targoviste?! e cineva pe fir?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Am mai gasit un subiect pus pe forum de Motanik, intitulat Dambovita, le-am lasat fetelor un mesaj acolo sa se mute la noi aici sa fim mai multe ca sa putem barfi in liniste.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

fetelor,concediul meu a fost minunat.dar am fost acolo cu fetele.barbatii nostri au fost la munca.asa ca am petrecut ca intre fete.

ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut fetele!

ce mai facti? eu sunt fericita ca a venit primavara!

Nanasi eu sper sa mai inmultim randurile pe aici! sper sa ma intre si alti daboviteni...chiar daca nu sunt targovisteni...pana la urma nimeni nu cred ca are buletin de tgv dintre noi!
Cu treaba cu bebe...anul viitor planuiesc sa am si eu o fetita...asa ca si eu o sa am de lucru dupa sarbatori!

Gabriela ma bucur ca te-ai distrat cu fetele...unde ati fost?
Povesteste-ne!

Eu tot fac achizitii ptr bebe...Sapt viitoare planuiesc sa merg cu fetele la cafenea. Colegele mele de la servici mi-au devenit adevarate prietene!
Cand am venit aici eram tare suparata ca nu avem prieteni (sanatate sociala, vorba lui Gabriela), insa D-zeu mi-a dat niste oameni de milioane alaturi!

Va pupic
38+

Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela73 spune:

Buna fetelor! Nu am mai intrat de multisor aici si vad ca s-au mai scris 2 pagini, bravo!
Mihaser: Lia este fetita mea, are 1 anu si 6 luni
A venit primavara, cel putin asa sper, o sa mai iesim si noi din Bucuresti

Mergi la inceput

Salutare.
Bine-ai revenit Gabriela. Asteptam sa ne povestesti ce si cum, detaliat!
Mihaela imi place ca ai ganduri mari, te felicit. Mihai al meu vrea 3 copii insa eu am zis ca mai negociem. Cred ca 2 e tocmai bine, dar daca Dumnezeu o sa il dea si pe al treilea atunci o sa il facem. Doamne ajuta sa fim noi sanatosi cu totii ca restul se rezolva!
Mihaela73, sa iti traiasca piticuta, cred ca e tare dulcica, poate pui niste poze sa o vedem si noi.
Saptamana trecuta am avut o expozitie si am lucrat si sambata si duminica si sunt tare obosita. Astept weekendul asta ca pe un cires copt, sper din suflet sa ma odihnesc desi cam slabe sanse ptr ca vineri vine aici o prietena de-a mea Roxana, o sa lucreze ptr un islandez.Deci populam Islanda cu targovisteni!
Aici e soare insa e un ger cumplit, sunt minus 6 grade. Acasa sunt +18 grade, tocmai am vorbit cu Roxana si mi-a zis ca e excelent in Targoviste.
Va pup si vorbim.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Pai nici eu nu am buletin de Targoviste, de aceea mi se pare ca ma potrivesc mai bine la subiectul cu Dambovita, pentru ca este mai general. Oricum sunt cam plimbareata de fel, practic in momentul de am domiciliul stabil in Bucuresti, dar rezidenta in alta parte, si cand spun "acasa" ma refer la casa parintilor mei din Moreni, la Bucuresti fiind "la bloc".

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Otilia, stai linistita ca e ok, nu sunt toate fetele din Targoviste. Deci bine ai venit printre noi!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

de fapt cred ca sunt singura cu buletin de targoviste.

bine ati venit fetelor!

Mergi la inceput

Ei, nici chiar asa mai Gabriela! Si eu am buletin tot de Targoviste, pentru ca numai in Targoviste am trait.
Ce faci? Cum a fost in concediu? Cred ca mai degraba a fost un mini-concediu. Eu ajung acasa in iulie si o sa stau 5 saptamani. Abia astepttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria gastaldo spune:

Buna fetele,
eu sunt din Brasov, doar sotul, cumnata socrii si o verisoara sunt din TGV dar am intrat sa va salut si sa anunt un mare eveniment: in familia noastra s-a mai nascut o stea. Chiar de Bunavestire s-a nascut feciorul Mihalelei Negrea (fosta Serban) adica mihaser a nascut azi dimineata un flacau de 3,5 kg pe care il cheama Cristian. Eu sunt mandra matusa a mititelului si ne bucuram pt fericitii parinti si bunici.
Imipreuna cu voi ii uram micutului bun venit pe lumea asta si multe as mai zice dar sunt asa de emotionata cand ma gandesc la ganacel ca nici nu mai gasec cuvinte. Cand se reintoarce in mijlocul comunitatii virtuale DC puteti sa o felicitati si voi pt ca merita

mai jos am pus link spre pozele cu fericita mamica si bebe strumf
http://www.negrea.net/pics/main.php?g2_view=core.ShowItem&g2_itemId=28009
va pupam de la Brasov Maria si bebe Alexuta

Mergi la inceput