Mamici de ianuaire-februarie 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Irina, Andreea, Cata, Moni, Bee.Merci mult de raspunsuri.
O sa incerc si cu Gripe Water doar doar nu se mai chinuie puiuta atat. Bee, am avut o cutie de Gaactogil chiar la inceput, dar nu am mai gasit in tot orasul. Azi il il trimit pe Ovi din nou in cautare si sa imi ia si Nutrinatal. bere fara alcool beau la greu si ceaiuri, am un ceai de stimulare a lactatiei si cam degeaba. Suplimentul i-l dau dupa ce o pun la san si il bea chiar si in somn daca ii e foame.

Ralu, cea mai fericita mamica si minunea noastra, Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

buna burtici si mamici!pupicei la bebei!!!!!!!
mie nu mi-a mers netul...asa ca sper sa recuperez ce ati scris
DANY,E MAI BINISOR CU BURTICA SI SE pare ca bonisanul are efect cat de cat...in schimb suntem tare amarati cu bubitele pe fata,parca ar avea arsuri...hormonii astia...
am pus poze cu el la o luna in yahoo,sper sa va placa
mirelutza si bebe

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

tocmai cand ziceam ca s-a reglat,a avut 2 scaune,dintre care al doilea cu mult mucus...of,ca tare suntem mici si amarati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Fetele, puiul meu are 4 ore de somn! Azi e in recuperi pt ziua horror de ieri! Nici sa manance nu mai putea de obosita! INtre 6 dimineata si 11 seara a dormit 3 ore! Astept sa se scoale s-o indop, dar nici ca mai astept mult. Daca dupa ce am scris mesajul nu s-a trezit, o trezesc eu!
Monica, la fel fac si eu cand adoarme la san: ragait, cantarit, patutz si o luam de la capat! Dar fata mea e o bomboana la schimbat! Cred ca stie ca dupa schimbat vine papica si sta ca la expozitie! . Asta chiar daca e in crize de colici!
Rali, deci si tu te chinui de zor sa hranesti mica printesa! SI sa vezi ce ma enervez cand ma mulg si haplea refuza biberonul! MA gandesc: lapticul meu cel pretios ajunge la chiuveta!PAi tu ai terminat cutia de galactogil? CA eu iau atat de putin, incat intr-o luna am ajuns abia la jumate.
Cata, lasa ca si cu putin alcool n-are ce sa-i strice. Am mai luat si eu cu alcool, dar m-am dezobisnuit de gust! Nu-mi mai place.
MIrela ma bucur ca sunteti mai bine. SI Dani e maricel in poze! A crescut si a pus si grasime pe el!
Deea, nu zic ca gravidia e mai placuta decat mamicia! Dar acum ca a trecut, pare mai frumoasa! Au trecut grijile alea mari si de aceea!
Maraki, parca n-ai mai scris, ce face ANgelo?
Gravidutelor, v-ati dat la fund? HAi cu simptomele!

Bee si ANa TEodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Bee si eu cred ca gravidutele se pregatesc de nastere, de aia nu scriu...Bia a devenit ceas...daca la 3 ore maxim 3 ore jumate nu sunt gata cu lapticul se trezeste din somn si incep tipetele...parca are ceasul linga eaMa tot minunez de cit de grasana a devenit de citeva zile incoace...pai la stilul in care papa sper sa ajungem la 4 kg la 1 luna...adica cu 1 kg mai mult decit greutatea cu care a iesit din maternitate...si eu ma oftic daca nu papa tot, dar vad ca de citeva zile linge biberoanele si nu ramine nimik...cred ca stie cit ma chinui sa ii dau si baga la ghiozdan...Acum face nani, dupa ce a plins nitel si i-am dat ceai si suzeta...Bee, cit cintareste Ana Teodora?

