Prietenii Omului (18)
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
fetelor, multumesc pt sfaturi. inca nu am luat o decizie. chiar nu stiu ce sa fac. intrebarea e cum e mai bine pt el: sa traiasca o viata adevarata, dar poate scurta, sau numai in casa, ca la inchisoare, dar pana la batranete.?????
ma mai gandesc. deocamdata motanul e "inchis" in casa, macar pana trece frigul. problema e ca atunci cand ii vine de pipi sau kk ne innebuneste cu mieunatul, ca apoi sa se potoleasca, dupa ce face.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sanca/Sanca.jpg)
Sanca spune:
Mey Ramonika, nu mai iti fie atata mila de motanul tau ca sta in casa. Sta el in casa, dar duce o viata ca la Ritz, servit la masa, curat, si probabil ca si doarme pe loc moale. Il lasi afara, doarme in praf, mai miroase o matza la fund, mai scaramana intr-un gunoi . . . Plus de asta, cu anii, se mai calmeaza si el, nu o sa stea numa la golanit.
Nu uita ca pisicile sant teritoriale, si cu cat imbatraneste mai mult, cu atat o sa manance cafteala de la altele mai tinere. Cand o sa-ti vina muscat si ranit acasa, o sa alergi cu el la vet sa-i puna copci si sa-l peciuiasca, si tot tu o sa stai sa-i cureti ranile...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viorela_sp_hoff/viorela_sp_hoff.jpg)
viorela hoff spune:
pusilici eu sunt bine si rasfatate in continuare, avem parte de muuuuulta zapada si ger, asaaaa ma tavalesc si patinez pe gheata ca Bamby lui Disney, macar aici am voie ca pe parchet nu prea ma lasa Barbosu si cu Oama!
nu stiu ce am de la un timpca sunt cam cleptomana, nu ma pot abtine pur si simplu, mai ales de la ciorapi, mai ales daca miros a om, mmmmmmm, ii sug ca pe dropsuri si Oama face crize si ii arunca in masina aia mare care miroase ffff puternic, nu's ce baga in ea, flori sau ce...
acum ma duc in patutul meu, trag un somn scurt, ca maine devreme sa ii calaresc pe aia 2, uuuuu, ce ma bucur, abia astept, e Duminica!
Tina
Tina catelus de catifea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Buna fetelor,
Ramonika imi pare foarte rau pt pierderea ta! Cu timpul durerea se estompeaza, dar uitarea nu vine niciodata!
Imi pare rau ca nu am mai trecut pe la voi! Va spuneam inainte de sarbatori ca avem un copilutz dulce! E un Westie Terrier si il cheama Alex. Acum are 12 saptamani si este definitia energiei pure. Alearga, musca, maraie, se joaca....ce mai, o comoara! L-am luat pe 21 dec si avea 600gr..acum are 2,3kg. E mort dupa orice mancam noi si asta e o mica problema. Pt ca nu ii dam paste sau cartofi prajiti si in momentul acela tot blocul stie de micul scandalagiu. Este o dulceata alba, pufoasa, cu doua maslinutze in loc de ochisori!
Daca se poate sa aparem si noi pe listutza, va multumesc!
Va pupam dulce pe nasuc....
Sanca spune:
SunSmile,
esti pe listuta. Bine ai venit. Mai povestestene de Alex, ce nazdravanii face? Ai ceva poze?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Iti multumim amandoi din suflet! Pai nazdravanii??? Cred ca pt asta a fost nascut! Musca, latra, maraie, alearga cam 5-6 ore non-stop, bea(sau isi doreste) alcool, isi imprastie jucariile peste tot, este fan inghetata(si capata 1 gr/sapt), fura papucii si ii ascunde el stie unde. Creste pe zi ce trece, ii plac la nebunie legumele si orice altceva...mananca de sparge.....e o minune, ce mai? Ne insenineaza viata zi de zi cu fatzuca si giumbushlucurile lui! O sa va pun si link-ul cu el! Numai sa-mi aduc aminte parola
Va pup si va multumesc!
quote:
Originally posted by Sanca
SunSmile,
esti pe listuta. Bine ai venit. Mai povestestene de Alex, ce nazdravanii face? Ai ceva poze?
copii ca ai mei nu are nimeni
Sanca spune:
SunSmile,
sa fiti atenti sa nu o alintati prea tare, si sa o dresati de pe acuma. Cu Oreo am avut mari probleme, lui ii plceau sosetele baietilor I-am invatat si pe copii un pic mai ordonati, ca nu puteau sa lase ciorapi peste tot, doar ii manca Oreo. Numa ca Oreo s-a mai linistit un pic, si au prins si baietii faza ca nu mai il atrag sosetele, si iara strang dupa ei . . .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_b/daniela_b.jpg)
daniela_b spune:
pai, vreau si eu sa o pun pe Bella Mya pe listutza voastra!!! Acus' pun si poza ei, cred ca mi-am dat seama cum se face asta...sa vedeti ce pisicutza "bagaboanta" am eu...cu urechi de ciine lup, acu' cica e in calduri si ciripeste ca o vrabie, o data la 2 minute, eu n-am mai auzit asa manifestari, chiar imi faceam probleme ca o sa miorlaie prea tare, da' de unde...
Eu ma mut intr-o casa ***cu*** curte la anul ( stiu, stiu mai este mult dar nu disper...) si astept si un pui promis de ciobanesc mioritic ( mama: Mura, tatal: Haiduk), plus ca am smuls si promisiunea de la sotul meu ca imi aduce un spitz pomeranian ( pentru compania Bella Myei) si un samoyed. Cred ca pe linga ei mai vreau niste catei si niste pisici dar nu stiu exact citi si de care...eu vreau cit mai multi!!!!!
P.S. Puiul de mioritic se naste in martie, voi ce ma sfatuiti sa-l iau inca de pe acum? de stat are unde sa stea, socrii mei au curte, dar ma tem ca pina la anul, n-o sa mai stie cine e stapinul ...stiti voi povestea cu masculul alfa... si atunci o sa ma trezesc ca eu fac parte din "haita". Oare sa-l refuz si sa-l iau la anul pe un altul, cu aceeasi parinti?
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
![](images/user_woman.png)
Pucku spune:
Eu sunt Toto un Tibetan Terrier imediat fac un an.
Ce fac? pai a inceput cred eu dupa ce m-am pierdut intr-o zi si cred ca m-am lovit la picior, dar nu stiu sigur. Poate ca m-am lovit apoi pe afara, nu stie nimeni sigur numai ca de vreo 2 saptamani am inceput sa ma ling tare tare la picior, am primit niste crema cu antibiotic dar nu prea m-a incantat gustul si am inceput sa ma ling si pe piciorul din fata. E asta e momentul in care s-a intrat in panica. Adica eu am intrat in panica cand am vazut ca magaria facuta la piciorul din spate incepe si la ala din fata, si daca la ala din fata arata ca o piele supta si o acumulare de sange sub piele la ala din spate in schimb a spart, si am cules azi la sange uscat de acolo de mi s-a facut rau. ca sa nu mai zic de Toto ca parca era porcu la taiat, nici fie-mea nu face asa cand o duc la vaccin...tremura de ziceai ca a intrat in priza....
L-am curatat bine cu apa oxigenata, am cules tot sangele uscat, i-am taiat parul scurt in zona cu supurarea, i-am pus praful de la o capsula de antibiotic - amoxicilina si l-am bandajat. Vreo 3 zile a crema cu polisporin si bactroban si badijonare ca altfel se linge.
Ce pot sa mai fac? Stiu ca mai sunt veterinari pe forum va rog sa ma ajutati, daca ma trimiteti la doctor va multumesc dar deocamdata din cauza bugetului nu pot sa-l duc decat in 2 saptamani asa ca pana atunci trebuie sa fac ceva. Sa-i dau si antibiotic oral? adica de al nostru am niste amoxicilina de 500 capsule, se gaseste over the counter in Quebec vreo crema miraculoasa?
Va multumesc anticipat
PS Cum sa-l dezvatz sa nu se mai linga?
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
![](images/user_woman.png)
Pucku spune:
intram si noi in club cu stangu ce-i drept, adica cu buba
ma gandesc ca pe baza nervoasa face asta, tot si-ar da bandajul jos, dar suntem cu oki pe el ca pe butelie sa nu se desfaca.
Pupici pufosi de la noi la toti
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""