Mamici de mai-iunie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

carmina stiu ca si eu vreau sa se cunoasca ca sunt insarcinata!!! Dar raman cu vrutul..mai am 3luni pana nasc,daca nu mi se cunoaste mai repede o sa nasc fara sa fi observat cineva ca am fost insarcinata mihaela am primit PM-ul tau,ti-am raspuns la el!Pana una alta,multa bafta maine ls Iosup si sa ai parte numai de vesti bune!Iti tinem pumnii!io 26+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Nici la mine nu se vede burtica foarte bine...avem 19 saptamani si nici macar nu miscam. Acest lucru ma sperie foarte mult! Nu ar fi trebuit sa miste ala micu deja?... Si nici nu m-am ingrasat deloc. In primul trimestru am slabit chiar 2 kg de la 49 am ajuns la 47. Acum ... se vede ca burtica s-a mai marit dar de ingrasat... nimic. Si papam...Am citit pe net ca daca nu luam in greutate ... e de rau Sau se refera mai degraba la bebe? Daca nu ia el in greutate e de rau.
Uf! Se vede ca nu l-am mai vazut de mult la o eco si cum nu misca...ma ingrijorez. Sotul meu a zis ca se simte ciudat..ca si cum i-ar fi dor de cel mic, sa il mai vada. Era tare vioi la 13 saptamani cand l-am vazut la aparat. Cand ma uitam la manute... repede le ducea la gurita sa imi arate. Apoi nu vedeam piciorusele... sa vezi ce a inceput sa topaie sa ne arate!a fost foarte emotionant cred ca l-am tinut pe doctor cam 20-30 de minute sa ne uitam la el .Dar multumesc lui Dumnezeu ca este un doctor foarte rabdator

Va pup si sa aveti burtici sanatoase si frumoase si voluminoase si zglobii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Bun venit, noile mamici!!Sa fiti sanatoase si bebeii vostri la fel.
Gabi felicitari pentru fetita si sa fie sanatoasa in continuare.
Steluta ma bucur ca sunteti sanatosi, suntem foarte aproape. Eu vineri am fost la Iosup si aveam 19 sapt + 2 zile.

Eu am cam inceput sa retin apa. De cate ori ma urc pe cantar . Am luat mai bine de 3 kg intr-o luna, problema ar fi ca sunt si atenta la ce mananc.. si degeaba. Aseara am fost la medicul de familie si mi-a confirmat ca e vorba de retentie de apa.

In afara de mancare mai mult nesarata, aveti si alte sugestii?

Mi-a zis si mie ca in sapt. 28 facem un vaccin. Voi faceti?

Sanatate si nasteri usoare, burtici.

Irina 19+ cu Radu Gabriel

poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Neatza fetele!

Amiss nici la noi nu misca bebe si suntem la fel de ingrijorati dar eu zic sa ne ridicam moralul si sa speram ca totul este si va fi bine.

De slabit si eu am slabit 2,5 kg (nu ca nu as avea de unde....) dar in ultimele 2 saptamani am luat inapoi 1 kg.

Pe noi ne-a programat pe 13 februarie la eco morfologica. Ati facut careva eco morfologica la Medicover? Stiti daca inregistreaza pe CD?

Pupici pe burtici,

Flory 18+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

CARMINA
Multi ani traiascaaa, multi ani traiascaaa, laaaa muuulti aaaani!

Ioana 24 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

CARMINA

Sa fii sanatoasa si tu si bebe mic din burtik.

Pupici,

Flory 18+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

CARMINAAAAAAAA!
MULTA SANATATE,FERICIRE,UN BEBE SANATOS SI O NUNTA CA-N POVESTI!Uite ,de la mine pt tinesi .

Dana22+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

LA MULTI ANI CARMINABULINA
SA TRAIESTI, SA-TI TRAIASCA BURTICA, SA CREASCA MARE SI SA SE DESUMFLE LA TIMP!!
Buna dimineata tuturor burticelor!
nu stiu cum voi, dar eu as dormi si as dormi si as dormi, nu ma mai satur de somn. Noaptea ma trezesc numai o data si merg la WC, si pot sa ma mai trezesc de la circei, dar in rest poate sa cinte cineva linga mine la volumul maxim, nici nu-l aud.
Mai nou sotul meu a luat boala gravidutelor, e nervos din caleafara si se scoala pe la 2-3 si maninca, ca vezi ii e foame.
Ama daca doresti sa ti se observe burticuta imbraca si tu niste haine mai mulate, ca eu nu prea miam cumparat decit o pereche de pantaloni pentru gravidute, iar sus port un pulover mulat, se intinde si el odata cu burtica, si toata lumea imi vede burtica, toti ma felicita si sunt super draguti cu mine, asa e bine...
O zi buna tuturor!!

doroti_5 24+ si Natalita-Elena
evolutia bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Amiss nici bebele meu nu misca deloc la 19 sapt.De fapt nici n-as putea spune cu precizie cand a miscat prima data,da sa vezi acu ce vioaie e...Cat de spre luatul in greutate...aceeasi chestie,aveam fix acelesi kilograme ca la inceput.Cam de la sapt 20 am inceput sa iau 0.5 kg pe sapt.Da sa stii ca e foarte bine asa.Mai avem timp sa punem.

Ama este posibil sa nu ti se vada burtica daca esti mai muschiuloasa.Daca ai niste abdominali d-aia misto,lucrati ,nu se lasa ei asa usor.

viviana23w5d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

LA MULTI ANI CARMINA!Sa ai parte numai de bucurii anul acesta si de un bebelus asa cum ti-l doresti.

Mergi la inceput