Mamici de ianuaire-februarie 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna dimineata!
Sunt cheauna de somn ... fimea nu vrea sa doarma decat la san!
Ma distrus...tre sa o dezvat ca asa nu se poate!
Noapte buna! Macar voi sa dormiti!

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Buna dimineata la burtici si mamici

Vad ca ne-ati dat disparute, vin si eu cu vesti, aseara am fost la dr bb este bine si pozitionat de nastere, si am colul scurtat si moale, mi-a zis sa ma astept sa nasc pana la sfarsitul saptamanii viitoare
De abia asteptam sa il vedem pe bb, dar cand va vad cate probleme aveti cu bb ma apuca frica, sper sa ma descurc cu bb, o sa fiu decat eu cu sotul
Pupici la toate fetele
38 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Neatza mamici si burtici!

Mai ce liniste pe aici! Si nimeni nu mai naste!
Ana_m eu am scapat de problema ta folosind supozitoare cu propolis si a functionat foarte rapid!

J 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Sal,mamici ,burtici si bebici...
Noi azi am fost mai lenese...Am dormit binisor azi-noapte....
Acum plecam la eco...Ma bucur ca e soare..chiar daca e cu dinti...
Intru sa va zic ce-am facut la eco..ce vesti ne-a dat nenea Iosup...
Va pe toate...
Nicole
36 FIX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Dragi mamici si dragi burtici... buna dimineata!

In cida faptului ca nu am absentat cu postarile pe forum, am reusit cat de cat sa citesc cate ceva din ce ati mai dezbatut voi aici.

Din pacate de fiecare data cand ma apucam sa scriu... tzop se trezea matu`. Cand are zile bune... cand are zile nashpa. Luni de ex. ca si Teodora lui BEE... si Nicolas s-a matzait de la 8 dim pana la 8 seara .. timp in care daca a dormit 3 ore puse cap la cap.
Cand zic si eu sa mai rezolv din treburi... tzop se trezeste si gata imi da programul peste cap. In casa abia reusesc sa mai strang cate una .. cate alta ca ma enerveaza sa fie vraiste.

Sapt aceasta nu l-am mai scos pe Nicolas afara.. nu de alta dar cred ca il aduceam inghetat bocna pe gerurile astea. Desi tare as fi mers putin pe la cumparaturi la magazinele din jur. IRINA esti tare daca ai curaj sa il scoti pe bebe pe vremea asta la magazine. Sincer si eu am iesit cu el in week-end dar ma enerveaza ca este aglomeratie si afara e frig iar inauntru e cald ... si curenti de aer barece ba cald... ca nici nu stiu daca sa dezbrac copilul sau ce sa ii fac. Abia astept sa vina primavara sa putem zburda.

CATA tu ii dai BIEI Debridatul ca sa nu faca caca asa mult? Ca mie mi l-a dat pt ca Nicolas nu prea face caca si cica sa il regleze... si cand colo ... tocmai ca nici ca a mai facut . Acum iar nu a facut de duminica dimineata dar vad ca nu da semne ca il deranzeaza acest aspect. Atunci il las... sa vad ce poate sa faca singur. Oricum luni ii bagasem jumatate de supozitor ca daca a fost agitat am crezut ca nu poate sa faca KK si cand colo... nu a facut nimic nici cu ala.

Azi noapte chipurile a dormit mai bine... astazi sunt si eu mai OK.
De regula se trezeste cam la 2 ore... nu sa manance ci sa il ajut sa traga si el o basinutza. Dupa aceea adoarme la loc... dar pe mine deja m-a pus pe jar si mi-a zburat somnul.
DIANA merci mult de sfatul cu presiunea pe burtica prin gimnastica picioruselor. Il ajuta super pe Nicolas sa se mai elibereze.

Nicolas mananca efectiv cam la 4 ore.
CATA, BEE ... nu stiu cum va tin nervii sa cantariti fetitele la fiecare supt. Eu cred ca m-as urca pe pereti daca nu ar manca cat trebuie. Mai ales ca Nicolas in afara de masa de dupa baie... cand suge cam 30 min in rest suge cam 10-15min. Dar totusi ma tin tare pana la cantaritul saptamanal si vad atunci daca a luat OK.

Haideti ca m-am intins ca o placinta si cred ca nici nu aveti rabdare sa cititi toate elucubratiile mele.

Deci... Maraki pupicei lui Angelo papacios... ca tare bine ati luat in greutate, ai vazut ca plangeai degeaba?
Mirela pupa-l pe Dani sa ii mai treaca de colici.Gio pupa-l pe Marcolino ca a crescut mare si voinic.
Irina pupa-l si tu pe Mario cel cuminte si plimbaret.
Bee, Cata, Ursoaica, Monica si Denisa... pupati si voi printesele mult ravnite de baieteii de pe DC.

In rest... burticile nerabdatoare:Daniela, Nicol, Astery, Diana, Mira si toate celelalte papaciti cat puteti, luati notite de la mamici si relaxati-va cat mai este timp.

Si sa nu uit... in contul comun am mai pus 3 pozici cu Nicolas.
Iar botezul il facem pe 4 martie... ( ca tine BEE).

Pupicei tuturor!

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

fetele, ca noi ne maraim!BUna dimineata fetele.
Vad ca au aparut si gravidutele dragutele, nenascute si cu vesti bune! Asa ca hai sa le pupam:March, Nicole (bafta la eco), Janina, Canda, Mira, Tanti, Alina. Diana, Andiaroro si restul? VEsti sa stim daca ati nascut. Dana la tine cezariana pe 7? Sper sa stea Roxanica pana atunci.
Teolinda, imi pare tare rau ca si Nicolas are zile proaste! Cat despre kk, ma mir ca stati asa cu iesitul. A mea cu Debridat sau fara, e ceas. IEse numai bine! O tona si numai frumos: auriu cu seminte. Cat despre cantarit, la cat de capricioasa e fata mea cu somnul si mancatul, fara cantar cred ca o luam razna. Asa stiu cat tb sa suga, daca e obosita vad ca suge putin si ma consolez cumva (ieri a supt tare prost), dar vad cum creste de la zi la zi! Pe mine "proba suptului" sigur nu ma nevrozeaza. daca nu suge bine, realizez ca nici eu n-am lapte cum tb si iau masuri: papa mai mult, un somnic ceva. LA mine cu laptele e undeva la limita, asa ca tb sa am grija. . La ce Biserica faceti Botezul? Sarbatoriti si la Restaurant?
Mirela, sper sa aud si de kk bun fara mucus.
Ana, pt laptic e musai papa consistent si bun.
Denisam, la 10 zile dupa operatie, bagai aspiratorul? O faci si pe Emma la fel de harnica si activa? Pai inseamna ca pe mine m-au defectat aia in spital si mai rau decat eram! Eu sapt asta am eliminat sange rosu, de am zis ca sunt pe aceeasi lungime de unde cu Irina si Maraki! De unde fetelor, voi cu ciclu eu cu sange aiurea!
Irina, mortala cu delfinii. Tb incercat si de noi.
Ursoaico, la fel am patit si eu! S-au inventat suuzetele! Desi stiu ca nu e un sfat bun, decat cu sanii varza inutil si degete in gurita, mai bine cu suzeta!
fetele, ca noi ne maraim!

Bee si Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Teolinda pai aici nu e asa frig ca in Romania de asta ilplimbaresc de il ametesc, insa la 14 zile cand l_am scos era sub 0 grade lejer si tot l_am scos fara fular fara nimic pe fatza ca asa mi_au zis de la maternitate. Pana acum eok. In plus dimineata cum nu doarme , ca acum de fapt, il imbrac si deschid geamul si asa il mai pacalesc vreo ora jumate si doarme. Ce seamana al tau baiat cu al meu zici ca sunt frati , al meu e doar mai colorat un pic parca, adica mai tziganos.
Nicole bafta la eco.
Tanti deci te pregatesti de nastere. Foarte bine ca vad ca restul au uitat sa nasca.
Ursulica ia vezi gaseste o metoda.
Bee in sfarsit am priceput si eu care era treaba cu cantarul dupa fiecare masa ca in mintea mea intortocheata nu intelegeam. Dc nu alaptez nu stiu .
Daniela dormi in front?
Astery tu ce faci?
Ioana mai zi ceva de Razvanel.
Alina frumos tare Ayan.
Denisa am vazut pozele si acum as zice ca Emma are ceva si de la tine. Frumoasa tare in roz si grasana.
Irina

