The best of sept-oct 2004 (102)
Raspunsuri - Pagina 7
andora spune:
Buna!
Doua cuvinte si merg la nani...
Danina ce ma bucur, stiu ca ai avut unele probleme si e superb ca va putea veni si alt bebica mai incolo.... 
Pufy, pofta buna la sunca presata!!!!! Cu muraturi neaparat... 

Socrella e bine, s-ar putea sa-i dea drumul poimaine si sa stea la noi pana-i scoate firele candva sapt viitoare
Daca nu trece frigul nu stiu ce facem, ca dansa se plictiseste groaznic la oras
Gogo da, a fost cuminte cat am fost noi la spital, doar ca la venire era cam 20.30 si ea... dormea
Am sculat-o desigur, dar tot a adormit la aproape 24 
Ania cum a fost operatia bebelui mititel?
Geo eu acum am vazut ca m-am exprimat identic cu Ana despre Ioana... dovada ca incurajam pasiunea actoriceasca a fiicei tale 
Eu am febra musculara la maini...
Referitor la indemnizatie, ca tot vorbeati, si eu la fel am auzit, ca banii s-ar da candva pana-n 25 febr celor care au depus pana-n 15 ian si in martie celorlalti... Dar taaaaaaaare ma indoiesc ca vor putea lucra toate tonele de dosare pana atunci 
Hai c-am baut cm mult alcool in mesajul asta... va pupic si somnic usuric!!! 
![]()

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

andora spune:
Ana , am uitat sa zic c-am vizionat pozele Stefanutului.. super graitoare, ce mai, plictiseala mare... noroc cu Didi si cu oala (ne)suieratoare.... 

![]()
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

anamari spune:
vroiam sa va multumesc pentru ca m-ati incurajat cu limbajul...mi-e imi e teama pentru ca realizez ca nu petrec atata timp impreuna cu ea cat ar trebui-comparativ cu celelalte mamici. plus ca mi s-au cam inecat corabiile...
mari nazdravani sunt bebeii nostri....
inaare ochi superbi-au dreptate fetele.
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.
andora spune:
Neata fetelor! Mi-a luat-o Anamari inainte... Uca inca doarme, eu va scriu sa va intreb ceva, sunt tare suparata. M-a sunat tata ca mama s-a cam intoxicat cu CO de la soba azi noapte, a gasit-o pe jos si acum sta in pat (cred in frig) si nu a vrut deloc sa sune la vreo salvare . De mers spune ca nu poate inca
si o doare capul si ii e greata... Nu stiu ce sa fac. Voi ce crederti? ![]()
![]()
![]()
Hai ca va pup...

