Mamici de iulie - august 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

buna fetelor.
Chiar daca scriu mai rar va citesc in fiecare zi.Am fost ieri la medicul de familie si mi-a dat sa iau vitamina E dar in prospect e scris ca nu e indicata in timpul sarcinii si alaptarii.Voi luati asa ceva?
Mai vreau sa va spun ca de azi dimineta ma doare putin burta(dupa ce ieri ma durut putin in partea stanga).Trebuie sa ma duc la medic sau o fi din cauza frigului.
Eu am programare pe 9 februarie,dar dupa ce am citit ce a patiti olguza mi-e cam frica.Durerea nu e mare si daca stau in pat imi trece.Ce ar trebui sa fac?
Oare toate viitoarele mamici se impacienteaza la fiecare intepatura sau durere sau sunt eu paranoica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Sabana, suna bine Luca Alexandru si suna bine si sa ne incuscrim, hihihih sar'na de pont
Sa stii ca io am terminat Limbi Straine Engleza-Spaniola, dar nu le am cu contabilitatea...daca vrei da-mi PM sa nu le plictisim pe fete cu d-astea ...

Assa, pai de-asta ziceam si eu ca m-am hotarat sa iau Materna seara, ca sa nu mai mananc atat...si ti-am zis, am si vazut diferenta, mananc omeneste ...

Cristina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

eu pentru digestie iau redigest. e singurul care ma calmeaza.

assa stai linistita ca si eu o mai comit cu cate o cola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Mie mi-e foame la scurt timp dupa ce iau toate medicamentele, dar fiind la serviciu, mananc ce am la mine. In 2-3 ore imi trece, si apoi nu mai am asa pofta de mancare. Nu stiu din ce cauza. Eu mananc pt ca trebuie sa mananc, nu pt ca mi-ar fi foame. Am avut si eu o perioada in care am mancat non stop, dar acum mi-a trecut. Poate cand mai creste BB ma apuca iarasi.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Assa: deasupra fiecarui mesaj (cred ca numai daca esti logata) ai un sir de inconite, ultima este "reply with quote" (se vede titlul daca dai cu mouse-ul peste ea). Daca o apesi o sa iti deschida fereastra de reply cu mesajul acela citat. Poti sa adaugi tu ce raspuns vrei inainte sau dupa textele cu [ quote ] si [ /quote ] (fara spatii), acelea marcheaza inceputul si sfarsitul textului citat. Sau, alternativ, alegi cu cut&paste un text pe care vrei tu sa il citezi dintr-un mesaj si adaugi [ quote ] inainte de text si [ /quote ] dupa text (tot asa, fara spatii langa paranteze, eu am pus spatille pentru ca altfel imi apare sub forma de citat).

Nicole25, trebuie sa iei NoSpa sau Scopantil daca te doare burtica si te relaxezi imediat. Eu cam o data la doua zile iau, ca sa nu stau stresata. Ce a patit Olguttza nu are legatura si nu ar fi putut fi prevenit, din pacate .

Si eu numar orele pana la plecat acasa, mai ales ca mi-e foaaaaaaaame raaaaaau si pe frigul asta nu ies nicaieri sa cumpar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna gravidute!

m-am gandit sa va povestesc si voua ce am patit cu dublul test!

ideea e ca doctorita mea ii place pe cei de la medlife pt ca fac interpretari bune pt triplutest, asa ca pt cine e interesat e de notat, au un soft bun si totul era ok, costa 900 mii, dureaza putin, au multe centre de recoltare, ma rog, doar de bine!

asaaaaa, tocmai ce au anuntat-o in decembrie ca se face si dublutest cu interpretare, mai ales la situatii mai delicate (risc de varsta) ma trimite sa-l fac, adica imi recomanda.

dau eu telefon pt ca pe site nu era afisat si .... incepe aventura, da il facem, costa 1,5mil, NU aveti nevoie de eco. ajung la recoltare, unde credeam eu ca ma voi lamuri, ha, nici nu stiau ce trebuie sa faca, eu ma uitam cu una pe internet si alta dadea telefon.

