Mamici de mai-iunie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Eu prima eco morfologica(si ultima de altfel) am facut-o la 18 sapt si 5 zile.Nu voi mai face alta pt ca nu are rost sa arunc banii daca la prima totul a fost in regula.

Dana22+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Inaioana, Florypop, Puiudana, doroti5, Vivighe, Virgi, CarmenCita, VoichiV, Betty13ro, Sibv, adib, dilaural, shoricutza, ama_kaly, magghyc, Diana79, CamiM, LYLY, Irinel, DianaR [/red]MULTUMESC FOARTE FRUMOS PENTRU FELICITARILE SI URARILE FCAUTE DE ZIUA MEA!!!
Si eu va doresc sarcina usoara si nastere si mai usoara si bebei sanatosi si frumosi.
[red]Inaioana mi-a placut foarte mult cum mi-ai cantat "La multi ani" , proape ca mi-a venit sa de emotie bineinteles, multumesc.

P.S - lui adib ii doresc doar ultima parte a mesajului... ma indoiesc ca el va naste usor...

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

LYLY - multumesc pentru reteta, am sa incerc sa o fac in acest weekend, desi la prima vedere pare foarte complicata, sper sa nu-mi prin urechile.
La SAnador nu iti da nici un CD. Iti dau o caseta video normala care costa 50.000 lei + 200.000 lei inregistrarea. Insa iti poti aduce caseta de acasa fara probleme i in felul asta mai scutesti niste banuti (50.000). Stiu sigur pentru ca acolo am fost eu acum 3 saptamani.

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

stati sa va intreb ceva!mi-a zis cineva ca bebele sta cu capul in sus tot timpul sarcinii si ca in ultima luna se intoarce cu capulin jos ca sa se nasca!nu mai stiu ce sa cred!e adevarat????ca eu parca ii simt capul de multe ori tare jos ,il si vad....bine poate o fii picioarele.....:))am o senzatie tare ciudata....ultima data mi s-a umflat burta jos si era asa deformata intr-o parte.....hai ca v-am innebunit!

raluca

Mergi la inceput

Shoricel, ma bucur ca esti mai bine si sa ai grija de tine si de bebe in continuare. MAi scie si tu ceva ca sa stim ca nu a intervenit nimic intre timp.
Inaioana- am sarbatorit ziua mea de miercuri, dar am facut de-abia azi niste poze amarate...am sa le pun pe alea dar sa nu va speriati. Sunt atat de obosita dupa 4 zile de stat in bucatarie si curatenie dupa fiecare invitat si mai ales, statul cu fiecare serie de invitati m-au pus la pamant...ma plangeam de insomnie, cred ca acum s-a dus.
Am fost si dr. pt. contractele prenuptialr, ne-am cumparat si verighete...he he he, cate nu am facut.
VA pupu si o sa revin cu poze!

poze carmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Buna seara burticute si bebei si ..tatici!!

Fetelor de la un ob-gyn citire:in trimestrul trei se intra oficial la 26 saptamani si 4 zile.

Vivighe noi am facut prima ( si singura ecografie morfologica) la 17 saptamani si 1 zi. Atunci am si aflat ca vom avea o fetita.

Cristina1702 in ceea ce priveste arsurile chestia cu crescutul parului si unghiilor este un mit. Eu am avut arsuri din primul trimestru si am in continuare. Le mai potolesc cu lapte si cu tums( varianta de aici a dicarbocalmului ) despre care dr. meu mi-a zis de la prima vizita ca pot sa "mananc" cate vreau. De sunat dr.nici mie nu imi vine sa il sun asa toata ziua (desi e normal sa suni daca ai nelamuriri), nu cred sa se supere dar ... eu una asa sunt mai rusinoasa si nu vreau sa aiba impresia ca il bat la cap desi daca o sa fie nevoie cred ca las tot la o parte si sun.

Raalucutza nu cred ca e adevarat. Eu stiu ca bebe se misca, face tumbe se tot rasuceste pana mai poate pe la vreo 30 de saptamani cand o sa fie prea mare pentru giumbuslucuri din astea.

Cami 25+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

raalucutza sa nu fie contractii alea, si nu bebe daca zici ca ti se intareste burta!
vivighe nici eu nu am primit inca catalogul..Eu prima ecografie am facut-o la 16saptamani,apoi am mai facut una la 20.
carmina asteptam pozele de la ziua ta!
io 26+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Am deschis un nou capitol www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67634" target="_blank">AICI
Va astept acolo!
io 26+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput