Prietenii Omului (18)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
adrienne12 spune:
Azi dimineata am dus cei doi puiutzi (Bellu si Tiger) la vet. Au fost extrem de cuminti, au mirolait putin in masina in comparatie cu mam’selle Sammy care face adevarat circ in astfel de ocazii. La vet de asemeni cuminti n-au zis nici pis la injectie si nici nu s-au zbatut cind i-a pus pe cintar, ca pe bebelushi. Niste dulcete de pisici. Alte noutatzi: de dimineata inainte de a pleca la vet il aud pe Tiger hissind de mama focului in bucatarie. Ma duc repede gindindu-ma “iar se bat astia doi”. Cind colo, afara, de cealalta parte a usii (la mine tot peretele care da in exterior al bucatariei e din sticla) vad o pisica mare, stufoasa, portocalie. A fugit cind m-a vazut. Eu sint in continuare uimita: pina sa am pisici n-am vazut picior de mitza pe linga casa mea. Acum vin toate, ba chiar pisica vecinilor din stinga intra in bucatarie ca la ea acasa si maninca mincarea mitzelor mele apoi pleaca! Ma intreb daca asa face si Sammy!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
conchita spune:
mQQm, cred si eu ca bietul catelus a reactionat asa!
fetelor, am gasit cine sa aiba grija de Kengi, la noi acasa. o alta vecina la care nici n-as fi visat sa apelez, nici macar n-am rugat-o, s-a oferit singura cand a auzit prin alti vecini ca avem nevoie. mdeh, telefonul fara fir :-)) plec linstita, am incredere suta la suta in ea, e o femeie absolut deosebita si iubeste animalutele.
multumesc pentru sugestii si suport, mi-au prins tare bine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sanca/Sanca.jpg)
Sanca spune:
Conchita, vacanta placuta. Imi pare bine ca s-a rezolvat cu bine.
Adrienne, eu stiam invers, daca ai pisici, nu-ti mai vin altele prin curte. Poate ca pisicile tale le cheama pe altele sa le tina companie, sau sa aibe pe cine scuipa prin geam.
Tu ce sand folosesti pentru sand box?
Oreo parca stie ca e in "probabation" si e cuminte, ascultator si docil. - da docil. . . . Parca nici mie nu-mi vine a crede cand scriu acest cuvant.
Anca
Himmelsduft spune:
La Multi Ani! Va doresc sa va bucurati de animalute si sa aveti parte numai de bucurii. Apoi cite o de la mine ptr fiecare.
Himmelsduft
calut
adrienne12 spune:
Sanca, animalutele mele sint bizare... De cind le am iti jur ca vin pisici si nu asa ca trec prin curte precum veveritzele sau caprioarele... vin linga usa de la bucatarie si fie se hissie (pisica portocalie) fie se uita languros (pisica gri), fie intra de-a dreptul si hop la mincare (pisica cu petice, Calico parca ii spune)...Folosesc tidy cats de la sam's club ca il iau in saci de 50 lbs.Tinet0mi pumnii ca luni dimineata ii duc pe Bellutzu si Tigrutzul la vet la castrat... Of ce mila imi e de ei, dar de mine si mai mult.La multi ani si voua fetelor.
Sanca spune:
Adrienne,
bafta cu castrarea si recuperare rapida puiutilor. Primul lucru cand am adus-o pe Sasha acasa de la operatie a fost sa foloseasca cutia cu nisip. Stres mare ca mi-au "recomandat" sa pun ziare in loc de nisip, iar mie imi era frica ca daca nu dau pisicile de nisip or sa inceapa sa faca pipi prin alte locuri. Asa ca nu le-am schimbat de la nisip si au scapat cu bine. Sasha a reusit sa-si smulga o copca, si a trebuit sa o duc inapoi sa-i lipeasca operatia...
Noi santem bine, de cand am lasat papucii Nike in masina nu a mai facut nici o nazbatie Mishu.
numa bine la toti blanosii,
Anca
andreea_trend spune:
Ne primiti si pe noi.....
Eu am multe animalutze scumpe acasa...
In curand voi deschide o gradina zoologica daca mai achizitionam multe animalutze...
Avem o catelusha mai mare Tara care este cea mai nebuna si face cele mai multe prostioare in casa.
Mai avem si 2 chinchilutze scumpe foc, si pestisori si 3 broscutze, un papagal schiop si foarte destept... si tot in casa cu noi mai locuiesc inca 2 cateii, care apartin unul soacra-mii si unu cumnatei... la noi fiecare are catelul lui
Nunta noastra
Poze
Sanca spune:
Andreea bine ai venit.
Mi-am bagat nasul la poze. E Tara a ta rottwiler? E o dulce, pare puiut totusi.
Ce nazbatii au mai facut blanosii vostri?
Un week end bun la toti!
Himmelsduft spune:
Buna fetelor,
Andreea bine ai venit la noi.
Si noi avem acum in zona gripa aviara, au gasit o lebada moarta infestata cu virusul. O zona de 3 km e zona interzisa iar o zona de 10 km e sub supraveghere, pisicile nu mai au voie afara, iar cainii numai in lant. Alte noutati la mine nu sint, Leo e bine, am vrut sa-i tai din par la coama si a facut un circ, cum ma apropiam cu foarfeca isi ridica capul f sus sa nu mai ajung, ca si asa mi-e greu sa il inham, asa ca m-am lasat balta. Ieri cind am incercat din nou, s-a comportat de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Cerseste incontinuare morcovi, ne bucuram ca il avem.
Voua ce va mai fac animalutele, fac nazbatii?
Un Weekend placut va doresc,
Himmelsduft
calut