Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 9
dani_flor spune:
Buna fetele,
La Multi Ani pentru bebelusii Mirunica, Vladut si Elena! . Sa fie sanatosi, cumintei, sa aduca numai bucurii parintilor lor.
Ioana, frumusica foc printesica ta. Oki deschisi, nu? Albastri sau verzi? Si ce de mai par!! Si noi aveam la nastere, dar a picat mult.
Ce mi-am dorit si eu un bbeu cu oki deschisi (are mama) dar nu s-a nimerit.
Carmi, vesel nevoie mare in fata camerei, bb Fabiano! Noi nu prea zimbim. Ne uitam ca la a saptea minune. Probabil oentru ca mami si tati nu ne pozeaza suficient de des sa ne obisnuim
Tonnia, cum se manifesta la tine problema cu papatul? nu vrea sa pape sau plinge in tp mesei? poate ai scris, dar nu mai tzin minte .
Daca e de la aer, bb se opreste la mijlocul mesei si incepe sa urle si nu mai vrea mai departe deloc pina nu scoti aerul/face pirturi, etc. Mie asta mi s-a intimplat si inainte de masa. Urlete de foame, fa-i lapticul, 2 guri si urleeeeete!!! Tot de la aer.
Da lapticul afara? Ce greutate are la 3 luni? Si noi am luat cam 650 pe luna si dr. a fost ieri foarte multumita. E adevarat ca a fost copilul f. mare, acuma cred ca e in limite super normale si tot atita imi ia in greutate. Si sa stii ca maninca, nu gluma!!!
Kid, Tonnia vreau sa va zic ca am vazut copii de nemti realmente aschilambici, si realmente super fit in toate activitatile. Si dr. pe aici zic ca asa trebuie sa fie copiii (cind ma plingeam eu de Ioana ca nu maninca). Vedeti si voi prin familie daca sunt membri slabuti ca asta mai e si genetic.
norina, noi am avut scaun verde de la laptele HA. Din ce am mai citit si eu kk poate fi galben, verde sau maro si poate sa nu aibe prea mare insemnatate daca copilul ia normal in greutate. Cum sta bebelina ta cu greutatea? Am vazut-o in pozici. Scumpica Teo si o vad si bucalata. Dr. tau a zis ceva negativ de scaunul verde?
Fetelor, voi ce numiti scaun diareic? Nu ma refer la cazurile severe cind face de 10 ori apa, pierdere in greutate pina la 10% din greutatea corporala, etc. Adica, intrebarea: este moale si de cite ori pe zi? Noi suntem pe scaun tare de cind dam laptele fainos (1-2-3 ori pe zi), dar de 2 zile vad ca face de 2 ori pe zi o chestie pe care eu o vad destul de moale.
Va ,
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)
pitu spune:
Mary, cererea este aceea tip de 6 pagini tipizata , pe care o iei de la primarie (intra pe legislative -si daca ai cum descarc-o de acolo).
In locul nostru poate merge cineva doar cu procura speciala, deci trebuie sa te deplasezi la notariat si sa mai dai si vreo 500000.
Eu am fost cu tupeu (nu-mi sta in fire, dar nu aveam chef de cozi)si m-am dus cand era pauza (intre 3 si 4)cu bb in brate si m-am postat la usa. Vazandu-ma acolo, ca se impiedicau de mine au zis sa intru, s-au hlizit la bb si am scapat in 5 minute.
crista mama de clara (10.09.2005)
Clara mea
Ioana75 spune:
Mersic mifloricico. Nu am dat comanda inca la mobila, ca sotul s-a razgindit si vrea culoare mesteacan alb la scheletul mobilei (daca ati mai pomenit asa ceva). Recalculeaza pretul (e mai mare, evident) si apoi dam comanda.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
codruta_grg spune:
Am vrut sa o scot pe Petra in balcon, la soare. dar aerul care il trage in piept e cam rece. Asa ca....azi in casa. O sa stea la anu' la temperaturile astea.
Sotul meu e la Vatra Dornei, are curs de schi cu studentii. Mi-a zis ca erau -20 grade pe partie si ii ingheata fata fara masca .
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
mimsi spune:
Mai mamelor din lumea-ntreaga, voi ati prins vreo runda din Tichia cu povesti de la itsy bitsy? Eu am prins-o de cateva ori (emisiunea)si povestile sunt dementiale! Cea de duminica a fost cu 10 mesteri mari si seful le zicea: "hai, mai baieti, ne miscam si noi mai cu talent?"
A, am uitat sa urez "cosite lungi" pletoaselor grupului - Miruna si Bianca. Noi ne laudam cu o chelie stufoasa dar la un moment dat sunt convinsa ca va vom ajunge din urma. Si vom fi si crete!
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
Tonnia spune:
Dani, uite asa e: ii e foame, plange de foame, se apuca tare de treaba dar pe la 80-100 ml se opreste si urla. Nu prea eructeaza si nu mai poate manca, uneori incearca ia o gura -doua plangand si iar urla, alteori vrea sa mai manance abia peste o ora, ora in care e smiorcait si se tanguie. La tine cum a fost, seamana simptomele? Cu laptele mai gros e vreo ameliorare? Ce lapte ii dai, mai spune-mi o data.
codruta_grg spune:
Pitu, la noi la Primarie poate oricine sa depuna dosarul si nici nu cer originalele!
Ioana, si culoarea aia e faina. E eleganta!
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
Ioana75 spune:
Dani, si eu vroiam fetita cu oki deschisi, par blond si cret (poate va mai amintiti cum ma aberam cind eram gravida). Inca mai poate sa-si schimbe culoarea ochilor, nu sint convinsa ca o sa ramina asa (dar sper).
mimsi, dau par lung contra par cret.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Carmi spune:
Buna, fetelor !
Irina, Alina, Daniela, ma bucur ca v-a placut zambaretzu´meu.
Irina, foarte dragut Vladut in apa ! Ahahah...trebuie sa recunosc ca nu intelegeam la inceput cum de intra tati in caditza...pana m-am prins ca ati trecut la cada.
Spun si eu LA MULTI ANI celor trei sarbatoriti de astazi !
Aici ninge rau si e ger...iar stam in casa...
Pupici la mamici si bebici,
Carmi
Foto bebe Fabiano
mary ilie spune:
maddy, mie mi-a zis dr. sa nu-i mai dau amestecat, ori numai lapte praf ori numai lapte de san la o masa, si cum numai cu san nu se sATURA, AM INCEPUT SA MA MULG SA STRANG UN BIBE PLIN SA-I DAU MASA COMPLETA, SI URmarea a fost ca dupa 2 saptamanu nu am mai avut lapte deloc.... asa ca am ramas pe lapte praf, humana si ii merge f. bine cu el.
am scris cu andrei in brate, si se vede.....
Mary si bebe Andrei(29.09.2005)