The best of sept-oct 2004 (102)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata.........
Citindu-va s-a trezit si Gogo si vorbeste de zor la telefon, asa ca va pot raspunde rapidulet...
Aissa - groaznic mai cu gazul.. uffff ce bine e cand se termina cu bine.... acum ma tot stresez si caut pe net efecte ale hipoxiei pe termen lung...
Ania ce bine ca a reusit operatia, insa in primul rand tb mamica sa se linisteasca, puiul simte tot.. Pup Inushului sa n-o mai doar maseluta
Am vazut ca si voi sunteti uituce... ma tot gandesc... oare e adevarat cu moartea neuronilor dupa 25 de ani? Daca ma tot gandesc inseamna ca e adev.

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

quote:
Originally posted by pufymic

[font=Comic Sans MS][orange][b]Cristiana ! Si stii ceva?Nu iti mai fa atatea probleme cu progresele copilului ca sunt super multumitoare!Si ce ca Andreiu tau nu bea lapte din comert?Alesio meu nu face nimic la olita, deci suntem chit!

Aoleu, pai eu ce sa mai zic ca Alexuta mea nu face nici la olita si nici nu bea lapte din comert

Am reusit si eu sa mai intru putin sa vad ce mai faceti. Am reusit de am citit mai pe diagonala asa ca nu va suparati pe mine ca nu raspund la nimeni.

Noi suntem bine doar ca tati al nostru este plecat de vro 2 saptamani iar Alexuta il tot striga si il cheama cu manutele si arata cu manuta numai la usa.
Cuvantul de ordine la noi este "Taci". Orice i-am spune ne tranteste un "taci" de nu ne vedem .
In rest Alexuta e bine. Face numai nazbatii toata ziua si trebe sa fim la cheremul ei tot timp ca altfel e jale mare. I-am luat un calut balasoar si e foarte fericita cu el...deocamdata , ca cine stie cat o sa o tina.

Va pup si aveti grija de pitici sa nu raceasca pe frigul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata s de la noi!

Ania colega de suferinta a lui Alesio(si pe Ale a lui Cris), ca si el ca si Inutza ta a urlat si s-a marait toata noaptea......eu dau vina pe un canin de sus care mi se pare mie ca va iesi.....!Sper sa le treaca cat mai repede durerile astea ca tare nashpa e sa nu poti dormi noaptea.....offff!Mititeii de ei!
Si refacere rapida bebelusului prietenei tale!Saracutul de el!

Danyce chiar ca esti uituca! Ania bine ca nu ai uitat cum te cheama!Andreea, Mina, Cris, eu zic ca ne-am adunat deja o gramada....numai bine s-o "punem" de-un club!

Ellen Alexuta scumpica !Cred ca va topiti cand o vedeti cum il cheama pe tati....!

Fug sa-i dau sa pape bazucului si apoi iesim afara ca deja nu mai incape in casa.....!Numai tampenii face!

Pupici!

Ioana5+ & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Dovada graitoare a uitarii si-a neuronului lipsa: uitai sa va zic de mama, e bine acum, trebuie sa curatam insa soba O sa vina pe la mine mai tarziu Multumesc mult de grija

site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Hihi, dulce foc Alexutamica cu "taci".. si tre' sa fie tare urat fara tati... eu ier l-am vazut abia seara tarziu si mi s-a parut o vesnicie
Pup si pt Alesio La noi durerile de cannini au fost la fel de urate ca cele de masele, mai avem unul jos de iesit.. iar maseaua care ne-0a dat in stanga jos (ultima) tot n-a iesit complet
Mai voi aveti idee ce tetine in cruce mai exista in afara de Farlin? Ca alea nu curg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ellen cred ca te topesti ca il striga pe tati. Eu ce sa zic, ieri a zis Tony ca sta el cu ea si imi faceam de cap pe net. Ei pe covor cica se jucau si Ale plangea. Asta cica ii e somn. Ma pun eu cu ea pe jos si radea copilul. Am pus-o, a devenit si a mea mamoasa!
Andora bine ca si mama ta e mai bine. Doamne ajuta!
Pufy noi am iesit si ieri putin si cred ca ies si azi, se tot incalzeste. Era si cazul. Groaznic e sa ii tinem in casa, mai ales ca sutn invatati cu plimbarea. Stateam si 6 ore afara asta vara....
Va pupic.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Andora eu am tetine in X din silicon dar nu stiu firma.... Sigur nu sunt Farlin. Cred ca Storny Angel (sau cum se numeste ) ca eu cam din alea am cumparat mereu.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Hehe, Andora, pai asta cu fiertu apa e veeeeeche rau la mine. Pana mai ieri "apa care fierbe" era numele meu mic. Daca puneam ibricu pe aragaz era umidificarea aerului din casa ga-ran-ta-ta! Insa m-a pazit probabil Dumnezeul copiilor mici si al betivilor, ca nu am dat niciodata foc la casa. Acuma am noroc ca mi-am pus un dozator de apa (de fapt filtru cre ca e ) care furnizeaza si apa rece si apa fierbinte, deci nu mai tre sa astept sa clocoteasca apa.

Daniela, frumoasa patanie. Pai nu mai tii minte in urma cu cateva saptamani cand m-am dus io ca o floare la banca si dupa aia la un magazin de haine unde am lasat pe langa banii pe hainutele cumparate si mapa cu extrase de cont si ordine de plata? Si tanti aia s-a dus cu actele la banca si a zis ca le-a uitat doamna aia care umbla permanent cu carutu dupa ea? Norocu meu ca-s singura nebuna care se duce la banca cu copilu ....

Aniela, hai ca asta cu numele care parea ca seamana e tare.....La noi Matei are alta reactie cand ne vede ca ne iubim...se uita el cum ne pupam, dupa aia face o fata suuuuuper fericita si vine fuga fuga sa ne pupe si el sau sa ceara pup, dupa caz si chef. Ma lesin pe mine cand il vad...Iar cand ne certam sau ne contrazicem se supara tare tare si il cearta si il bate pe ala dintre noi care i se pare lui ca e vinovat. Mare grija are baiatul meu de armonia in familie.

Aissa, dupa 25 ani mor neuronii? Pai acuma spui?? Daca stiam ma apucam si io de lucruri mari inainte de varsta asta. Phiiiiii

Pe mine ma scoate la pensie vremea asta. Cupilu meu nu a mai iesit de duminica. Saracu e turbat, ma ia de mana si ma duce la usa si imi si arata cum ar tre sa apas pe clanta. Cand vine sau pleaca cineva sta langa usa ca milogu doar doar s-o lipi si el. Azi nu am avut de lucru si l-am incaltat cu niste adidasi in casa ca e rece pe jos. Doar ce am terminat io cu legatu sireturilor ca al meu copil a fost pusca la usa. Numa nebuna de ma-sa nu intelegea ca daca ne-am incaltat musai tre sa iesim. Mooaaama ce dondaneala mi-am luat. Acu a adormit dar a "vorbit" in somn vreo doua ture deja si as putea pune pariu ca cu mine se cearta.

Ellen, pai nici vizigotu nu presteaza nici olita (care sta la loc de cinste pe un raft al bibliotecii si e plina cu carlige de rufe, jucariile favorite ale teroristului) nici lapte din comert ca o anumita mamica uita sa intrebe o anumita dr daca are voie sa bage asa ceva in alimentatia alergicului...Prietenii stiu de ce....

Asa, ca uitam sa va povestesc ultima isprava...de data asta a noastra ca parinti. In we teroristu a fo peste masura de terosist iar tac-su cam obosit si stresat si lipsit de rabdare. Evident ca s-au suportat unul pe altu ca sarea in ochi...Si s-a intamplat de cateva ori ca tati sa ridice tonul. Dar nu in ideea ca si-a iesit din fire, doar s-a folosit de tonul mai ridicat ca sa inteleaga odata dom'le copilu asta ca nu are voie acolo. Geaba i-am explicat io notiunea de psihologie inversa pana mi s-a sucit gura la spate. Ba, mai mult, cand vedea ca tanaru umbla pe undeva pe unde nu avea voie se gasea sa ii zica NU cu tonu mai ridicat si mai intepat asa, stiti cum. Ei, cine credeti voi ca tipa la mine si la bona cand nu ii facem pe plac si il imita pe tac=su cu acel NU intepat? Ati ghicit, un anume vizigot, care daca nu se potoleste cre ca o pateste.....Cum zicea o fata la alt subiect, scoala militara ii stie de nume si soarta

Gata, inchei mesaju asta aici ca voi postati mai repede decat pot io sa scriu ....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

mortala Alexuta cu "taci" si vizigotu cu "NU" mina nu da-n tanar ca te zic la protectia copilului
Am vazut poze de copii frumosi si cuminti Inuta si Stefan si Alma;
Ana: Stefan are o gramada de treaba; n-ar trebui sa te plangi!
Ioana (Pufy): am vazut pruncut mic in burticel! Imi place grozav semnatura!

V-am pupat!

Cristiana si Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by cristia

mortala Alexuta cu "taci" si vizigotu cu "NU" mina nu da-n tanar ca te zic la protectia copilului
Am vazut poze de copii frumosi si cuminti Inuta si Stefan si Alma;
Ana: Stefan are o gramada de treaba; n-ar trebui sa te plangi!
Ioana (Pufy): am vazut pruncut mic in burticel! Imi place grozav semnatura!

V-am pupat!

Cristiana si Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi

Nu dau bre tanti bre, nu ma calomnia degeaba. Inca ma mai consolez ca cel mai destept cedeaza. Cedeaza nervos.

Dar sa ii vorbesc urat pooooot? Macar sa ma descarc acu, pana nu incepe sa inteleaga chiar tot, ca atunci parca vad ca vorbim pe furis pe la colturi sa nu afle educatoarea tot din casa.....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput