Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

norina, eu i-am dat NAN HA direct nu amestecat cu nimic, dar cand am renuntat la el am facut-o treptat.
eu si ercefurilul si hidrasecul i le puneam in ceai la inceput, dar nu vroia sa-l bea, asa ca le dizolvam in 5ml de ceai si ii dadeam cu seringa de la Panadol baby, cate putin, si asa inghitea tot!
dr. mi-a zis sa nu ii pun in lapte nimic, ca s-ar putea sa nu mai vrea sa manance, ca medicamentele ii schimba gustul.

Mary si bebe Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Va rog sa-mi dati voie sa ma laud cu fata mea, imbracata cu blana de tzarina: aici.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Ioana, super blanitza.....si caciulita. Cred ca e tare calduroasca. Oare eu de ce nu gasesc asa ceva?!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Miflore am intrebat, am aflat iti zic si tie: www.activecenter.ro - eu inca nu am fost (nici sunat), astept vremuri mai calde .

Roxy bine ai revenit. Treaba cu caputul cica isi revine in timp. Incerca sa-i pui o pernuta la spate sa doarma intr-o parte. Vlad a dormit cu fata in sus dar cu capul intr-o parte de cand am venit cu el de la maternitate. Si acum la fel doarme...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Codruta, e blana cit se poate de sintetica, sper ca se vede. Nu stiu cit de cald tine, nu mi-a zis nimic Miruna. Dar am imbracat-o doar o data cu ea afara, atunci cind am si pozat-o; sper de acum incolo sa o imbrac mai des (noi n-am iesit afara de vreo 4-5 zile).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

voi ziceti ca va suna dr. sa va duceti la vaccin????hmmm....
pai la noi, daca nu as suna eu sa-i spun ca trebuie facut vaccinul si cand sa vin, ar ramane copilul nevaccinat!

Mergi la inceput

Ioana super blanita. Lasa ca se face ceva mai cald saptamana viitoare si iesim pe afara, ca nici eu nu am iesit de lunea trecuta (cand am fost sa platesc telefonul si sa iau laptele) si bb de saptamana trecuta din balcon .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ioana e superba si blanita si fetita ! Si mie mi se pare ca seamana cu tine acum Miruna ..cand era mai micuta era semana leit cu tatal ei.
La noi e invers..cand era mic semana leit cu mine acum pe zi ce trece incepe sa semene mai mult cu tat-su .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Irina, l-am admirat si eu pe Vladut la albumul vostru. sunt super pozele in cada! are veleitati de innotator Vladut!il spalati asa in fiecare zi? ma tenteaza si pe mine sa-l bag in cada macar o data pe saptamana, dar ziceam sa mai astept un pic sa mai creasca!
si mi-a mai placut poza cu piciorul in gura! super! lui Andrei inca nu i-a venit ideea.....
frumos scaunul de masa, dar cam scumput....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ioana super Mirunica cu blanita parca e o printesa sau o tzarina :)

Mai ar fi cazul sa ii mai fak si eu poze lui bb doar e baiat mare, are 4 luni :)

Marlena si la noi s-a racit in casa, dimineata 18 grade cica nu a fost presiune la gaze azinoapte, ba unii cica nu au avut delok.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Mary mersi. Cada e lux de WE . E mare fan al degetului mare de la picior (ai vazut probabil ca si in cada presteaza la picior ). In timpul saptamanii face in cadita, dar tot cu piciorul in gura (fara tati )...
Da, a fost scump scaunul, dar am avut bani de la nasi de la botez asa ca pretul nu a mai fost un criteriu...
Galusca mea doarme de 2 h si 40 si da semne de trezire... Nou record ziua... Oare ce-o fi cu el? ptiu-ptiu sa nu-l deochi. sa-l tina.

Poze

Mergi la inceput