Prietenii Omului (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by Sanca

Andreea bine ai venit.
Mi-am bagat nasul la poze. E Tara a ta rottwiler? E o dulce, pare puiut totusi.

Ce nazbatii au mai facut blanosii vostri?
Un week end bun la toti!

copii ca ai mei nu are nimeni

Da, ea e Tara mea...
Si mai am o poza cu ciobanescul Lord... care a stat o perioada in casa ... am zis sa nu-l dam afara de mic... insa de abia astept sa vina caldura sa-l dau afara pt ca a crescut foarte mult si sa nu mai zic de parul care-l lasa prin toata casa....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Andreea: bun venit
Si eu am o Tara dar e cockaritza
Am avut si un Taro(tot cocker dar baietel). Mi-a placut numele si l-am folosit din nou.

Nazbatai? Nu mai face acum, e tare iubareatza si ascultatoare. E asa de cuminte ca imi e mila de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

nu stiu cum se face, e adevarat ca postez mai rar, dar de fiecare data intru cand ajungeti la pag 10.
Oricum noi, adika eu si Viky, va salutam pe toti si va transmitem pupici reci pe botik.
Sa aveti o duminica cat mai placuta, ca eu tocmai ies la padure cu prietenii mei care au un westy terrier tare jucaus. Pacat ca nu pot sa o scot si pe matza mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,
Andreutza bine ai venit si aici! Sa-ti traisca Tara si toate animalutele. Cand se mai mareste Alex iesim cu ei in parc, ok?
Darria Tara ta e cumintica? Pai simte ca acum trebuie sa te protejeze, sigur!
Alex s-a cumintit si el brusc. Dupa procesul de tundere, spalare, toaletare la care a fost supus, a invatat ce inseamna "NU" si nu mai abuzeaza. Singura problema pe care o avem...e incredibil de mofturos la mancare. Boabe nicicum, mancare la conserva nu, vita o vreme si apoi nu, pui o vreme si apoi nu. Sunt tot timpul in inventare de noi retete. Dar ne descurcam noi.
Mona sa-l pupi pe westiul prietenilor tai. Sunt niste catei extrem de jucausi si energici. Dar si foarte, mega, extra iubitori. Cel putin asa e al meu!
Va pupam pe toti, parinti si blanoshi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Sunsmile: cumintica a fost intotdeauna dar acum e si mai si. Imi pare asa de rau ca traiesc putin langa noi(mi se pare putin 14 ani) iar puisor de la ea nu o sa am
Mofturici la papa? Cunoastem, cand era de cateva luni umblam in genunchi prin casa dupa ea, cu mancarea in palma, doar doar o papa ceva. O sa treaca repede si o sa fie un papaciooooos

monagan: macar diseara, daca e frumos, sa o scoti un pic la aer, daca la padure nu o poti lau acum. Se teme de catei? Unele pisici se joaca cu ham ham.

Sa va fie sanatosi prietenii necuvantatori si o duminica cat mai placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor, eu nu stiu ce inseamna sa am un animal mofturos, ca si pisicile, si Oreo imi mananca tot. Oreo mananca si banana daca-I dau, iar portocalele si strugurii sant favoritii lui. O mica sugestie, daca o sa mearga. Noi aici avem Bacon - care e un pic diferita de slanina romaneasca, pentru ca e taiata in felii subtiri, iar cand o prajesti devine crocanta. Avand foarte multa aroma, se recomanda sa fie introdusa la animalele mofturoase. Adica prajita bine, si apoi tocata marunt, marunt. In supermarket aici se vinde bacon asa in borcanele mici, sa o poti pune peste salata, dar e mai scumpa. Slanina asta tocata marunt, se amestecata in mancare. Incercati si experimentul asta sa vedeti cum merge. A-ti mai putea incerca cu o jumate de crenvust, tot asa, totcat marunt de tot.

Adrienne, cum a mers cu castrarea? Sant OK puiutii?

