Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 15
anamari spune:
anda-imi pare rau pentru nichita. sper sa se faca bine cat mai repede....
semn de de deshidratre-cearcane mari, buze si limbuta uscate...se adanceste fontanela-dar cia asta-i mai greu de observat.
meems-nu stiu la ceai-dar laptele trebuie consumat intr-o ora dupa ce a inceput din el-asta pentru ca bacteriile din gurita se transmit in lapte ssi-l fac sa se strice mai repede. altfel e ok sa-l tii si mai mult-depinde de cat de cald e. cred ca ceaiul poti sa-l tii si 24 ore daca n-a baut din el la 20-25 celsius...
eu m-am decis-ma duc la doctor pt.depresie...ca altfel nu mai merge...
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.
meems spune:
anamari, imi pare rau ca esti tot in starea asta depresiva... ai grija de tine si multi pupici! Cat despre lapte, pe cutie scrie ca e ok sa stea in sticluta pana in 2 ore.
Meems & Rianna
Ina869 spune:
Ieri am fost prea ravasita dupa vaccin si am uitat sa va spun si ceva “de bine”: pupuca mea are 57.50 cm si 5,350 kg. la doua luni, nu este chiar plinutza dar este lungutza, dr. a zis ca seamana cu noi.
Anda, cum mai sta situatia cu Nichita-poetul? 
Cristina, deci de-asta mi-a aparut mie mesajul asa…multumesc ptr. lamurire.
Acum imi aduc aminte ca a mai aparut cuiva in genul acesta ( mi se pare ca Andei) cind eram noi gravi si nu stia de ce.
Imi spui si mie te rog cum ai postat un raspuns in care ai introdus mai multe citate, ca cel de la pag.6?
In ceea ce-o priveste pe Rachelina- pufoasa, cred ca lacrimile mele nu se vor opri niciodata; vor fi lacrimi de fericire, de durere, de mandrie, de disperare, etc.
Noki, deci nu am fost singura care a plins la vaccin...
Noi am facut doua injectii, una in fiecare piciorus si dr. mi-a spus ca urmatoarele de la 4 si 6 luni vor fi la fel.
Dordia, eu zic ca poti folosi laptele praf la o prajiturica, clatite, sau cum a spus Taniutza la cioco.
Ioana bine ai venit printre noi si sa-ti traiasca fetitza.
Of, in ceea ce priveste bunicii, vad ca este un subiect sensibil ptr. toate fiindca tinem la dansii si nu toate dintre noi am avut sansa sa le aratam ingerasii nostri.
Joy iubito, si eu am avut dureri cumplite sapt. trecuta de spate + ceafa, mi s-au dus durerile pina la creier; cred ca daca am face niste exercitii fizice ne-ar prinde tare bine fiindca stres+umblatul cu bebe in brate ne cam cocoseaza ( cel putin pe mine).
Bubamara, multumesc!
Ripley, ce mai face Anusca?
Negaracristina mi-am copy and paste obiceiurile de la voi; tare frumoase!
Anamari iubita mea!
Da, du-te la dr. este mai bine asa, ce bine ca ai realizat. Cred ca la tine depresia este din cauza lipsei de somn, asa am fost si eu o perioada, cred ca multe dintre noi am trecut prin asa ceva. Iti tin pumnii sa nu te bage pe medicamente, ca nu de astea cred ca ai nevoie, ci de mult somn!!!
Stii ce-i spuneam astazi unei prietene?; o mamica cu un copil este o eroina, cu doi este o dubla eroina , una cu trei este deja o victima.
Hai, curaj, ca totul se va termina cu bine, stii asta! 
Astazi a fost pe la mine prietena mea cu baietelul ( sa nu-i spuneti secretul cuscrei Anda!
) a crescut atit de mare incat de abia l-am putut tine in brate, are 6,400 la aproape trei luni, este un dolofanel ce nu am vazut. Doamne, ce repede cresc! ![]()
la toate fetele dragi,
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
Ina869 spune:
Meems, eu una as consulta dr. inainte de a-i pune ceva in laptic, nu de alta, dar inca este micuta si riscul sa se inece este destul de mare.
Fetele cu formula: tot nu m-a lamurit nimeni cum raciti lapticul?
Am inteles de la Lavi si Mona
ca-l fac cu apa plata ( am incercat, dar a mea vrea caldut, altfel nu-l bea si nici tati nu ma lasa sa i-l dau altfel
).
Eu mi-am luat un incalzitor special de la Avent pe care am dat o carutza de bani dar il incalzeste prea tare si dupa aceea trebuie sa-l racesc. Noaptea stau cu pufoasa la san prin casa
si cu o mana stau cu bibe sub robinet. Exista alte metode?
Ah, trebuie sa marturisesc
; de cateva ori nu si-a terminat bibe - eu nu stiu cat sa-i fac, aproximez, fiindca intai ii dau san si nu stiu cat papa si dupa ii dau completarea - si i-am dat data urmatoare.
Ar trebui sa renunt la asta ca sa nu patesc si eu ca Andutza? 
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
meems spune:
Ina, eu iti raspunsesem intr-un mesaj anterior cum fac cu apa pt. formula, dar probabil ti-a scapat mesajul. Eu fierb apa de la robinet in ceainic si-o las acolo sa se raceasca putin - adica de la fierbinte sa devina calduta - si apoi o pun intr-un termos care pastreaza caldura apei la temp. dorita. Am un termos destul de maricel, ca sa-mi ajunga apa la cateva mese bune.
Ai dreptate cu grisul in formula, cred ca e prea mica pt. asa ceva.
Meems & Rianna
ilenutza spune:
Neata!
TANIA, vrem si noi reteta de cioco de casa!
DORDIA, acum am primit trandafirii!Multumesc!Sunt superbi!
FELICIA, balansoarul se misca automat sau nu?Esti multumita de el?Eu vazusem unul pe la 2 mil care este si electric!
Ilenutza si bb Victor(22.12.2005)
dordia2000 spune:
Anduta78 sa-ti traiasca baietelul!!!
Anda insanatosire grabnica!!!!
Fetelor, la noi portocala a facut minuni!!! Ieri am ajuns la 5 lingurite si am facut kk de 3 ori normal!!! de 2 ori pe zi si o data azinoapte!!! Aseara din cauza ca mai aveam fenobarbital de dat i-am mai dai 2-3 lingurite. Azi urmeaza ratia de 6 lingurite de suc porto!!! Pana acum le-a tolerat excelent si nu a facut nimic la fundulet!!! Ii plac le nebunie. Si eu ma bucur enorm cand vad cu cata pofta mananca din lingurita!!!
Spre sfarsitul saptamanii sau saptamana cealalta vreau sa imi cumpar robot de bucatarie!!! Voi ce marca ma sfatuiti sa imi iau? As vrea ceva bun si nu foarte scump dar vreau cam multe nu??? Vreau robot pt ca va trebui sa incep cu pasat legume, creme de fructe etc si e mai comod si mai rapid cu robot decat fara. Voi ce ziceti???
Si nu vreau sa isc polemici ci doar vreau sa stiu parerile voastre da??? Nu am pe cine sa intreb.
Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005
cristinamh spune:
Ina,
quote:eu tot la fel faceam, ca meems... ori apa din termos era deja rece, si cea proaspat fiarta o amestecam in bibe pana era potrivita, apoi adaugam laptele, ori era deja calduta si mergea pus direct laptele... ce zici tu cu fiert si racit ia prea mult timp.
tot nu m-a lamurit nimeni cum raciti lapticul?
ceaiul daca nu e indulcit rezista mai mult. daca e pastrat separat, nu in bibe din care bea piticul...
meems
quote:in nici un caz gris, daca te uiti pe cerealele pt copii, glutenul e permis de la 6 luni. daca vrei neaparat sa faci schema asta (desi eu personal consider ca e cam devreme, la andrei am facut de la 4,5 luni...) ia cereale cu orez, pt copii de la 4 luni. pui 2-3 masuri in bibe de seara, tetina cu orificiu mai mare... uita-te la raionul de papica copii, o sa vezi ca-s f multe. citeste si prospectele si te hotarasti atunci...
Pe-aici am auzit varianta cu pusul grisului in lapte, cica daca le dai la masa de seara asa amestecat dorm mai bine si mai lung noaptea. Voi ce credeti?
ioana
quote:, nu e vorba de obisnuitii locului, e vorba de tot forumul, cred ca dureaza pana pe la vreo 30 de mesaje... fetele care au mai trecut prin asta, la cate mesaje n-ati mai fost moderate???
Ma gandeam eu ca noua fiind mi se purica fiecare cuvintzel si ca obisnuitii locului au prioritate la vorba...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
mamica noiembrie-decembri spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67364" target="_blank">scutec no.9