Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 8
Ioana75 spune:
Irina, Miruna inca nu a cazut, astept cu groaza momentul. Cica nici o mama nu scapa de cazatura, e suficient o secunda sa fii atenta in alta parte si hop, copilu' e jos.
norina, ia si fa o coprocultura. Sint fantastici doctorii astia care nu recomanda analize. Eu i-as bate pe toti cu mina mea. Sanatate multa!
Tonnia, mersic; ma mobilizez azi si-i pun mai multe poze, ca nu mi-am mai laudat de mult copilu'.
Fetele cu scaun de masa, voi patiti la fel: pun fata in pozitia cea mai pe spate, sta citeva secunde, dupa care se ridica singura, tragindu-se de masuta, si sta in fund la 90 de grade. Eu stiu ca nu are voie, dar nasa mea zice ca nu avem voie noi sa fortam copilul sa stea; daca el are putere sa se ridice si sa stea, cica e OK. E o las, nu o mai imping inapoi, pentru ca in 2 secunde maxim e din nou in fund anyway.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
codruta_grg spune:
La multi ani, Miruna, elena si Vladut !!!
Ioana, Miruna are si ea 5 luni!!! Phuu ce trece timpul asta!
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
norina spune:
Am revenit! daca tot n-am intrat de mult,azi recuperez In sfarsit am reusit si eu sa pun cateva poze cu fi-mea, ca saracuta de ea cred ca a ramas singura fara poze pe forum- ca mama denaturata ce sunt. Nu sunt chiar actuale , sunt de la Sarbatori, dar de' daca am fost plecati nu am descarcat pe cele noi.Inca ceva, pliz, trimiteti-mi si mie parola pt sept-oct, ca sunt tare in urma...si mi-a zis jadi ca gasesc acolo retete pt diversificare. Multam'! Va pupNorinapoze
mysweetest spune:
Norina bine ai revenit si La multi ani..tare frumusica bblusa ta!
Alina tu cand te duci la vaccin ..eu o sa merg pana la urma maine fiindca vad ca isi mai revine vremea.
Subscriu si eu la tipaturi ..tipam cat ne tine gura ..probabil ii place cum se aude.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
maddy77 spune:
Buna fetelor,
La multi ani sarbatoritilor!!
Mary si noi avem probleme cu kk cu mucozitati...dr a dat-o pe seama racelii,dar ia trecut raceala,mai are mucusori dar mie nu mi se pare normal,plus ca de ieri iarasi are diaree.Eu ii dau tot mixt si cred ca ar putea sa fie si de la asta..Dr mi-a zis doar sa-i fac laptele cu apa de orez si cam atat..I-am facut si copro si n-a iesit nimic.Nu i-ai mai dat mixt?Tu ai ramas pe formula hipoalergica sau ai trecut inapoi pe normala?Cate zile iai dat Hidrasec?
Locca,mersi de info despre biserica.Sa vedem cum facem ca finii vor neaparat acolo ca e mai aproape de casa,dar e bine sa fii pregatit penru orice surprize..
Mici Bianca nu sta la pozat..cand vede aparatul devine foarte serioasa,asa ca poze zambarete nu prea are
Si noi suntem pletoasa si inca nu ne-a cazut parul,ba mai ciudat e ca cel care ii creste e blond!!!!sasa ca suntem acum cu suvitele brunetele
norina spune:
Ioana deja am pus in cutiuta la frigider pt maine la copro. Asa am sa fac si subscriu si eu pt bataia la doctori Marilena i-am dat si eu hidrase,dar cu ercefuril nu i-am dat decat 1 zi. O sa mai incerc cum zici tu, poate merge. Eu o alaptez numai cu NAN simplu, dar HA nu i-am dat. Acum ii pun in fiecare biberon cate 1 masura de HN25 in fiecare bibe. Cum ai facut cu Nan HA, l-ai combinat sau i-ai dat dintr-o data?? Ca as incerca si cu asta . Saru mana de raspuns Norinapoze
norina spune:
Dupa ce ca scriu rar, scriu si prostiiMary scuze ca te-am botezat Marilena,mai vroiam sa te intreb in ce ii pui ercefuril? in ceai sau lapte? ca a mea nu prea e cu ceaiul.. dar ma descurc euMarilena, multumim de aprecieri, tare ne mai bucuramNorinapoze
codruta_grg spune:
Maddy si noi facem kk cu mucozitati. Eu stiu ca e normal.
Norina, bine ai revenit! Si mie mi-au lipsit fetele cand am fost la Dorna plecata 2 saptamani. E tare draguta si zambareata Teo.
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
miflore spune:
Buna zanelor!
Scrieti si voi mai incet ca sa pot recupera si eu!!!
Am ajuns la cap. 31 cu cititul, vin puternic din urma!
Vreau sa spun si eu LA MULTI ANI TUTUROR care si-au sarbatorit cate ceva in ultima vreme!!! Sa fim cu toatele fericite!!!
SI BUN VENIT fetelor noi, am retinut-o pe Godzila dar m-am uitat la numarul mamicilor de pe prima pagina si e mai mare, superrrrr!!! Veniti aici la sezatoare!!!
Jadi, mercic! Tocmai am citit cum intrebai de mine!
Ce-am mai prins printre picaturi LA MULTI ANI CODRUTA, LA MULTI ANI RALUCA!!!
Si noi ascultam Itsy Bitsy, e preferatul nostru!!!
Stiti ce face fata mea mai nou, de cateva zile adica? Isi tuguie buzele si face bale din acelea cu zgomot (ca bale face oricum de ma innebuneste, e uda non stop pe piept); si se pare ca-i place ca face de o gramada de ori la rand si se distreaza de n-are treaba!
Aaaa, ca mi-am mai amintit din ce-am citit; legat de mobilier, Ioana (daca nu e gata camera deja ), piciorusele mobilelor sunt in general ajustabile, se pot ridica sau cobori 1cm, 2, 3 - daca de exemplu ai o usa care se deschide in mod normal dar daca pui un covoras in dreptul ei nu se mai deschide - ridici un pic din picioruse si se rezolva etc etc - ideea e ca nu sunt multi cm la mijloc!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
codruta_grg spune:
Miflore, asa face si Petra. Arunca saliva printre buzele lipite. Toata e saliva!!
Poze cu noi