Bebelusi de iulie-august 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

quote:
Originally posted by Lia2000

quote:
Originally posted by mika1

buna!
imi poate spune cineva cat dorm bebeii vostrii ziua? bebele meu doarme f bine noaptea, de la 10.30 pana la 8, de multe ori fara nici o trezire insa ma ingrijoreaza ca are unele zile cand , desi doarme asa bine noaptea, vrea somn la fiecare 2 ore...nu mi se pare normal, prea are des momente de somn....si sunt alte zile cand e energic mereu...deci uneori poate avea inca 4 reprize de somn ziua...adunate inca 4-5 ore...mentionez ca e bine dezvoltat, doctora zice ca nu are probleme de sanatate.

multumesc

Fii fericita ca iti poti face treaba. E bine ca bb sa doarma cat de mult, cresc bine atunci. Doar nu vrei sa-i pui ceasul deteptator? daca socotesti, sunt 12 ore de noapte si 4 de zi. statistica (deci o kestie generala) zice ca tre' sa doarma 14 ore. Nu-ti fa griji, vei avea un bb odihnit cand vor da dintisorii!

Lia & Gia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos

Dupa o mai buna sooteala ies 10 ore/noapte, deci la marele fix

Lia & Gia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Buna dimineatama scuzati da nu apuc sa citesc din urma prea mult.
Am vazut pozele cu Iulia Anastasia. E tare scumpa. vad ca deja umbla si pe la congrese. Fata de societate ce mai.Chiar tu ce specialitate vrei sa faci?

Mamini iar m-ai distrat cu faza cu domn parinte.
Monai bravo voua ca ati iesit. Eu inca nu am apucat sa merg in oras anul asta, dar poate mergem la Bistrita in weekend, desi cu frigul asta nu stiu.

Am insa o mare bucurie, si nu pot sa nu vi-o impartasesc ca sunteti prietenele mele.
Ne-am luat Logan
E tare frumos si merge foarte bine. Inca nu realizez ca avem masina noua desi m-a dus sotul o tura.
La primavara trebuie neaparat sa ma apuc si eu de condus sa ma pot deplasa si eu mai usor si mai rapid.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata! Vai ce prost a mers net-ul aseara. Nici sa citesc nu puteam. Bine ca si-a revenit.
Lia2000, multumim de aprecieri . A inceput si Teo sa mai puna niste carnita pe el si e un scump la pozat!
Ca ziceai de statut! Toate avem dublu statut. Eu, studenta "intarziata" (o "cunostinta cu fite" mi-a zis ca toate trebuie facute la timpul lor: liceu, facultate, maritis si dupa aia copil nu cum fac eu facultate de-abia acum si-mi neglijez atributiile ), incerc sa le impac pe toate trei. Pe primul loc e copilul, dupa aia sotul si la urma invatatul. Eu am noroc cu un sot nepretentios. Isi calca si camasile singur cand sunt prea obosita. Mancare nu prea fac ca mananca la servici si seara nu-i mai arde de mancare gatita. Pana se face Teo mare mai mancam aiurea . Maica-mea a zis "din putul gandirii ei" ca ma mancau cainii daca aveam un sot pretentios care vroia casa luna si ordine peste tot. Cica ne-am gasit: un bou si-o belea, adica eu .

Andre_ea, bafta si tie la examen!
Dede, felicitari pt Logan. Sa-l stapaniti sanatosi si sa-ti iei carnetul cat mai repede. Nici nu stii ce bine e sa te poti deplasa repede si cu copchilu dupa tine in scaunul de masina. Voi sunteti mai bine? S-au rezolvat problemele ?

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

buna dimineata, fete frumoase!

Dede, sa va fie de bine, sa il stapiniti sanatosi!

noi nu facem nimic deosebit. aseara am dat o tura prin oras dupa niste cadouri si am mai luat niste borcanele pt fie-mea, poate o pacalesc sa manince, mi-e clar ca trebuie sa incercam de toate...

i-am luat saptamina asta jucarii- multe, multe si frumoase si un hop-n-pop de la Fischer Price( ca un jumparoo), atinge cu piciorusele de pamint, dar nu se sprijina si am mai cistigat si eu un pic de timp, desi vad ca deja s-a cam plictisit de ele, sau e doar un pic miriita zilele astea...

miine mergem in vizita la o familie cu doi copii, de-aia am cumparat cadouri ieri- o fetita de 3 ani si 7 luni si un baietel de 3 ani si o luna( pe care tocmai l-au adoptat, din Columbia) si astept sa vad cum face Veve...pina acum a fost f incintata de toti copiii pe care i-a vazut,mai ales de baietei. dar astept...

M

Mergi la inceput

Medeea e bine, dar piticii de pe creier nu mi dau pace.
Am cantarit-o alataieri si nu a crescut prea grozav si m-am cam suparat si mi se pare si ca se maraie cam mult ziua, desi nu vad dintisori.
Asa ca am pregatit prima sticla de lapte formula din viata ei.
Da fata nu s-a aratat incantata. A luat doua inghitituri si mi-a zambit. Adica nu-i rau mama dar nu servesc, mersi!
Deci nu ii era foame.
Pur si simplu face vocalize toata ziua, si vrea mult in brate si parca nu stiu ce vrea.
Diversificarea merge ca la Sara, adica ii place da nu vrea mult.
Da Sara e cum trebuie(sa nu spun grasuta sa nu va suparati), noi suntem siluete, adica Medeea ca eu.
Si nu pot sa o indop, ca e tare hotarata sa manance cat vrea ea nu cat vreau eu.

Uuf, piticii astia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Diana Mirela
Insa, daca ma decid spre ginecologie si aduc pe lume bebei , ii trimit sa-i boteze sotul . Mai frumos, nu-i asa? [/purple]

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

La asta ma gandeam si eu aseara. Ca ziceai ca iti urmareste lucrarea dr. Badiu.
Cand te hotarasti? Ca peste 2 ani vreau si o fetita si poate apelez la tine.
Am primit carticica. Multumesc!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Acusor, Mamini multumim.
Eu am carnet da nu am condus decat putin la inceput, adica acum vreo 7 ani.
Trebuie sa iau la primavara cateva ore sa imi amintesc cum e.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by acusor
Pe primul loc e copilul, dupa aia sotul si la urma invatatul.

Si DC pe ce loc e?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Andre_ea, DC-ul este printre ele sau chiar mai mult. Dimineata, pana se scoala Teo stau pe DC, dupa ce mananca sta langa mine si eu pe DC, seara tot DC. Ce sa spun? Deschis calc. dimineata si il mai inchid seara la 11. Mama ma tot intreaba ce scriu mereu acolo ca am inebunit-o! Hi Hi
Luni trebuia sa-i faca bagajul sotul pentru delegatia si i-am spus sa ma astepte putin ca aveam de deschis un capitol. Saracu' n-a zis nimic. Dependenta incurabila!

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Multumesc tuturor pentru aprecieri. Era mic Tudor, avea 2 luni.

Andreea, meci! Bafta si tie!

Delia, sa stapaniti sanatosi masina! Asa si eu cu permisul. L-am luat cu vreo 2 luni inainte sa raman insarcinata si nu am condus prea mult. Apoi greturi, burtoi mare, si "eu nu conduc cu bb in masina", si am ramas o incepatoare.

POZE

Mergi la inceput