Oreo s-a cumintit. Are si el piticutii lui, ii place sa leneveasca in pat dis de dimineata. Asa ca, daca il invit la un pisu cand ma trezesc, se uita la mine ca si cum eu nu as fi in toate mintile. Ii place sa iasa cam la 30 - 60 de minute dupa ce a inceput miscarea in casa. Atunci iese de urgenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Castrarea a fost ok. Asa cum m-am asteptat Belutuzul era mai vioi decit Tiger pt. ca la el operatia a fost mai simpla. Insa mi-a facut pisu in carrier... Tiger se deplaseaza prin casa dar nu asa ca inainte. Oricum am fost mirata sa vad pe burtica numai un punctuletz de taietura. Cred ca a durut-o pt. ca mirria din cind in cind fara motiv, si stiu ca asa face cind simte disconfort fizic. La sammy parac a fost mai rau. Oricum e bizar sa o vad cu burtica rasa de blanitza. Sper sa nu apara complicatii si sa isi revina repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Adrienne ma bucur ca totul a iesit bine. Si lasa ca va obisnuiti voi si cu burtica rasa....si apoi o sa fiti la fel k inainte! Multa sanatate la copiluti patrupezi!
Sanca e o idee buna. Cremvustii ii plac, numai ca acum avem alta problema. Schimbam dintisorii si suntem mult mai mofturos. Si in plus e alintat rau. DAR o sa-l facem noi sa manance.
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

In primul rand "bine ati venit" celor care au "joined the club" intre timp! Si insanatosire grabnica convalescentilor...

Apropos de nazbatii, Rexisor a primit azi o jucarie noua. Nu pot sa descriu... Nu o mai lasa din gura, o cara peste tot, dar cel mai haios, sta si ma priveste asa ca tampul in ochi un timp indelungat, e ca o statuie, nu misca nimic, cu chestia aia in gura, haha. De-ar putea vorbi! Eu cred ca "se da mare", ca altfel nu pot interpreta. Sper sa-l tina cateva zile (ala e capitolul unde isi ia el revansa pt cumintenie: distruge toate jucariile in cel mai scurt timp, si dup-aia se intoarce la mingea lui de tenis cea soioasa si veche de 3 ani ).

Azi noapte nu stiu de ce l-a apucat mersul la "potty" la 2:45 am. Am incercat sa-l ignor, dar el face precum jucariile cu fluier cand vrea afara. N-am reusit, ca da sonorul din ce in ce mai tare si dup-aia m-am gandit ca daca-l ignor, poate face ceva in premiera prin casa. Asa ca m-am luat de gulerul pijamalei, m-am tras jos din pat si i-am dat drumul. Sper sa nu devina obicei, ca pic in depresie!

Altfel, nimic nou, era sa zic sub soare (de unde?!?), asteptam primavara, a venit pt o zi dar s-a razgandit deocamdata.

Va salutam si va dorim o zi superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor, hai sa continuam la capitolul 19.

http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71281

mQQm, si noi am avut un austr. sheppered - Taz (sau Tase) care morfoloia la mingi de tenis de iti era sila sa le atingi. Avea dintii tociti de la atatea mingi de tenis. Dupa ce a murit, m-am apucat eu de tenis (probabil ca duceam lipsa mingiilor prin casa). Acuma mi l-as imagina cum ar reactiona, ca as putea sa-i aduc de la clubul de tenis vreo 100 de mingii pe care le-au scos din folosinta (flat balls).

Adrienne, imi pare bine sa aud ca puiutii sant bine, si in parcurs de recuperare. O sa vezi, cand o sa-i creasca blana pe burtica o sa uitati cu totii prin ce a-ti trecut. Mishu cand a fost "aranjat" a avut numa 2 gauri mici in "mingiute", si nu a fost ras deloc, pe nicaieri.

Si Oreo si-a gasit o jucarie interesanta. Cred ca si-a ales-o singur din garaj. Toate jucariile baietilor le-am mutat in cutii in garaj. Oreo cred ca s-a dus la cutii si si-a ales un cal, auriu, frumos. I-a mancat coapsele, arata tragic saracul cal, dar Oreo il tine in preajma.

SunSmileDaca-mi aduc bine aminte, nici Oreo nu era mare mancacios in perioada aceea. Cand era pui era slab, si ca sa mai pun pe el greutate, amestecam mancarea lui cu cea a pisicilor, ca mirosea mai bine. Dupa ce a implinit un an a inceput sa manance orice si cu o pofta de lup....

Fetelor, m-am intins la vorba, hai sa continuam la capitolul 19.

Mergi la inceput