Mamici de mai-iunie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 13
raalucutza spune:
buna ziua!am ajuns si eu in sfarsit acasa la mine si iata ce vad........BUN VENIT NOILOR MAMICI!SARCINA USOARA SI BEBEI SANATOSI SI FERICITI! LA MULTI ANI PT SARBATORITELE LUNII IANUARIE SI SA AVETI PARTE DE TOT CEI MAI BUN!

raluca
raalucutza spune:
la mine totul e in regula doar ca mi-o crescut burtica de nu mai stiu de mine!inca nu stiu ce bebel o sa am dar pe 14 februarie am sa aflu cu siguranta!si am ajuns la 10 kg + de cand cu plecatul meu de sarbatori in romania!ma misc greoi dar sunt fericita ca vad ca bebelul meu creste fericit-a!
raluca
puiudana2004 spune:
Dilaural ,da,trebuie sa ai tu caseta video VHS.Dr Dinu o sa te intrebe daca ai adus-o.Ma bucur ca te-am mai linistit.Sa imi spui cum ti s-a parut dr-ita,ok?
Dana
22+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
cristina1702 spune:
salutare!
am si eu cateva intrebari catre voi...
de vreo doua zile ma doare in partea dreapta..uneori durerea e intensa alteori mai cedeaza...prima data am crezut ca e pe langa apendicita...dar ulterior am sesizat ca e mai degraba pe langa ficat...pe mine m-a tot durut in fata, mai putin azi dimineata cand m-a durut cam in acelasi loc in spate...in prima seara am luat no spa pt ca nu ma puteam misca si nici dormi...ieri m-a mai lasat...dar azi dimineata m-a durut iar...m-am trezit, m-am dat jos din pat si cand m-am dus la toaleta a inceput sa doara tare....m-a lasat mai tarziu dupa ce am mancat...va suna cunoscut? poate sa fie de la constipatie?
va tot "citesc"...inteleg ca la unele fete bebe misca, la altele mai putin...eu am intrat in saptamana 20 si stau tot timpul cu mainile pe burta in speranta ca o sa simt ceva...acum o saptamana m-a surprins cu o miscare...dar acum mi se pare "vis"...burta creste, am luat inca un kilogram in ultima saptamana, deci ma gandesc ca se mareste si fetita si cu toata astea nu o simt...aseara i-am dat ghionturi, dar degeaba...azi de dimineata cred ca ea "m-a trezit", pt ca eu as mai fi vrut sa dorm dar foamea nu ma lasa...deci, ma gandesc ca fetita e bine ...dar sunt foarte stresata...si am doar o saptamana si ceva de la ultima ecografie, moment pe care-l iubesc, pt ca o mai vad si eu...
hai ca acum m-am pus pe scris...e normal ca acum la 20 saptamani sa am arsuri? eu credeam ca mai incolo ii creste parul...
ma opresc aici...daca v-am plicitsit imi cer scuze...dar daca aveti idee ce e cu durerea aia, va raman recunoscatoare...
apropos, voi va sunati doctorul pt orice lucru? mie mi-e rusine sa sun pt orice de teama sa nu sun pt prostii...si sa enervez...desi cred ca asa ar trebui sa arate o relatie cu dr....
cristina
crisbar spune:
salutare,
te rog nu te mai ingrijora atata ca nu ai facut ecografie inainte pt a ti se putea face si calculul de risc
. stii ca eu am facut-o dar nu-mi venise rezultatul cand am fost la control la dr. mea, aveam doar valorile de la triplu test. eram un pic necajita din cauza asta dar ea mi-a zis ca nici nu o intereseaza calculul de risc, tot ce trebuie sa stie vede in rezultatele din triplu test. citind toate pataniile fetelor cu acest calcul de risc, mi-am dat seama ca e un factor in plus de stres...si nici macar nu are o acuratete deosebita. acum am fost sunata de o saptamana de la CMU sa ma duc sa-mi iau rezultatul dar inca n-am catadicsit s-o fac.
.
pupici
quote:
Originally posted by dilaural
Hello burticilor...