pufymic spune:
Salut fetelor!
Andreea sa ne zici ce ati facut in cele din urma!Sper sa fie ok mama ta!
Anamari lasa mamico in treaba lor corabiile alea si tu vezi de minunatiile alea de copii pe care ii ai.....ca , Doamne reusiti mai sunt!
Asa e cand ai un copil, numai de el te ocupi non-stop dar cand vine al doilea logic ca nu poti si la cel de-al doilea sa ii acorzi tot atata timp cat la primul, ca doar acum sunt 2 deci timpul tau se imparte, asa ca nu te mai necaji ca nu ii acorzi suficient timp Liei, e de inteles(asa va fi si la noi cand vine bb2
)....In rest cum sunteti?Cum e Liam acum?sper ca sanatos!
Si Lia scumpica?
Geo chiar ii ziceam si eu la Ovi ca ma simt tare aiurea cu atatea pofte....cu Alesio rar aveam cate una.....bere si muraturi mancam la greu in rest n-am prea poftit.....acum in schimb....
....mi-e frica ca m-oi face cat casa!
Deci aseara a gasit sotiorul sunca si s-a prezentat cu ea la zmeoaica care a si infulecat-o cu ....conopida murata.....miammmm ce buna a fost!
Ma duc sa-i schimb scutecul la pitic ca puteeeeeeeee!![]()
Pupici!
Ioana
5+ &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
ionella3003 spune:
andreea,parerea mea este sa chemati salvarea... Cred ca v-ati speriat cumplit!... Nu e de gluma cu asa ceva!
sunt si eu pe aici, insa nu mai apuc sa va scriu... la serviciu e nebunie, iar acasa e mereu ocupat calc de sotul meu...
Insa am si eu noutati despre alex: de vreo 4 nopti doarme fara pampers si nu a avut nici un accident! Cand se trezeste, face la olita si ziua mai sta cu pampers... De-ar da D-zeu sa se incalzeasca un pic sa pot sa merg sa-l vad, ca nu mai pot de dorul lui!...
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
ana_a spune:
andora,Doamne fereste de mai rau!Ar fi bine sa mearga la medic totusi, e foarte periculor!Nu vreau sa te speriu dar noi am avut un necaz mare de genul asta, o verisoara de-a mea cu bunica ei au dat drumul la soba pe gaz mai devreme, cred ca nu era aerisita soba... si nu stiu ce sa intamplat dar verisoara nu mai este...offf nici nu vreau sa-mi amintesc! Le-a gasit tata dimineatza lesinate din cauza gazelor. Sa ne spui ce mai face mama ta!Multa sanatate si pupici de la noi!
Am plecat ca a facut kk si tre schimbat!!!!
Revin
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
aissa spune:
Neata si de la noi. E a 2-a oara cand scriu mesajul, adineauri mi-a inchis cineva, nu spui cine, fereastra, inainte de a trimite.
Andora parerea mea e ca nu ar strica s ao vada un doctor. Slava Domnului ca a gasit-o la timp. Dar poate ii da dr.ceva contra durerii de cap, nu stiu exact ce se face in cazurile astea.
Mina la noi ultima lingurita, invariabil, e in plus. Nu vrea domne sa deschida gura pentru nimic in lume. Nu stiu care e faza cu ultimul dumicat.
Pufy fa-ti mama poftele ca meriti! 
Ana eu nu am nici o dovada ca am depus pe 10 si pe 12 actele pt.indemnizatie ca nu am nici un numar de inregistrare. Asa ca de aia nici nu ma astept sa vina banii curand.
Noi ieri am iesit un sfert de ora afara ca nu se mai putea. Dar mi s-a parut mie mult prea frig. Sa vedem azi cum e. A mai fost cineva curajos? Ca ma mustra constiinta ca am scos cupilu pe frig, da' mai era un bunic cu un baietel in carut deci nu eram singura nebuna la plimbare.
Va pup, e aproape 10 si eu nu am pus de mancare
si nici cafea nu am baut inca
.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
andora spune:
Multumesc mult fetelor pt cuvinte si grija... Intr-adevar bine ca n-a fost mai rau, practic dormeau in acelasi pat si tata a auzit cand a cazut... asta e relativ bine
ZEu duc tratative sa-i conving ca tb consultat dr....
Ionella felicitari lui Alex pe performanta! Baiat mare-mare are mami...
Pufy ce bine ca ti-ai facut pofta, o sa aiba Ovi de umblat serios pana-n sept-oct... Aissa lasa ca si eu am scos bebele ieri, i-a prins totusi bine, totul cu moderatie... cu actele si eu am o dilema, din ce am vb cu alte fete unora li s-a dat nr de inreg altora nu - si la Amzei si la primariile de sector.nu mai inteleg nimic... Ana..uffff.. imi pare rau de verisoara ta, intr-adevar e fff periculos ![]()
![]()
![]()
Gata va pup il mai sun pe tata sa-l conving...

ana_a spune:
wow..Ionela, baiat mare!!!In curand scapati de pampers!Adevarul este ca bunicii astia au mai multa rabdare cu treaba asta cu kk si pipi...Stefan nu sta la olita deloc, dar bunica e si ea hotarata sa-l invete, cei drept eu recunosc ca nu prea m-am straduit, nu am rabdare...poate mai incolo![]()
anamari, cum zice Ioana, lasa corabiile in treaba lor
ai 3 copilasi superbi si imi pot imagina ce greu iti este sa te imparti in 3 dar nu imposibil, cat despre Lia care nu graieste...ei...poate nu vrea fata sa stalceasca cuvintele!O sa vorbeasca de la inceput foarte clar!Nu-i nevoie sa faci lectii de dictie...doar sa vorbesti cu ei toata ziua cam tot ce iti trece prin gand...mai ales in timp ce schimbati pemparsucul sau papati! Pupici de la noi!!!!
Eu azi trebuie neaparat sa-l laud pe Stefan...daca ieri ma plangeam ca mi-a scos perii albi, ei bine azi a fost foarte cuminte in timp ce eu am pus papica la foc el sa jucat foarte frumos si a fost SUPER intelegator ca mami are treaba si si-a facut singur de lucru prin casa bucurs ca il las de capul lui...el habar nu avea ca mai aruncam cate o privire pe unde era![]()
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!