buuuuun! ajungem la rezultate si primesc o hartie cu doua cifre si nimic altceva. sun enervata si .... declansez o bomba!
scuze, telefoane date inapoi, cerut informatii mii in plus, totul din cauza ca este o analiza nou introdusa si colac peste pupaza au schimbat medicul care se ocupa de subiect

nu am primit inca interpretarea dar va tin la curent!

ideea e ca trebuie sa stim bine ce vrem si ce trebuie sa ne dea pt ca pana la urma isi fac treaba. aaa si mai e ceva, nu toate clinicile au softul de interpretare, e bine de stiut, se pare ca geneticlab mai face interpretare, restul dau doar niste limite. oricum ar fi e necesara o ecografie cat mai buna cu niste masuratori de baza plus niste informatii de genul: varsta, fumatoare, medicamente, sarcini, antecedente etc, o discutie intreaga!

sper ca va foloseste!

mishi, doctorita mea mi-a povestit ca a avut probleme tocmai cu un fiv la triplutest facut la medicover unde i-au luat data ultimei menstruatii si i-au iesit toate varza de au innebunit-o pe fata si ca sa o linisteasca i-a facut aminocenteza.

la mine, probabil din cauza lunilor de stimulare anterioare, ca tot ne vorbeam noi pe la aspirante despre asta, ovulatia a fost la fix, probabil, si varsta biologica (de la eco) e fix cea calculata dupa um. bine ca a folosit la ceva si stimularea aia!

sigur ne vom vedea mishi, la intalnirile ce vor urma pana in vara!

va pup!

dandana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Cristina am uitat sa specific, cineva care nu este graviduta. poate dintre cunostiintele voastre. geremana, engleza si conta primara sunt primordiale. pe mail e mai simplu ana_sabina_pop@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Nicole25, nu esti deloc paranoia, toate ne facem griji la primul semn ca ceva nu e in regula;durerile de burtica sunt normale la inceput (nu acelea severe) datorita intinderii ligamentelor care sustin uterul; am avut si eu chiar puternice (acum le mai simt in timpul noptii), mi-au trecut cu no-spa, dar daca se agraveaza vorbeste cu dr tau;referitor la vitamina E vorbeste si cu ginenc tau, sa vezi ce-ti recomanda, eu nu prea am incredere in dr meu de familie;
Sabana, abia astept prenatalul, veau sa-mi iau inainte si cel de odihna pe anul asta si vreau sa ma bucur din plin de drepturi referitor la concedii(maxim de zile admise);

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Sabana, un sfat, sper sa nu te superi. Nu iti mai posta adresa de mail direct pe forum ca nu stii cine mai citeste pe aici si pe mana cui ajunge. Mai bine o dai numai pe PM persoanelor interesate...

Dandana, rasu-plansu. Eu imi iau maine sau joi rezultatele de la triplu test dar stiu sigur ca sunt interpretate. Pe mine m-a intrebat si greutatea cand mi l-a recoltat si mi-a calculat ce varsta o sa am la nastere. Tu o sa faci si TT sau mergi pe rezultatele astuia dublu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by nicole25

buna fetelor.
Chiar daca scriu mai rar va citesc in fiecare zi.Am fost ieri la medicul de familie si mi-a dat sa iau vitamina E dar in prospect e scris ca nu e indicata in timpul sarcinii si alaptarii.Voi luati asa ceva?
Mai vreau sa va spun ca de azi dimineta ma doare putin burta(dupa ce ieri ma durut putin in partea stanga).Trebuie sa ma duc la medic sau o fi din cauza frigului.
Eu am programare pe 9 februarie,dar dupa ce am citit ce a patiti olguza mi-e cam frica.Durerea nu e mare si daca stau in pat imi trece.Ce ar trebui sa fac?
Oare toate viitoarele mamici se impacienteaza la fiecare intepatura sau durere sau sunt eu paranoica?

Eu iau Vitamina E de la 5 saptamani. Mie mi-a recomandat ginecologul. Am vazut si eu pe prospect ca nu e indicata in timpul sarcinii, dar din cate am retinut eu, nu e indicata o cantitate prea mare de vitamina E in general pt sarcina. Nu stiu ce sa zic. Eu am luat cate o pastila in fiecare zi. Si medicul de familie mi-a recomandat, asa ca...

10+

POZE

Mergi la inceput