Pt. Livia si alte fete-despre argila de la M.Bocan
Raspunsuri - Pagina 2
livia spune:
In prospect scrie ca nu are nici o contraindicatie.Poti suna la Mircea Bocan(este foarte amabil)pentru mai multa siguranta.
pupic
xsanda spune:
e a patra saptaman de cand fac si eu acest tratament pt u sindrom diareic dar trebuie sa iau in continuare imodium pt ca altfel nu ma simt bine ce sa fac ?
Oana_B spune:
Mirela, uite cate ceva in plus despre cura cu argila:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4492
Oana_B
livia spune:
pt.xsanda:eu zic sa dai tel.la Mircea Bocan si-ti va spune el cat timp si cum sa iei argila pt.ce ai tu.Stiu ca bolnavii cu afectiuni mai grave trebuie sa urmeze instructiunile un pic mai altfel.Asa scria in prospectul primit odata cu argila.Eu zic sa incerci,am auzit ca este foarte amabil.
Pupic
mel_g spune:
Poate fi bauta argila aceasta lunar? Adica 21 zile apoi pauza de 14 sa zic si pe urma iar cura de 21?
Pupici
Mel
valoreo spune:
Argila poate fi folosita cu succes avand un efect antiinflamator si absorbant chiar dezinfectant destul de puternic.Pentru efectul de constipatie iti recomand ceai de napraznic si branca ursului extract care ajuta si pentru sterilitate,disfunctii endocrine.Daca vrei amanunte si sursa de unde mi le procur da-mi de veste. Pa Valoreo
Luanna spune:
Draga Alina, nu te speria...continua cu incredere tratamentul cu argila!in primele 7-14 zile(difera de la caz la caz) se observa intradevar o usoara deteriorare a starii sanatatii, dar asta iti confirma faptul ca argila isi face efectul, si in mod garantat la sf. celor 3 sapt. de baza vei avea rezultatul scontat.Eu am urmat de doua ori pana in prezent tratamentul cu argila, plus cele 5 luni de tratament de intretinere, si sunt mai mult decat multumita, totul e sa nu intrerupi, caci situatia se va inrautati!In cazul meu a facut minuni, vindecandu-mi un ulcer destul de grav(medicul a refuzat sa-mi ia bani ptr. consultatie cand a vazut gravitatea situatiei)!!!!!!!!
Alegerea iti apartine, dar sfatul meu e sa continui !!!!Este un aliment vegetal, a.i. nu exista riscul supradozarii...dar ca sa fii perfect lamurita, cel mai corect si simplu este sa suni direct la cabinet, si oricare ti-ar fi nelamuririle, te va ajuta cu siguranta doamna care preiia comenzile...mie mi-a fost de u real folos, si m-a scos din ceata, acum 2 ani, cand nu stiam mai nimic despre argila, si nici unde sa ma informez nu prea aveam....Pupici, si sper sa iei o hotarare inteleapta....
Corban Nicoleta