The best of sept-oct 2004 (102)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata fetelor!
Andora cum rezisti sa stai pe net noaptea? Pe mine ma ia Ale de buna la 7 dimineata cand arunca in mine cu porcii sa ma trezesc asa ca seara abia astept sa adoarma sa ma culc si eu.
Ionela bine ai venit printre noi!
Azi inteleg ca am zi de vizionat poze ca nu am mai facut asta de mult.
Va pup si sper sa revin (ca azi vad ca imi merge netul) dupa ce culc fata.

A, am uitat, vreu si eu un Miniblu mai aproape ca toate sunt departe de mine .....

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by herra

quote:
Originally posted by Naty
Dupa ce ca eram in graba mare, el nu a putut sa schimbe copilul, trebuia neaparat intai sa traga cu ochiul la nenorocitul ala de televizor!

si pe mine ma enerveaza al meu sot cu tv-ul; daca ar fi dupa mine l-as scoate din dormitor; dar el, primul lucru pe care il apuca la trezire - ati ghicit? - telecomanda!

si mai rau ca s-a invatat si Vlad asa, cum se ridica in fundulet - cu ochii dupa telecomanda si el!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66897&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Din fericire eu am televizoare in ambele camere si, sub incidenta pedepsei cu schimbat copilu, de ala din dormitor nu se atinge nimeni dimineata.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Voi va plangeti aici de tatici care nu schimba copilul?Hm...pai al meu nu cred ca a schimbat copilul vreodata daca mami a fost acasa...si asta in conditiile in care noi nu avem TV-ul deschis deloc ca de cand a stricat Stefan telecomanda l-am mutat in bucatarie si il deschidem foarte rar....

A venit frigul si pe aici, scartaia zapada azi dimineatza cand am iesit dupa paine...nu stiu cum va fi mai tarziu daca o sa putem iesi afara...si eu deja nu mai am rabdare cu frigul asta!!!!!!
In rest...sa va spun ca noi ne-am trezit azi dimineatza la ora 5 cu chef de joaca si cerut in patul nostru, intre noi, dupa care a inceput Stefan sa faca prezenta celor din pat....mami, ham-ham, atooo, Tannn si tati...si a tinut-o asa cam un ceas, timp in care eu nu mai puteam de somn...nici nu imi aduc aminte cand ia tacut guritza si a adormit la loc E asa de simpatic cum isi spune "Tannn" Acum e in patutz asculta muzica

Si voi ati vazut la Tv ca ar fi zis ministrul muncii ca vor intarzia platile indemnizatiei pana prin martie?Eu nu am vazut dar mi-a zis sora mea, ca cica dureaza pana verifica toate dosarele....daca o fi asa e nasol rau de tot, cu legea lor cu tot....mare magarie!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!

Geo ca ne-ai dat vesti despre Patricia!Ma bucur ca e ok!Si tinem pumnii sa vina bb2 cat mai repede!

Am vazut poze cu Alma scumpica(mei dar ce se pricepe fata la bucatarie....!), tare frumoasa e!Si grasuta ca-ti vine sa-i papi manutele alea dolofane!

Inutza superbutza are niste ochisori superbi!Si o gurita micuta si frumoasa...! Tare scumpa e cum sta cumintica si se uita pe carticica...!

Dami ...l-am vazut si pe el si pe Ioana, si cel mai mult mi-a placut poza in care doarme ca un ingeras!

L-am mai vazut si pe Miron-Radu al lui Lorena si tare scump mai e si el mai ales cand doarme....!Parca sunt niste ingerasi puii nostri cand dorm....

Danina v-am vazut si pe voi la botez: foarte dragute sunteti amandoua, iar finuta e o scumpa mica!

Eliana sa purtati sanatoase hainutele!

Ioana2004 bine ai venit!Asteptam sa ne povestesti mai multe despre voi!Tare scumpica fetita ta!

Noi suntem ok, azi ma duc la medicul de fam sa-mi dea bilet de trimitere pentru analizele uzuale in sarcina si il vom lasa pe bazuc cu fratele lui ovi....sper sa stea...!