Mergi la inceput

BEE imi pare rau ca stai prost cu lapticul. Vezi si tu ce zice pediatra si daca nu e suficient iar Teodora nu ia in greutate multumitor poate bagi completare cu formula . Cred ca te chinui si tu stand atatea ore sa alaptezi si sa constati ca defapt nu prea ai cu ce.

Noi facem botezul la Manastirea Caldarusani iar petrecerea va fi la Rest Casa Alba de la Padurea Baneasa, in apropiere de ZOO... daca stii.
Am aranjat aproape totul, am gasit si DJ-ul (DJ Vasile). Acum fac invitatiile.Mai trebuie sa vad daca vine fotograful pe care il vrem si sa filmeze (doar la biserica) la rest filmeaza amatorii.In plus trebuie sa vorbesc pt decorarea rest cu baloane personalizate. Dar mai este timp.

Voi unde faceti botezul si cununia religioasa? Ti-ai gasit rochitza?Cred ca trebuie sa cauti garderoba si pt printzesuca... mama , mama abia astept sa va vad pe amandoua printzese.

Pupicei si tie si Teodorei.

Mergi la inceput

IRINA ... ai vazut... ti-am zis de mult ca ai nostri bebei seamana. Stai linistita ca si al meu va fi tziganos ca si eu si sotul suntem creoli la ten.Al meu vad ca face ochisori albastri... sper sa nu fie doar cei de lapte ci sa ma mosteneasca pe mine ca asa l-a comandat tati al lui de la inceput.Sotul meu si-a dorit sa aiba ochi albastri si pt ca ii are negri acum speranta e in copilas... cica sa franga inimile fetelor.

Nici eu nu l-am scos pe Nicolas cu fular... si daca ii mai pun si fular il acopar de tot dupa ce ca il scot in costum cosmonaut.Desi micutul meu in casa sta si doarme cu gurita deschisa cand iese afara o inchide stie el ce stie.

Cat mai cantareste Mario acum?

Chiar .. Denisa printzesa ta e o scumpa si mi se pare ca seamana cu tati.Si tu arati f. bine.

Maraki m-ai surprins cu CM. Si eu stau si urmaresc daca apare ceva desi eu mai am inca ceva scurgeri abundente ... albicioase de la lohii.
Cat priveste kilogramele pierdute... eu am scapat de 15... mai am 3 dar spre sa mai pierd vreo cateva pe langa astea. Nu stiu de ce imi fac griji ca maine -poimaine se ridica micutzul in picioare si atunci sa vezi alergatura.

Am incercat acum sa il stimulez pe Nicolas cu termometru pt Kaki... dar nu a avut nici un efect. Se pare ca puiul meu are un ritm al lui in ceea ce priveste productia de kaki. Dar cum Mira zicea ca e normal... atunci mai astept daca incepe sa protesteze ii dau lactuloza cum mi-a zis pediatra.

Mergi la inceput

Am omis sa va spun mamici ... am rezolvat problema cu nasucul fornait... in care foram de 3 ori pe zi sa scot mucozitati ... si tot era infundat micutul.. si anume am cumparat un umidificator cu abur cald.Am scapat sa ne mai chinuim cu problema mucisorilor. Acum il curat odata pe zi.. f repede si usor si nasucul ramane curat.
Pentru cine este interesat mai studiati si alte umidificatoare ca sunt si cu ultrasunete si cu abur rece.
Acum asta cu abur cald e bun iarna.. ca mai creste si temperatura in camera dar vara va dati seama ce se intampla. Asa ca... si eu m-am prins de acest aspect abia dupa ce l-am achizitionat.
Dar nu ma plang... daca e mai iau unul ultrasonic la vara si rezolvam problema. Dar sa vedem ce indica barometrul de umiditate vara.

Mergi la inceput