost ziua unui coleg). Miercuri si joi sunt zile de legume si fructe si deocamdata ma tin tare. Apa beau cam 1.5 l pe zi. Incerc sa fiu mai stricta zilele astea, ca sambata ies in oras si precis ma porcaiesc cu o pizza sau un hamburger
.
Va pup si spor la slabit!
Croco
baicualina spune:
Bravo tie!
se poate de ce nu?![]()
eu vreau sa intreb: in zilele de legume fructe avem voie fructe uscate?? dar nuci???
iar la lactate avem voie tofu(branza din soia)?
Alina
mamica de Diana
4luni si 3 saptamani
Natalis spune:
Sa nu uitati sa imi raspundeti si mie in legatura cu ceaiurile va rog> Beau intruna cred ca au inceput sa imi placa.
Orice sut in fund e un pas inainte.
ralnied1 spune:
Fetelor, va multumesc pentru sustinere si pentru intelegere. Deocamdata atat ce se vede am reusit sa fac cu lista... Natalis, am primit si PM-ul tau, dar deja trecusem altceva in lista (asa vazusem intr-un mesaj de-al tau mai vechi... Nu te supara pe mine si spune ce mai vrei sa modific...
Bun venit si tie, aime! Si da, se poate... dar mai tarziu va fi mai greu un pic, sa nu te lasi!
Eu acasa nu am net, adica am dar pica din 30 in 30 de secunde, uneori chiar si mai repede... De asta nu v-am putut fi alaturi... Sper sa ajunga acest mesaj la voi!
Felicitari celor care ati dat jos...
Nuci: NU!!! Intreba cineva...
Si supa de varza: da! Sau eu, cel putin, am facut si am mancat!
Si, va rog frumos, care mai doriti modificari, anuntati-le! Si cand reusesc, le trec acolo!
Capitol nou vor deschide moderatorii cand vor considera de cuviinta... Va spun, ca sa nu va mai puneti intrebari degeaba ca de ce nu trecem la unul nou... Am fost un pic apostrofata... ca nu e bine sa deschidem la numai 10 pagini... Sper sa fiti intelegatoare!
Va pupic si sper sa ne mai auzim curand!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
baicualina spune:
eu eram desteapta de intrebam de nuci
dar fructe uscate????nici asta nu e voie???![]()
ralnied1sa-ti dea Dumnezeu putere si sanatate ca in rest ...nu mai conteaza!le faci tu pe toate!

Alina
mamica de Diana
aproape 5 luni