Si avem poze noi pe yahoo!!!!Cu bb mic din burtik si cu Alesio!!!!

Pupici!

Ioana5+ & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut din nou

....am inceput mesajul asta inainte de micu dejun si foarte probabil sa-l termin pe la pranz....

Ieri nu prea mi=a tinut figura. Bona a sosit pe la 12 si s-a jucat cu tero cat am pregatit eu masa, dupa aia m-am luat cu una alta prin casa pana s-a facut de pranz. I-am lasat sa pape singuri de pranz si sa adoarma, eu m-am inchis in sufragerie. Nu va povestesc ce ureche ciulita aveam catre bucatarie, desi in general nu sunt (sau ma straduiesc sa nu fiu) mamica paranoica.

S-a descurcat bine bona, fiul era in zi de carne drept pentru care a refuzat legumele dar per total rezultatul a fost ok. Dupa aia l-a adormit urgent, l-a pus in patut si ne-am apucat fericite io sa butonez si bona sa calce. Ei dar ce? Cat credeti ca a dormit? ...Dupa juma de ora era ca Moromete la gard in patut si striga la noi neste treburi ne-inteligibile dar sensul lor era imposibil sa-ti scape: fa proastelor, da io cui raman?
Si evident ca s-a dus si calcatu si butonatu. Daca se trezea si nu ma vedea / auzea puteam sa stau ca mortu in papusoi acilea, dar altfel....

In rest ca sa zic asa toate bune si frumoase, mai putin o frumoasa spuzeala pe burta lu fiul care cred ca se trage de la furat. Furat piscoturi din punga lu tac-su. S-o fi nimerit si vrunu cu cacao desi io am tipat suficient la amandoi sa nu vad cacao in mana fiului inainte de majorat ca io nu alerg dupa el........si iar revin la offul de ieri: barbatii astia!!!

O sa radeti dar de cand cu discutiile despre bb2 pe mine m-a luat o presimtire-certitudine: io numa baieti o sa fac si anume numa d-astia atomici ca sa scoata untu din mine. Nu va luati avant, vrem sa mai asteptam nitel, dar simt io ca asa o sa se intample.....

Va las ca daca nu fac ordine acusi cat doarme nu mai apuc...

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Andora pe mine ma enerveaza Ioana cand o vad ca imediat ce-i zic sa facem o poza ea adopta figuri de stil, i-am zis nu o data sa fie mai naturala dar n-am cu cine sa ma inteleg

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

quote:
Originally posted by mina

quote:
Originally posted by Naty

Ionella ma bucur mult!

Hai sa va zic ultima isprava a Dodonei mele - vineri seara asteptam un mester sa ne aduca niste rafturi pe care le-am comandat. Eu pregateam lapticul in bucatarie si ea se juca prin casa. Vne omul, il bag in sufragerie si raman masca: pe canapea erau insirate foarte ordonat, intr-o linie perfect dreapta ... toae tampoanele mele dintr-o cutie! Le luase fata din baie si ce s-a gandit, ia sa le insir eu in sufragerie, poate pe nenea asta il intereseaza!

Aseara era sa-mi scoata ochiu - mi-a dat cu o papusa tare in ochiul deschis, de m-a durut vreo 2 ore dupa.

Si o isprava a lui tati - dimineata ne trezim toti trei si simt un miros cam dubios. Cercetez fata, facuse saraca kk in somn. Ma duc repede la bucatarie sa pregatesc lapticul (ca daca in 5 minute de la trezire nu e cu biberonul in gura e nenorocire!) si ii zic lui Octavian, care lenevea inca in pat sa schimbe fata. Fac eu laptele, cafeaua noastra + micul dejun (nu va spun ce dexteritate am capatat, e un adevarat ritual, pun una pe foc iau alta, etc, in cateva minute sunt gata cu toate). Ma miram ca nu aud strigate, imi zic "ia uite, domne, ce istet e tati, schimba fata fara urlete". M-am enervat ca nu am auzit apa la baie si il boscorodeam in gand ca nu a spalat-o.
Deci - termin cu toate ma duc in dormitor si il vad pe barbatu-miu cu ochii in TV, fata in patul ei jucandu-se si .... mirosind la fel.
Am simiti ca-l omor! Dupa ce ca eram in graba mare, el nu a putut sa schimbe copilul, trebuia neaparat intai sa traga cu ochiul la nenorocitul ala de televizor!

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Pai daca nu ai fo fata desteapta sa iei telecomanda cu tine la bucatarie? Ca de lene sigur nu se ridica sa-si de drumu la tv si atunci l-ar fi deranjat mirosu.

Asta chiar ca e un sfat excelent! Merci.
Pe bune, cateodata imi vine sa arunc telecomanda aia afurisita pe geam. Se uita domne la orice - reclame, stiri, filme, orice, numa sa fie cu ochii in TV!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am vazut si eu poze pana acum de la Danina , pe Ina , pe Alma , pe nou venita Ioana , pe bebe mic al lui Pufy si acum ma uit la bebe mare . In masura in care reusesc o sa ma mai uit.
Fetelor, cu banii cred ca e clar ca ii luam in martie, sincer parerea mea e ca inca nu s-a apucat nimeni sa "lucreze" dosarele deja depuse si cel mai probabil vor face asta luna vitoare. Dumenzeu cu mila.
Despre schimbat va zic atat, Tony a schimbat-o de vreo 2 ori doar de pipi din care odata i-a pus pampersul cu desenele in spate si alta data flencanea pe ea. Culmea e ca stie ca ceva nu e ok ca ma pune sa ma uit daca "e bine". Asa ca ce sa mai zic, decat ca mi-a scos-o afara cu cizmele puse invers, stangul in dreptul si odata cu salopeta pusa cu fata in spate. Adica nici cand a incheiat niste bretele si un fermoar pe spate nu si-a dat seama ca e ceva gresit.
Ana la noi azi e ziua 3 de stat in casa si Ale scoate sistematic hainele din sertar si imi zice pa, inchide usa la bucatarie si zice pa, ne arata geamul si zice pa, mi-a adus chiar si cheile de la casa doar-doar oi pricepe....... Mi-e as amila de ea (si de mine) dar e nasol de tot cu frigul asta. Si din pacate deja se simte si in casa, cu toate ca ard caloriferele in dormitor si in bucatarie, unde am peretii afara, e mult mai frig decat in sufragerie. Si ea doarme numai dezvelita.
Mina am mai sfatuit pe cineva si iti zic si tie: in caz ca nu ai facut-o deja, pune pe hartie (sau in word ) ceea ce scrii aici. Ai talent la scris, o faci in asa fel incat "vizualizam" scena cu pricina.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

herra sa sti ca si Ioana se invatase de la ta-su - primul lucru dimineata cerea telecomanda. Slava Domnului am reusit sa o dezvat.
La noi e interzisa deschiderea TV din sufragerie cat e Dodo acolo - avem un TV foarte mare si pus jos in biblioteca, asa ca daca e deschis sta numa cu nasul in el. Il deschidem doar cand papa, in scaunelul ei - se uita la Animal Planet. Asa ca tati de abia asteapta sa ne retragem la culcare ca sa aprinda mult-iubitul.
In schimb, dimineata cum ies din camera il aprinde pe cel din dormitor - ca, desigur avem TV in ambele camere, nu puteau lipsi!

Andreea hi, hi radeai de mine cu tampoanele! Na, ca era sa ti-o faca si tie, Uca!

Ania am vazut pozele voastre. Nu sunt genul care sa zica de toti copii ca-s frumosi (chiar si pe a mea o consider super simpatica, dar nu frumoasa), dar Inuta ta e realmente superba, parca- de reclama!

La fel si Dami, cu ochisorii lui incredibili! (Geo aveti steluta de la Humana ca a noastra!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Naty nu este de la Humana, eu i-am cumparat-o Ioanei acum vreao 4 ani

Ioana bun venit printre noi, sa-ti traiasca printesa!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput