The best of sept-oct 2004 (102)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:
Originally posted by anielas

Eu tot incerc sa ma relaxez ..dar stau ca pe ghimpi pt ca azi tb operat copilashul de 6 sapt al unei prietene ..si a zis sa o sun dupa 17...si am mari emotii...a trecut tare greu ziua asta.

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Multa sanatate copilasului prietenei tale! Sa ne dai vesti bune! Stiu cum este sa astepti asa...pupici!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Elyanne merci, asa ma gandeam si eu sa ma duc sa vad cum e. Doar ca pe sarbatorit l-am vazut saptamana trecuta si nu prea s-au impacat bine, el s-a suparat ca "Ioana nu vorbeste, Ioana nu deseneaza, ce, ea vrea toate jucariile si dupa aia le arunca ...". Dodona mea saraca se tot tinea dupa el si vroia sa se joace, dar nu avea cu cine. Si ma gandesc daca or fi vreo 7-8 copilasi la fel ca el ...
Poate ies din dilema, ca gemenii altei prietene fac si ei 1 an saptamana asta si, daca le face ziua tot sambata ne ducem acolo precis.

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Andora si Ana zicea tot ce ii venea in cap tipa si arata cu degetul spre bb adica spre fina cea mica, mama, ana e cumnata mea si restul nu prea se intelegea numai ea stie ce bolborosea cand ii zicea solistul sa cante.

Acum sunt la birou si e un fig de imi vine sa imi iau caloriferul cu mine, nu se mai termina cu gerul asta odata?

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Paula-Diana Poze noi noute

PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

din ciclu Mare lucru dragostea, Dom'le....

Ii dau sa pape,mar cu biscuiti, alergat prin casa cu lingurita, ca altfel nu se poate. Daca il pun in scaun se cere sa pape singur si cum ziceam nu toate se pot manca cu furculita...In fine, alergam noi si mancam ce mancam pana la, fatala, inexorabila, ultima lingurita. Pe care o tine in gurita cateva minute dupa care o scuipa duios unde altundeva decat pe scaunul meu de la comp. Sa nu-l 'ubesti?

Va las, ma duc sa vad daca mai am Biocarpet, marele prieten al casei mele!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Raluca am vrut sa iti zic ca am ras de m-am prapadit de faza cu tampoanele! (dar am uitat sa zic.....v-am zis ca sunt cam uituca.....)!
DPN-ul zicea ecograful ca e pe 28 sept(dar masurand numai sacul embrionar, mai exact voi sti cand il masoara pe bb)!

Aissa si voi sunteti mortali cum imbracati fata!(adica Toni)

Ana tare scump Stefan al tau cu oala sub presiune.....da' chiar asa: de ce nu fluiera non-stop?!

Ania ce fel de operatie trebuie sa-i faca la bb mic al prietenei tale?Tinem pumnii sa fie bine micutul!

Mina au dreptate fetele: ai un fel super fain de a povesti si e pacat sa nu salvezi mesajele sa le vada si vizigotu cand o creste mare!(eu am jurnalul lui Alesio de cand era in burtik in notepad-ul din Yahoo, si acum am inceput si jurnalul lui bb mic)!

Tocmai am venit de la medicul de fam ca am fost dupa bilet de trimitere pentru analizele uzuale in sarcina...si bazucu a ramas cu Dori(frate-meu) si culmea(eveniment) n-a urlat deloc dupa noi!!!!Concluzia : are mama copil mare!

Pupici!

Ioana5+ & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ania tin pumnii sa fie bine bebelica mic si scump....
Danina super, le-a explicat deci Dienuta mesenilor la microfon cum e cu finuta... ghinionul lor daca n-au inteles
Naty si eu votez pt gemeni. Sa fie sanatosi si sa-si faca ziua sambata ca n-am vazut pozici cu gemenici
Mina pai trebuia sa ai si tu dorsalul proaspat curatat, nu?
Va pup... Uca ramane acasa cu bunica si eu plec la plimbare cu Miti la socrella la spital

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Pufy ce bine c-a stat bazucu' cu unchiuletul! Cred c-a avut partener de joaca pe cinste!
Mina daaaa asa e, e pacat sa nu salvezi ce scrii... mereu m-ai facut sa zambesc chiar daca uneori poate era tragi-comica situatia
Toate ar trebui sa pastram aceste randuri... sa le aratam bebelacilor cand or fi adolescenti rebeli ca si ei au fost mici si mucosi..

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Sunt fericita, astazi am aflat ca pot sa mai am un bb ceva mai greu cu monitorizarea dar nu imposibil si asa riscant cum mi s-a spus. Nu am de gand asa curand insa gandul ca nu mai era posibil m-a facut sa imi doresc si mai tare sa am inca un bb desi nu se v-a intampla curand din cauza medicamentelor insa peste cativa ani sper sa fiu bine si sa mai imi dea Domnul bucuria zilei in care am vazut-o pe Dia pt prima data.

Noi o sa plecam in februarie in vizita la rude in Germania si ma gandesc daca voi rezista de dorul strengaritei e prima data cand iesim din tara dupa ce am nascut-o.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Paula-Diana Poze noi noute

PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Danina felicitari! Ma bucur enorm pentru tine(voi) si sper din suflet sa si vina bb cat mai repede posibil!!!!Sa ai grija de tine!!!!

Andreea cum e socrella ta?A fost cuminte gogosica cat ati fost plecati?

Eu tocmai mi-am trimis husbandu sa-mi cumpere....sunca presata....as manca-o cu muraturi....sper sa gaseasca...!

Noapte buna!!!Pupici!

Ioana5+ & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Danina super! FELICITARI!

Pufy parca atunci cand erai insarcinata cu Alesio nu ai avut atatea pofte

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput