The best of sept-oct 2004 (102)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Salut fetili!
S-au intamplat cam multe de cand n-am mai intrat eu..
ptr noua mamica de bb2 Pufy: si pe aceasta cale sarcina usoara si un bb sanatos si cel putin la fel de frumos/sanatos/destept/reusit ca bazucu! Am momente cand as vrea sa uit de interdictia de a face bb2 inainte ca primu sa faca 2 ani si asa ce as vrea sa fiu in pielea ta!
Ionela: mai mult am ghicit ce s-a petrecut.Ma rog la Dumnezeu sa va fie bine de acum inainte; sunt si eu ca si fetele alaturi de tine Bravo ptr Alex care-i pe cale sa renunte la pampers!
Andora: bine ca-i bine mama ta! Mare grija tre avut cu sobele astea.Slava Domnului ca nu a fost m rau.
Danina: ma bucur ca s-au rezolvat problemele de sanatate!
Scuze daca am omis ceva important!
Punere la curent cu ce facem noi: facem kk la olita; cateodata anunta si cand face pisu dar ii da drumul imediat dupa ce anunta si inca n-am deprins tehnica teleportarii olitei la putzica domnului.Ma anunta cand face pisu (faca tot ca la kk deci eu sunt mereu in alerta) in special cand e la fundu' gol, ca-l mai las cateva minute pe zi sa se aeriseasca si omu...
Cuvinte noi nu prea zice; sau ma rog zice unul foarte cuprinzator si anume "ba" la tot ce incepe cu B; si e cam nasol cand sunt multe cu b in directia in care imi arata el ce ar vrea (cam tot ca la mina cu mateiu care zice "dei" si tre sa ghicesti ce vrea...)
O vreme )ca de vreo 2 zile i-a trecut) ne-am jucat pititea (v-ati ascunselea) la greu, pana cadeam lati (eu + sotul); Andrei punea capul pe pat si astepta ca eu sa ma ascund si sa zic "gata" .Cand ma gasea lesina de ras
De mancat mananca cam tot de-alea.Am observat ca cascavalul ii face rau.Inca nu am reusit sa-l fac sa bea vreun lapte din comert! Rusiiiine

Am reusit sa pun poze noi, daca noi se pot considera alea facute de sarbatori...E oricum un mare progres!
Scuzati eventuale greseli; am scris in f mare graba...

Va pup tare!

Cristiana si Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Gata fetelor , am inteles ! Pe Ioana o fac actrita!

Ultimul dumicat? Este boala generala la toti se pare, al meu intoarce si capul si imi da si peste mana in care tin lingurita .

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cristiana ! Si stii ceva?Nu iti mai fa atatea probleme cu progresele copilului ca sunt super multumitoare!Si ce ca Andreiu tau nu bea lapte din comert?Alesio meu nu face nimic la olita, deci suntem chit!

Mina cu lecitina ai incercat?

Cris bine ca au intrat amaratii aia de bani....

Cu ultima lingura de mancare la noi nu se aplica regula.....o papa si de multe ori mai cere!

Pupici!

Ioana5+ & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

M-a intrebat o prietena daca nu am nevoie de menajera..ca prietenul ei nu mai are nevoie de cand s-au mutat impreuna si menajera lui cauta pe altcineva( ea lui ii spala, calca, facea curatenie)...
I-am spus ca o sa intreb la voi.. deci daca aveti nevoie careva dati un semn..
detalii nu am intrebat ca eu nu stiu ce sa intreb, ca nu am avut nevoie pana acuma si nu stiu cum tr sa fie o menajera...

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decit pe vrajmas. Aristotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by LiliaToma

M-a intrebat o prietena daca nu am nevoie de menajera..ca prietenul ei nu mai are nevoie de cand s-au mutat impreuna si menajera lui cauta pe altcineva( ea lui ii spala, calca, facea curatenie)...

uite-asa incepe viata de familie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Cristiana, am vazut pozele cu Andrei, ce mare s-a facut!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Sara buna... va scriu repejor ca mandruleana me' nu s-a culcat nici acum... am citit jumate' din postari la pranz si jumate acum si va zic repede.... ca va multumesc mult-mult ca va ganditi la mama / Eu sunt cam trista ca nu pot s-o duc la doctor nicicum si ca nu vrea sa doarma la noi unde e caldut - in zona ei nu prea sunt gaze (Turda-Mihalache). in fine, acum cica ar avea si un fel de criza de ficat.. tare suparata sunt pe ea ca nu vrea analize, o s-o oblig. Ceea ce m-a socat a fost insa ca mi-a zis cu gurita ei ca daca nu i se facea rau la stomac pe la 5-6 nu s-ar fi trezit, iar daca tata n-ar fi auzit cazatura - nu s-ar fi trezit nici el.. nici nu vreau sa ma gandesc, ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt bine
Naty, am vazut gemeneii frumuseii maria si Stefan parca.... super bine ii sta lui Dodo kanga ei, ar fi o surioara mai mare oe cinste... vedem noi in '08
Crismir, am vazut si flacaul maaare si frumos... ce curajos e in zapada aceea mare...
Pufy multumim mult de tot de info Bine de tinut minte tehnica ta cu cele 10 min....
Aissa si noi abia ieri am primit alocatia, de obicei venea pe 20-21 maxim...
Anamari, toata admiratia... iti dai seama cand vei avea nepotei ce familie numeroasa vei avea? Te pup si pupici copiilor!!!
Mina... si eu alaltaieri am tot pus la fiert apa pt cafea si abia a treia oara mi-am amintit de ea inainte sa se evapore toata Cauza o stiu.. eram pe DC...

Hai ca nu stiu ce vroiam sa mai zic... va pup mult si sa fim cu totii sanatosi Noapte buna.........

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut,

Geo, sa-ti traiasca puisorii!Am vazut eu pozele de ceva vreme, dar nu am mai apucat sa spun ca mi-au placut. Ioana e fotomodel si dupa silueta si dupa felul cum pozeaza. Dami e un ingeras scump cu niste ochisori superbi.
Ioana, greu cu poftele astea.Lasa ca si asa esti silueta si nu cred ca te faci cat casa.Sper sa ai tot un copilas asa de scump ca Alesio. Sunt foarte curioasa ce si cum va fi(adica varianta feminina a lui Alesio, dar cu chipul tau?)
Mina si alte fete uituce, cred ca eu va depasesc la capitolul asta. Sa vedeti ce-am reusit sa fac eu azi datorita defectului asta.M-am dus eu frumusel cu Alma la primarie sa-mi ridic noul permis de rezidenta (ultimul inainte de passul olandez) si ce-mi zic?Hai sa fac eu niste copii daca tot era aparat de copiat acolo si inca foarte ieftin.Ok.Duc eu copiile , plus alte hartoage la banca sa cer online banking pt contul meu sa-mi rezolv mai usor bussinesurile. Apoi haladuiesc eu vreo cateva ore prin oras cu mai multe treburi, papam cu Alma la un bistro ca si asa nu ajungeam la timp acasa,iar pe cand sa platesc...hopa, nu e permisul in portmoneu. Mamma mia, ce ma fac?Revad traseul zilei cu ochii mintii mele zapacite si ma intorc totusi la primarie, cu mult dupa terminarea programului cu publicul.Erau niste oameni inauntru, asadar fac si eu semne ca mutu de afara, aratand de vreo 10 ori spre aparatul xerox ce se vedea prin geam.Intr-un sfarsit se prinde un nenea ca am o urgenta si ma lasa inauntru. Ma duc tinta la aparat si...era exact acolo unde-l lasasem.Ce usurare!!!Altfel eram buna de plata si imi incurcam actiunile deja incepute.Si acum, intrebare intrebatoare: mai are vreuna capul chiar asa de varza ca al meu?
Andora, sper ca mama ta e Ok. Sa ne tii la curent.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragelor!
Am vazut si eu pozele cu Andrei cel mare si scumpic sicu Dodo cea dulcica si gemeneii .
Bebicul mic avea stenoza pilorica, l-au operat si acum e bine..dar cam agitat..nu a dormit ieri deloc...probabil din cauza locului strain, durerii si a agitatiei mamicii lui..dar sper ca totul sa se termine cat mai curand si sa-si revina.

Pufy-esti o scumpa cu poftele tale..il sivad pe Ovi alergand prin tot orashul dupa tot felul de nebunii

Danyce-m-am mai linistit cand am vazut ca nu sunt singura uituca...eu o data am platit cu cardul si l-am uitat la casa..si cand ieseamdin magazin imiaud numele..si mi se parea ca seamana prea mult cu al meu

Ana_a-mie chiar mi-au degerat o parte din florile pe care le aveam pe balcon..si erau asa frumoase si gata sa infloreasca.

Pe noi ne chinuie super rau maselele..s-a trezit azi noapte de 2 ori si plangea asa de rau si ma strangea tare in brate de imi venea sa plang o data cu ea . In rest a devenit super mamoasa..nu ma poate atinge nimeni..daca ma pupa Stefu il impinge si apoi ma ia ea in brate si ma de ma albeste...

Se pare ca s-a trezit..va pupic si eu

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Salutari fete frumoase!
Ania imi pare rau ca va supara maselele. sa sparga cat mai repede. Noi ne chinuim iar, dar nu asa rau, insa plange in somn si mor de mila ei, stau si o mangai intr-una si cum iau mana de pe ea cum scanceste iar. S-a bombat gingia si la caninii de jos si sper sa iasa si astia mai repede si pe urma chiar cred ca luam o pauza ca nu mai are, teoretic, ce sa ii mai iasa pana pe la 2 ani.
Andora si eu zic la fel, bine ca s-au trezit, e asa parsiv gazul asta si multi au murit nevinovati. Nu ti-am zis atunci, dar avem niste prieteni care au placat la munte, norocul lor ca au fost mai multe cupluri. S-au cazat si toti iesisera afara la zaapda, numai astia 2 nu. Norocul lor a fost ca dadusera drumul la apa la baie sa vina calda, cei cu care erau au tot batut la usa sa ii cheme afara, initial au crezut c aoamenii sunt pusi pe treaba si i-au lasat in pace dar la un moment dat cand credeau ei ca ar fi trebuit sa termine.... s-au uitat pe geamul de la baie pe care l-au vazut super aburit, au auzit apa curgand si au spart usa de la camera. Ei erau pe pat lesinati amandoi. S-au trezit la spital, dar daca nu interveneau prietenii lor sau erau singuri....
Danyce si eu uit de la mana pan'la gura. Dar ma consolez singura, cica dupa 25 de ani mor neuronii asa ca ce sa fac, varsta . Bine ca ai gasit actele.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput