Pt. Livia si alte fete-despre argila de la M.Bocan
Draga Livia,
ajutoooor !
De 2 saptamini fac tratamentul cu argila de la Mircea Bocan.Am facut exact cum scrie acolo:apa plata(folosesc Evian),fara grasimi,fara medicamente,fara alcool dar momentan nu am simtit nimic spectaculos din contra de vreo 2-3 zile m-am constipat,din nou o groaznica criza de hemoroizi cu singerari,dureri si mai ales depresie ca nu mai stiu cum sa rezolv problema...uffff!!!
Ce sa fac,sa continui ,cit si cam cind apar rezultatele?
Cum e reteta cu zeama de prune uscate?
Cred ca in curind o iau razna:desi sint foarte atenta la ce maninc(fara piine alba,fara banane,ciocolata,brinza sarata,etc)nu reusesc sa-mi reglez digestia.
si mii de multumiri tuturor,
Alina
Scuze,poate trebuia postat la "generale"dar aici e sediul tratamentelor naturiste si m-am gindit ca e bine si aici.
Raspunsuri
Mariaa spune:
Buna Alina
Uite,eu sunt in a doua saptamana de cura cu argila.E prima pe anul asta insa de doi ani o fac periodic,de 4-5 ori pe an.Este adevarat ca prima data cand am facut cura am fost si eu si sotul meu constipati (este mentionata la reactii) insa nu asa de rau cum e la tine.
Noi am recurs la aceasta cura pentru o spasmofilie care nu trecea cu injectii si mai recent,eu, pentru o gastrita hiperacida.Pentru noi este o minune argila lui Bocan si ne simtim minunat dupa fiecare cura.
Reactia care e acum la tine e din cauza faptului ca tu esti acum in faza de detoxifiere...acum corpul elimina toxinele acumulate atata timp.Dupa faza cu constiparea trebuie sa ajungi sa ai scunul la culoare ca cel al unui bebelash.Atunci s-au eliminat toxinele.
Nu te speria.Ai sa vezi ca in cateva zile dispare disconfortul de acum si in curand ai sa vezi ce reglata e digestia ta.
Sanatate maxima,Maria
Rabdarea este cheia fericirii.
piatra lunii spune:
Argila asta de la Bocan se gaseste si in comert? Am citit si eu in Formula As cat de buna e- eu ma intreb,daca n-o gasesc pe asta,alta nu-i (la fel de) buna? !
Trinity spune:
As vrea sa stiu si eu de unde pot procura aceasta argila.
Ma puteti ajuta?
Va multumesc mult.
Cu drag,
Cris.
Mariaa spune:
Se face comanda telefonica la nr. 0258-865677.Argila este trimisa prin posta,ramburs la adresa si numele date de voi.Pretul a 2 kg este de 250.000 lei taxe postale incluse.Argila este insotita de un certificat de garantie,instructiuni de folosire,recomandari afectiuni si factura.
Sanatate maxima,Maria.
livia spune:
Da ,astea sunt simptomele care arata ca elimini toxine,in max.o saptamana o sa scapi.Si eu cand am inceput tot asa am patit de imi era tema sa ma mai duc la w.c.Stii ce am facut ca sa scap de constipatia asta?Dupa ce beam argila,la o jumatate de ora dupa, amestecam o lingura cu tarate si una cu miere si o mancam inainte de masa.Pana seara nu am mai avut probleme.Incearca si tu !
Cu zeama de prune am incercat si nu a avut efect la mine.
livia spune:
Am uitat sa-ti spun...odata inceputa cura este indicat sa nu o intrerupi pana nu s-au implinit 21 de zile fiindca e rau pt.organism.
Alina spune:
Dragelor,
multumesc foarte mult pt informatii,deja am mai capatat curaj.
Nu voi intrerupe tratamentul,mai am putin pina la cele 21 de zile,va voi spune cum mai stau treburile.
Da,parintii mei au procurat argila exact asa cum spune Maria.
Va mai rog sa-mi spuneti:restul de argila pot sa-l folosesc in toamna,pt o noua cura sau trebuie sa comand alta?
De cite ori pe an trebuie sa urmezi cura?
Alina
Livia,eu tarite nu pot sa beau,am incercat de vreo 3 ori si .Uff,gustul ala ma doboara.
Am luat 2 luni seminte de in dar in timpul curei de arglia nu-si mai fac efectul.
Miine o sa incerc cu zeama de prune uscate .
Mariaa spune:
Nu trebuie sa comanzi alta...de fapt nici nu ai cum s-o consumi pe toata acuma,daca ai primit si tu 2 kg !!
Dupa cura asta,inchizi bine punga si o pui la loc uscat.
Prima cura trebuie sa fie de 21 zile,cura de dezintoxicare se numeste,apoi cura de intretinere,de 10 zile,cand doresti tu (daca afectiunile pentru care faci cura,sunt mai vechi,si lunar se poate).Si fac pariu ca nu ai sa rezisti pana in toamna,ai sa-i simti lipsa si ai s-o faci mult mai repede din nou.
Sanatate maxima,Maria.
oanaesn spune:
Bunica mea a avut toata viata probleme cu constipatia. Remediul ei este urmatorul: 2-3 caise uscate si o lingurita de miere intr-un pahar cu apa. Le lasa cam juma' de ora. Mananca si caisele si bea si apa.
matia spune:
Dac m-apuc sa fac cura asta cu argila si apoi constat ca sint insarcinata?Ar trebui sa o continui?Nu dauneaza?
Când apa-ți ajunge la gură.....CAPUL SUS!