Bebelusi de iulie-august 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Si daca tot vorbeam de condus, tocmai am primit un banc:

O tanara doamna opreste masina in fata semaforului, la rosu. Se aprinde
galben - doamna sta pe loc, verde - doamna iarasi sta. Se aprinde rosu,
din
urma, fac semnal celelalte masini. De ea se apropie un politist, care o
intreaba:
- Doamna doreste alta culoare???

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Buna dimineata,

Din pacate nu prea reusesc sa scriu !

Sunt zile in care am atata treaba la birou...ca nici nu apuc sa vad ce ati mai scris !

Delia felicitari pentru masinuta. Sa o stapaniti sanatosi si sa faceti kilometri multi fara evenimente.
Daca ai carnet, pune mana pe masinuta si condu ! Am auzit ca se conduc usor Loganurile !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/album?.dir=e748&.src=ph&store=&prodid=&.done=my_photos

Mergi la inceput

Bebelina mea doarme de seara de la ora 8-9. Dramatic este ca in ultima saptamana am avut atat de mult de lucru incat am ajuns acasa dupa 21.00, si am gasit-o doar dorimind.

Azi dimineata, se uita la mine ca la alte cele, si am avut senzatia ca nu ma recunostea !

Daca mai merg mult in ritmul asta ..... o sa-mi spuna tanti !

Noroc c

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/album?.dir=e748&.src=ph&store=&prodid=&.done=my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neazta fetelor, vad ca suntetzi bine dispuse azi.

Dede, sa va traiasca masinutza, ca acu face parte din familie, si e pacat sa nu conduci, doamneee cat imi place sa conduc

Mamini super faza cu parintzelul tau, parca va si vedeam, pe voi constincioase acolo, si el cu barba si politistul langa el

Mona, bravo voua, asa trebe si noi ne-am prostit aseara si tare bine ne prinde asa, hai ca deja vb prostii..

Diana vazut si pozele voastre, scumpika foc, sa stii ca si mie mi se pare ca seamana cu Sara

Andreea, vazut si Tudor, ce serios era

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Briana, capul sus hai ca o sa fie bine, si o sa-ti zica tanti-mama

Lia, eu il bag la blender, ca iese mult mia bine. Tot ce ii fac lui bag la blender si iese ca cele de la borcan

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Si am uitat sa va spun.

Sambata plec la munte !!66

Abea astept. Cu ocazia asta, o sa vad si cum se comporta Ana mea .

Ca nu am plecat cu ea nicaieri mai mult de cateva ore.

Mergi la inceput

Albinuzza chestia cu tanti - mama e SUPER !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Fetele mele dragi,

Cristina a implinit ieri O JUMATATE DE ANISOR!!!!

Nici nu-mi vine sa cred cand a trecut timpul si cat de mult a evolut de la puiul mititel si neajutorat cand s-a nascut pana la fetita incapatanata de astazi! Si ma gandesc ca de-abia acum incep boroboatele...

Deci, LA MULTE LUNI SI ANI, scumpa mamei, sa-ti fie viata frumoasa!

Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna fetelor! Va salut dupa cateva zile de absenta in care ba nu a mers netul, ba nu apucam sa ajung la zi cuc capitolele ca ati avut un spor..........

Am vizionat multe poze de copilasi dragalasi. Nu pot nominaliza pt ca sunt toti frrrrrumosi fara exceptie.

Multa sanatate lui Stefanut, sper sa isi revina usor dupa operatie, sa scape de febra si sa ajunga cu bine acasa la fratiorul lui.

Am citit ca mai sunt fete care au constatat ca bebeii manca legumele si nu fructele. La fel am patit si eu. La inceput am constatat ca se stramba la fructele crude asa ca i-am facut mar copt. Nu se mai stramba asa dar tot nu manca mai mult de 60-70 grame si nu intelegeam de ce. Pana la urma am incercat si cu ele fierte, ca un compot dar fara zahar (ideea preluata de la emaaimee, sarumana). Parea sa ii placa dar tot nu manca mult. Pana la urma am sunat ieri pediatra si mi-a sugersat sa nu ii mai dau fructele la masa de la 10 dimineata, ca poate atunci vrea lapte. Si aseara i le-am dat la 6 si a parut mai dispusa sa le manace Poate la fel se intampla si cu alti bebelusi.
Am scris toate astea pt ca eu dadeam in disperare si apoi ma resemnam cu gandul ca fata mea nu le vrea si pace. Ca de 6 saptamani ma chinui cu fructele astea si deja mi-a secat mintea de cate combinatii am incercat si tot degeaba. Poate asta e solutia, sper sa o tina.

va pup acum ca vreau sa manac si eu ceva pe ziua de azi, ca acusi se trezeste fata si imi face program

Cami si ANA (17.08.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Buna fete dragi,
noi iar regresam ca deh asa ne sta bine si iar ne trezim des noaptea.Cred ca ii iese si d4.Mama masii de treba dar ce o doare!
Ca de obicei eu sunt ,dar un pui mic are mama care sufera asa tare saracutul.
Andreea-am vazut ginerele pe site cand era bb mic

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput