targoviste?! e cineva pe fir?
Raspunsuri - Pagina 10
Happiness_4_us spune:
Sa iti traiasca baietelul, Mihaela!
Ma bucur asa tare pentru tine! Sper din suflet ca ai avut o nastere usoara.Te astept sa vii sa ne povestesti cu lux de amanunte, cum a fost si prin ce ai trecut!
Pupici pentru tine si bambin!
Nana Motoc
Va rog sa folositi cu moderatie aceste "smilies" (maxim 4-5 pe un rand sau cu un spatiu gol intercalat intre ele). Oricum, mesajul transmis de ele e important, nu cantitatea lor! - Catalin
motanik spune:
A nascut Miha?
Felicitari!
Asteptam povestea nasterii si pozici!
--------------------
Andra
Happiness_4_us spune:
Da, intr-adevar sunt pozele, eu am reusit sa le vad iar bambinul este dulcic foc.
Miha e tare mandra de el, cred si eu, si eu as fi la fel.
Este o minunatie de copil si este atat de micut......
Sa va traiasca Miha, sa fiti sanatosi amandoi si sa va intoarceti cu bine acasica!
Pupici dulci!
Nana Motoc
clauf1000 spune:
buna fetelor. si eu sunt din targoviste. ma bucur ca am cu cine discuta.la ce medici ginecologi mergeti in targoviste?
Otiliav spune:
Eu am fost la doctorita Stanca Alexandru, acum 7 ani lucra in Spitalul Judetean dar avea si cabinet particular in apropierea magazinului Chindia. A fost draguta cu mine, aveam 20 de ani dar aveam noduli la san si nu vroiam sa ma controleze, m-a pus la ecograf pentru a vedea ovarele. Tratamentul pe care mi l-a dat a fost foarte eficient, in 3 luni s-a ameliorat mult situatia. M-a incurajat spunandu-mi ca voi scapa de noduli cand voi avea un copil. Asa s-a intamplat numai ca acum la 4 luni de cand nu mai alaptez incep sa ii simt din nou.
Uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65883&whichpage=1" target="_blank">aici sunt recomandati si alti 3 doctori pentru Targoviste.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)