Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Da si mie mi-au placut pozele lui Vladut in cada .
Si Alexandru doarme somnul nr.2 pe ziua de astazi acum ..primul a fost de o ora is jumatate iar asta noapte a dormit continuu de la 23.30 pana la 6.30 .

Eu speram ca maine emai cald la Galati dar astia anunta tot -17 gr..pana cand oare?
Alina eu fara calorifer electric am doar 14 grade si am ditamai caloriferul de 22 elementi si e fierbinte dar nu face fata asa ca stam si cu cel electric in continuare.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

"La multi ani!' puilor Miruna,Elena si Vlad.

Ioana sa-ti traiasca micuta tzarina,faina-i foc!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Nu stiu cit de cald tine, nu mi-a zis nimic Miruna.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Ioana, nu a vrut ea sa iti comunice, sau nu ai apucat tu sa o intrebi ??

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

fetele care ati luat TRIXERA de la AVENE e buna de ceva? isi merita banii? e aia de 200 ml la 550 mii?

Mary si bebe Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Daniela, ne-am luat cu una, cu alta, mai o discutie despre lingurita lui Alexandru al Marlenei, apoi a inceput "Tinar si ne-a linistit", si n-am apucat sa o intreb ... dar dupa ce se trezeste incerc.

Multumesc mult fetelor pentru "complemente".

Mergi la inceput

Stiu ca sint total - da' total - off-topic, insa am si eu o curiozitate: vreau sa citesc mesajul lui Narancea in care zice ca pleaca de pe forum. Am scormonit tot ZZ-ul, tot Containerul, Scandinavii, Japonicile, etc, imi neglijez copilul de citeva ore si tot degeaba, nu l-am gasit. Va rog, care stie unde e, sa-mi dea link-ul. PS: sofia, parca tu erai fan NN, daca ma citesti, te rog sa-mi zici unde-l gasesc (mesajul lui de adio, nu pe el in persoana). Multumesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Salut fetelor!
Jale mare pe capul meu. de maine la munci cu mine. Cristina, fraternizam.
Azi am intrat doar 5 minute la burtici de ian.-feb. sa anunt o prietena care tocmai a nascut. In rest am stat cu mama si am urmarit-o pas cu pas sa ma conving ca stie ce face cu copilul. Si stie domle, stie! Chiar m-a certat, a zis sa o las in pace ca a crescut si ea doi copii si uite ce mari si frumosi s-au facut.
Cuscra, ce mai faci? I-am aratat Catalinei poze cu Alex si a ras la el. Mi-a zis sa il invit la o cina romantica si sa pregatesc doua biberoane aburinde.

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana, cine-i Narancea?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Codruta, Narancea e un user de pe DC, foarte ... "pitoresc". Nu vreau sa-l caracterizez eu, dar eram curioasa cum si daca si-a motivat postarile jignitoare la adresa japonicilor in ultimul sau mesaj.

Mergi la inceput