Irinel - sper sa fie bine si numai simplu test de sange ... acum nu mai am ce sa fac daca nu am facut ce trebuia la momentul potrivit! Daca si asistenta a uitat sau s-a zapacit...
puiudana - multumesc pentru info referitor la Dr. Adela Dinu. Toata lumea mi-a spus ca e super draguta si amabila. Important este sa fie buna dpdv profesional. As prefera sa fie mai acra dar sa stiu ca vede tot ce trebuie in monitorul ala... Tu la care CMU ai fost?
mihaela f. - multumesc mult pentru intentiile tale dragute. Dar nu as vrea sa trec totusi peste cuvantul doctoritei mele. Am mare incredere in ea si prefer sa-mi temperez eu paranoia din cap decat sa risc sa afle ca am fost totusi la ecografie peste indicatiile ei. Mai ales ca si ea tot la CMU este si s-ar putea afla foarte usor. Mi-ai placut... esti tare... asa si trebuie daca vrei sa obtii ceva !!!
carmina - La Multi Ani! Numai fericire, sanatate si bucurii pt tine si bebelushul din burtica.
ralucis - ti-ai luat si pantaloni de la Mini Prix? Ca eu neaaparat nevoie de pantaloni. Chiar nu mai am cu ce sa ma imbrac la serviciu... Pana cum am mai improvizat... dar acum nu mai merge...
Va pupicesc pe toate!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural19+ cu
Andreea Eliza
cristina1702 spune:
NASTAD sunt sanse sa ne intalnim la cantacuzino in iunie...eu nasc cu dr. ruxandra dumitrescu in jurul lui 21 iunie....asa ca...ne vedem pe acolo cu copiii...
cristina
dilaural spune:
quote:
Originally posted by crisbar
salutare,
te rog nu te mai ingrijora atata ca nu ai facut ecografie inainte pt a ti se putea face si calculul de risc. stii ca eu am facut-o dar nu-mi venise rezultatul cand am fost la control la dr. mea, aveam doar valorile de la triplu test. eram un pic necajita din cauza asta dar ea mi-a zis ca nici nu o intereseaza calculul de risc, tot ce trebuie sa stie vede in rezultatele din triplu test. citind toate pataniile fetelor cu acest calcul de risc, mi-am dat seama ca e un factor in plus de stres...si nici macar nu are o acuratete deosebita. acum am fost sunata de o saptamana de la CMU sa ma duc sa-mi iau rezultatul dar inca n-am catadicsit s-o fac.
.
pupici
[quote]Originally posted by dilaural
Si eu am fost necajita, dar acum mi-a mai trecut... Ca am stat si m-am gandit si la toate fetele de pe forum care n-au vrut sa-l faca sau carora le-a iesit prost si de fapt totul e bine. Cred ca de fapt cel mai bine tot la ecografie se vede...
Doamne Doamne sa ne ajute pe toate sa avem bebici sanatosi!!
Pupicei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
19+ cu
Andreea Eliza
crisbar spune:
salutare,
ce ma bucur ca mai e o mamica aici care e la dr. Mihalache. si eu tot la ea sunt iar DPN meu este 19 iunie. neaparat trebuie sa mai schimbam impresii pe privat.
crisbar
19+
quote:
Originally posted by ralucis
In legatura cu hainele, incercati sa va cautati pantaloni care sa aiba in loc de clasicul nasture sau capsa o banda de jerse elasticizat, eu asa mi-am luat si ma simt f. bine in ei. in plus, cand mai creste burta o sa vina sub ea si nu ne incomodeaza deloc. fetelor, ma treceti si pe mine pe listuta? UM 06.09.2005, PPN 13.06.2006, maternitatea CFR2, dr. Florina Mihalache. si sa il puneti si pe bebe, please, 18,5 cm si 345 g la 19 sapt si 4 zile.20+ si
ilinca
LYLY809 spune:
M-am intors de la echo, bebe sanatos, tot baietel
, doar eu sunt deshidratata si am putin lichid amniotic.
Ama, DPN este 2 iunie, la 21saptamani si trei zile Samburica are 450g, deci a mai crescut. Nu am inregistrare, caci la Diagnosis nu se fac, numai la CMU face dr. Iosup, dar am doua poze pe care le voi posta curand. Luni ma duc si la Sanador, acolo sigur au cu ce face inregistrari, cica iti dau un CD.
Lily 21+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo
vivighe spune:
Uite ce situri am mai gasit cu tot felul de articole pt bebei:
www.magazinultau.ro
reclamaaaaaaaaa/magazin
www.bebecenter.ro
www.RECLAMA ILEGALA.ro
reclama
www.babycomfort.ro
poate le pune Ama chiar pe prima pagina,la linkuri utile.
Chiar Ama,tu ai primit prin posta catalogul ala ca la mine nu a sosit?
Voi prima eco morfologica la cate sapt ati facut-o?M-a intrebat cineva care tocmai "s-a insarcinat". Io am facut-o la 21 sapt ca atunci am putut sa ma programez,dar stiu ca ,multe dintre voi stiati de mult ce si cum e bebe.
viviana
23w6d

ilinca