Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (152)
Raspunsuri - Pagina 2
pako spune:
buna ziua
suntem pe aici....numai ca acum m-a cuprins febra ebay-ului si cum am putin timp liber ma bat cu ei pe produse.
hai Nicole....cum e u testul ala??
Olivia stii ca si eu am avut o tentativa de a o lasa pe Andreea la soacra-mea....m-am razgandit cand am vazut ce vroia sa-i dea de mancare.Bine ca e alta situatie....eu nu lucrez...tu nu prea ai de ales.Dar nu cred ca socrii sunt asa de inconstienti astfel incat sa fumeze cu copilul.
rain spune:
he he he nu e frumos ca rad, mai ales ca toata lumea a asteptat rezultatul testului, dar m-am amuzat dupa ce am citit tot ce ati scris aseara!
si ca sa n-o mai lungim ...rezultatul e negativ ! asa ca m-am linistit, dar tot nu mi-a venit , clar e o dereglare!
aseara n-am mai intrat pentru ca dupa "testare" m-am rasfatat cu o baie spumoasa , citit si cam atat, oricum Alex ocupa biroul si nu aveam loc de el, el butoneaza la dublu, pe laptop lucreaza, pe calculator se joaca!
iar astazi a fost o prietena pe la mine si a plecat pe la 3, daca stiam ca ma asteptati cu atata nerabdare ...ii ziceam sa ma scuze 5 min si va scriam ca e negativ!
eu nu stiu daca vroiam sa fie bebe, poate ca da, dar dupa parerea mea e cam devreme, trebuie sa fie moatza mai mare, sa ne intelegem, ca nu e nimeni care sa-mi vina in ajutor ...
Lia, crede-ma ca am ramas blocata cand am vazut la ce ora a adormit Danutz, trebuie neaparat sa-i schimbi programul!
moatza adoarme seara la 9 fara ceva sau 9, cel mai tarziu la 9.30, iar ziua doarme de la 13-13.15 pana la 15.30-16, si chiar si asa ...as vrea ca seara sa adoarma si mai devreme, eventual 8.30, timpul castigat dupa ce adoarme ea nu se compara cu nimic, e numai timpul meu si al lui tati, avem si noi dreptul (d'aia nu-mi mai vine mie )
va pupic si sint prin zona!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
pako spune:
mihaela, ti-am vazut copilasii....sa-ti traiasca!sunt plini de viata.
andreea am vazut-o si pe zambareatza mica...pupici
corianai spune:
Sa stiti ca eu m-am facut fata cuminte, azi am scris un eseu si m-am uitat pe niste teste mai vechi, deci ceva-ceva tot am invatat, cat sa nu ma doara capul
Nicole, bine ca s-a lamurit misterul, toata lumea fierbea aici, inclusiv io Vine el si bebe 2 atunci cand o sa considerati voi ca e momentul
Mihaela ti-am vazut si eu puii, sunt niste scumpi
Felicia vezi cu ebayu ala ca e boala grea am pierdut si eu la timp pe acolo, acum nu-mi vine sa cred cand ma gandesc
Mai vroiam eu sa scriu dar senila cum sunt am uitat, revin cand ma luminez
Mimilinca spune:
Mihaela, sa-ti traiasca puii !
Andries, de ce s-a inchis gradinita? ce gradinita era? oricum, greu momentul... Succes, sa gasesti o bona super pentru Victorasul tau? sau tot gradinita vrei sa incerci?
Corianai, spor la invatat in continuare!
Nicole, daca zici ca nu este inca momentul, atunci bine ca a iesit negativ...
O seara placuta tuturor!
Dorsilia spune:
Da, e inadmisibil un asa program de somn la un asa copil mic.
Prin urmare, in ciuda oboselii mele de azi, dupa doar 5 ore dormite, am luat masuri, la 8 trezirea, la 12 culcarea de pranz si la ora 2 s-a trezit singur. Deseara, desigur, la ora 9 il pun in pat fara drept de apel. Afara am fost 20 de min numai, dupa 5
Andries spune:
He he.. ma bucur ca mi-ati apreciat reteta de somn, este super! dar este si super obositoare pentru parinti.
Lumi, gradi este momentan inchisa pentru ca nu sunt gaze suficiente pentru a incalzi vila. Nu stiu cum de s-au intamplat asa multe deodata la gradi a mea, s-au imbolnavit f multi copii, era frig, sunt cu o educatoare mai putin, acum este pur si simplu inchisa.
Mie imi pare extrem de rau pentru ca ne-am obisnuit acolo, initial eram extrem de incantata, as vrea sa se intample o minune si sa revina toate la normal. Dar.. pana una alta sunt in cautare de bona, in cautare de solutii. Am mai fost pe la alte gradi dar nu mi-au placut, de... eu sunt si super pretentioasa ... si dispusa sa scot bani multi din buzunar pentru copilul meu.
of of... mai mai...
vrabiuto tie cum iti este la gradi?
Andries
philip spune:
lasa nicole, ai sa ai timp de bebe 2 cand mai creste moatza putin. cam asa program de somn are si pupi, doarme de la 8 juma (ca sa am si eu timp pt mine pana pe la 10) pana nu stiu la cat, cert e ca pe la 8 incepe sa se auda vorbind din camera, apoi de la 1 pana la 2-3 depinde de cat e de obosit.
philip&andreea
copilasi dragalasi
Adema spune:
Aici erati?! Eu va cautam pe l;a cap. precedent si ma miram ca de la ora 12 nu a mai scris nimeni acolo
Adema&Codrut
alice2004 spune:
Eeeee,in sfirsit Mama Omidee ne-a decuplat de la fierbatoare ! Apoi Rain, exact asa cum spuneam si eu ieri, sa fie cum vrei tu si bebedoi sa vina atunci cind credeti ca este cel mai bine pentru voi ! Da acu sa fiu si io si sa spun ca mai exista si teste care dau eroare .... hehehehe !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an