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Slaba miscarea si azi noroc cu mamicutzele ca ale naostre gravidutze au disparut care mai de care. Acum sper ca nu sunt toate la nascare.
Daniela sper ca Robert a stricat calculatorul si de asta nu mai intri sau ca din cauza frigului s_a dus naibii reteaua aia a ta de 50 sau 100 de persoane ( sau 500 nu mai stiu cert e ca in capul meu erai intr_o retea in care e jumate de Eforie).
Mirela bine ca merge cu Bonissan ( si eu tot de ala ii dau) si nu te mai necaji ca mai e putin si trece perioada asta. Uite la al meu i_au aparut niste bubite mici pe burta si habar nu am cand , de la ce, dar o sa vad eu care e treaba.
Bee eu nu am inteles care e faza cu cantaritul dupa fiecar emasa. Ca sa vedeti cat a tras de la san?
Noi am intrat mai putin ca umblam ca nebunii prin oras . Eu cu fiimiu. Dc m_ar fi vazut maicamea pe ce temperaturi ies cu coplul si cat stau afara cu el ma spanzura de lustra.
Irina

Mergi la inceput

Irina si restul fetelor care iesiti cu bb afara...ce as vrea si eu...trebuia sa incep de ieri aeroterapia ca sa o pregatesc de iesit afara...dar la peste -10 grade nici gind sa o mai fac, astept sper sfirsitul sapt. poate se mai incalzeste nitel si incep si eu cu deschisul geamurilor intai...tare as vrea sa ies cu ea putin mai incolo...dar la mine mai este o faza ca, fiind cu liftul in reparatii ar trebui sa cobor cu ea pe scari si mi-e frica sa nu cad si de asemenea mi-e frica sa i-o dau lui Dan sa o duca, ca si el este destul de impiedicat!Nasol!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

BEE,pai s-a facut mai grasanel,a luat aproape 1kg de la nastere
CATA,dar oare e normal scaunul cu mucus?a avut si colici,acum vad ca s-a mai linistit,si a si vomitat(regurgitat)cam mult,dar cred ca din cauza ca nu am asteptat si l-am schimbat repede dupa ce a asupt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Hei mamicutze dragi, noroc cu voi ca altfel ar fi paginile goale pe aici.
Cata, ai o adevarata printzesa si vad ca in ultimul timp s-a cumintit ... sa o tina tot asa: fara colici, cu somnic cand trebuie sa doarma si cu zambetul pe buze in rest.
Bee pofta buna pentru Ana ... sper sa pape tot si sa fie cuminte dup-aia, chiar daca nu e tati acasa.
Ce e galactogil?

Irina, asa imi imaginez si eu ca o sa umblu cu puiu mic prin oras, sper sa ii placa prin magazine.

Eu mai citsesc din cand in cand pe aici, dar chef de scris ioc!
E tare nasoala asteptarea asta ... vreau sa nasc odata! Ma stresez ca nu o sa imi dau seama daca mi se rupe apa, ca doctoritza mi-a tot zis ca am lichid putin. Cand ma ia cate o durere ma uit la ceas, dar degeaba, nu se mai repeta decat peste cateva ore!
Oare ce o fi cu celelalte gravidutze? Diana, Daniela, Nico? Sa nu cumva sa va puneti pe nascut inaintea mea ... stati la coada!

va pupacesc pe toate!
Angi 39+

Mergi la inceput

Mirela nici la mine Bia nu are mereu scaun ca semintele de susan...sfatul meu este sa bei tu un ceai de menta, sa ai putina grija ce papi si da-i 2 lingurite de ceai de menta intre mese...se prepara asa...1 pliculet la 100 ml apa fiarta si se lasa numai 1 minut, maxim 2 pliculetul ca sa nu se amareasca prea tare...cit priveste regurgitatul sunt sigura ca este de la faptul ca ai schimbat-o repede dupa ce a papat...eu procedez asa...intai o schimb si dupa aia papa, ca stiu de la mama ca poate vomita daca o schimb imediat dupa ce a papat...la mine a regurgitat serios doar de citeva ori pina acum..Ti-am zis ca eu folosesc cu incredere Debridatul...asta l-am inceput tot pentru ca Bia facea caca snur...si oricum nu te speria, se intimpla ca atunci cind alaptezi sa faca caca mai moale dat fiind faptul ca ce mincam noi trece si la ea..eu am facut-o sa faca snur ieri, dupa ce am papat duminica cartof copt...se pare ca are efectul asta asupra ei...ca am patit-o la fel si acum 2 sapt. cind am papat piureu...acum m-am lecuit

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput