Mamici de mai-iunie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Mothercare este si in MALL Vitan la subsol, chiar ieri am fost intr-o vizita, doar vizita ca sa-mi fac o idee despre lucruri frumoase de gravida pentru ca preturile sunt infernal de mari si nu cred ca se merita pt. 4 luni sa dai banii pe ceva, mai ales ca aceste 4 luni sunt jumate in iarna si jumate in primavara. Dar ma rog, cine are bani sa mearga acolo pentru ca sunt intr-adevar lucruri foarte frumoase.
Multumesc Ama pt. complimentul referitor la burtica mea!!! Daca mai stai pe aici inca 4 saptamani am sa ti-o arat si atunci si cu siguranta va fi mai mare . Oricum in realitate nu este chiar atat de vizibila pe cat este in poza, pt. ca foarte putini isi dau seama ca sunt gravida daca nu ma imbrac in haine speciale de gravida. Numai ca eu special ma imbrac pt. ca vreau sa se vada ca sunt gravida.
Cand inca nu eram insarcinata tot auzeam fete ca tine care spuneau ca lor nu li s-a vazut burta chiar pana in luna a 8-a si ma ingrozea gandul ca si la mine o sa fie la fel, si spuneam ca eu vreau o burta mare mare de cea mai gravida din lume dar...atata cat e e bine. Mihnea din ea sa fie sanatos.
Azi nu l-am simtit deloc si nici ieri prea mult. Nu stiu ce sa cred despre asta mai ales ca au fost si zile in care a miscat de dimineata pana noaptea tarziu. Sper sa fie totul in regula!!!

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cristina si Ralucis, bine ati venit!

Steluta, felicitari ptr. fetita!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (23+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roximarro spune:

Ma alatur voua mamicilor de iunie. Care este diferenta intre ecografia de sarcina, testul 3D si ecografia morfologico-functionala+doppler? Ce informatii se ofera la ultimele doua?
Eco morfologica este musai de facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Dilaural la dr Adela Dinu am facut si eu eco morfofetala si e supre draguta si atenta,asa ca nu-ti face probleme.
Cristina1702 si Ralucis bine ati venit,sa aveti sarcini usoare si bb sanatosi.
Roximarro eco 3D iti arata doar bb in carne si oase,eco morfofetala iti spune daca bb e cu probleme,ii masoara absolut tot si nu se poate face in 3D,decat in 2D.3D e pt parinti sa-si vada copilul mai bine.

Dana22+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Bine ati veniti mamicilor celor noi! Sarcini usoare si bebelusi perfecti!

Gabi, ce burtica frumos decorata ai! Super dulce puiul tau!

Carmina, da-i draga un bobarnac sa vezi ce incepe sa se fatzaie! Si eu am patit cu Katja si o mai impungeam p-acolo ca sa o deranjez putin! Eu am problema inversa, ma buseste bebe de ma zapaceste. Si am senzatia ca-mi trage suturi in col, de ma si sperii!

Roxi, ecografia "de sarcina" poate fi oricare in functie de varsta sarcinii , performantele ecografului, etc. Ecografia 3D inseamna ca il vezi pe bebe perfect, in trei dimensiuni (ca la poza) dar cu un delay de 5 sec fata de timpul real; la 4D nu ai acest delay. La 2D sunt doar doua dimensiuni, ceea ce inseamna ca poate tu nu intelegi mare lucru dar pt dr e cea mai buna pentru ca ii poate masura toate cele.
Doppler e o alta chestie care se face la eco pentru masurarea fluxului sanguin in arterele uterine, ombilicvale, ale bebeului..bla-bla care se face mai degraba in lunile mari pentru ca IR-urile nu sunt foarte concludente in lunile mici.
aia morfologica inseamna ca se masoara cu acuratete toate cele (oase, organe, buna lor dezvoltare) si se face de regula intre 18-22 saptamani.
Sper ca te-am lamurit cat de cat.

Ioana 24 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Multumesc pt. ca m-ai linistit inaioana...dar de 2 minute a inceput sa bataie si sunt foarte fericita desi cateodata mai da si in col si nu prea e placut. Bina ca misca ca ma cam speriasem.

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Buna seara la ,
Carmina, iti scriu reteta maine seara, acum sunt franta de oboseala, adresa mea de e-mail este: lacryonel@yahoo.com , nu am primit inca nimic de la tine.

Magazinul "Eu si Mami" de pe Vasile LAscar este in cadrul complexului ANADOR si nu este deloc ieftin, dimpotriva.O pereche de pantaloni costa in jur de 160 ron, pe cand la Roccoco este cam 90 ron. Un magazin Roccoco este si pe Dorobanti, iar cel la care merg eu este pe Calea Victoriei.

Bun venit la noile mamici, bine ca a mai aparut un baietel pentru ca nu-mi placea numarul 13. Cat despre faptul ca fetitele sunt mai multe, ce pot sa spun, este in defavoarea lor, cand vor fi mari, se vor "bate" pe baietei...
Va doresc numai bine, aveti grija de voi si de burticute.

Lily 21+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

LYLY hai ca mai incerc o data sa ti le trimit, si am avut dreptate nu aveam adresa corecta, poate chiar din vina mea, dar nu mai conteaza .

Ce mai stiti de shoricutza? Sper sa fie totul in regula cu ea si cu durerea aceea musculara a ei! Si mie imi semana cu o durere data de o inflamatie a apendicelui (am patit la fel) dar cred ca nu de asta are ea nevoie acum.

poze carmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Buna seara burticilor,

Ama ti-am trimis un PM. Eu maine merg la Buc dar merg doar la Iosup ca doctorita mea nu ajunge maine. Dar revenim sapt viitoare.

Carmina, sper ca tortul a fost buuuuuun, nu-i asa? Am si eu o curiozitate(ca abia acum am vazut pozele)-stai in Bucuresti prin Berceni?

Irina, sa vezi tu ce repede o sa treaca timpul. Eu cred ca vin in Bucuresti din sapt 35 si ma postez la mama.

Dilaural chiar daca esti arondata la CMU poti face in felul urmator: poti cere o programare la unul din medicii lor de la clinica(iti faci o programare la un internist si iti da trimitere pt Iosup si gata. La fel am patit si eu, dar maine cand merg in Buc il rog pe Iosup sa imi faca o programare de mana(daca este cazul) si se rezolva. Tupeu! ca altfel nu se poate! Daca ai nevoie sun si iti fac eu programare. Eu sunt patita si le ametesc de nu se vad

Mihaela
19+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

mai fetelor , Mihnea a scapat f . usor cu varicela , putine bube , stare buna , scarpinat doar 1-2 zile si nu tare !!super!
am si io carcei si nu am avut pana acum .
azi bebelina a miscat ca nebuna , dar cand misca pe mijloc imi vine sa o bat.
va pup si aveti grija de voi

ALIA 24w

http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput