apa la bebelusi
Raspunsuri - Pagina 4
Sheannamp spune:
Autor: ainia
Subiect: Ce fel de apa pentru bebelusi?
Trimis la: 08/05/2007 16:19:09
Ce fel de apa le dati bebelusilor vostri? Apa fiarta si racita sau apa plata? Ai mei au zece luni si pana acum le-am dat apa de la chiuveta fiarta 30 minute si racita. Insa vreau sa le dau apa plata. Se poate? De care?
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: madau
Raspuns la: 08/05/2007 16:24:13
Eu i-am dat intodeauna Mirunei apa de la chiuveta, foarta si racita, sau apa plata...de care am avut in casa...in special Izvorul alb
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: speed
Raspuns la: 08/05/2007 16:24:32
apa de la chiuveta fiarta si racita e ok.dar sa nu fierbi aceeasi apa de mai multe ori.eu nu i-am dat apa plata.
Autor: ingridnen
Raspuns la: 08/05/2007 16:26:08
Apa plata Herculane sau Izvorul Alb. Ii dadeam sa bea si preparam si laptele praf cu ea (incepand de la vreo 6 luni)
Autor: camelia.t
Raspuns la: 08/05/2007 16:49:38
Eu din prima saptamana am folosit doar apa plata, fara sa o mai fierb.Bucovina sau Izvorul Alb de la Dorna.
Sheannamp spune:
Initial creeata de Amy76
nu stiu ce sa fac cu bebelusul meu,care refuza sa bea apa.are 9 luni,dimineata si seara mananca la san,iar in rest mese de legume si fructe.nu vrea nici ceai,iar sucul de portocale il bea cand si cand numai cu lingurita{1/2 pe el,1/2 in stomacel}.ce-i drept as vrea si eu sa bea apa sau sucul cu biberonul ca sa stiu exact cat bea,dar nu vrea nimic asa.la biberon bea numai seara laptele muls de la mine,pt. ca nu mai am rabdare la ultima masa sa stea el sa suga cate 1/2 ora si pt. a fi sigura ca se satura.oricum de cand cu caldurile astea se mai scoala si peste noapte sa mai serveasca niste san,pt. ca apa...nu vrea
.CUM SA-L FAC SA BEA APA???
Amethyst spune:
Si eu astept raspuns la aceasta intrebare, cum reusim sa ii obisnuim cu apa? Fetita mea mananca si completare pe langa san si are nevoie de apa pentru sete, daca era alaptata exclusiv nu imi faceam probleme. Dar cand incerc sa ii dau apa se stramba rau de tot si o refuza. A baut de cateva ori dar foarte putin.
www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
crisu79 spune:
Este un gust nou, dar daca o sa le dati in fiecare zi o sa accepte in final.Lui Alex nu i-am dat apa cat timp l-am alaptat, pt ca laptele de mama tine si de foame si de sete de aia se alapteaza la cerere.De cand am trecut pe formula, am inceput sa-i dau si apa.La inceput nu vroia deloc, se stramba, dadea afara, dar cu rabdare si perseverenta a acceptat.iar acum intre mese, daca vad ca are buzitele uscate sau banuiesc ca ar putea sa-i fie sete, ii dau.cateodata bea, alteori nu, dar oricum nu se mai stramba demult.
Crisu + Alex-22.07.07
crisu79 spune:
aa, si ii dau apa plata fiarta si racita.In tara, ii dadeam Izvorul alb, aici ii dau o apa speciala pt bebei.
Crisu + Alex-22.07.07
dianocica spune:
de incercat:
-din biberon cu diferite tetine (gauri la fel sau mai mari ca la lapte)
-cu lingurita
-cu cana cu cioc
-cu paiul
nu toate in aceeasi zi, nu stresati copilul. in timp, daca intr adevar ii e sete, se va obisnui cu una din variante. sau cu mai multe..
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
TOMALAVINIA spune:
quote:Corect!ptr raspunsul la obiect!
Originally posted by oana_mm
Bebelusilor alaptati exclusiv la san nu le este necesara o cantitate suplimentara de apa. Si asta pentru ca primul lapte pe care il bea bebe de la sanul mamei in timpul unei mese are consistenta apei. Acesta este motivul pentru care este incurajata alaptarea la cerere, pentru ca sunt bebelusi carora la un moment dat le este pur si simplu sete, sug la san 2 - 3 minute si gata.
Oana si bb Eric
Pozele noastre 1
Site-ul meu pentru gravidutze
Recunosc ca eu i-am dat Cristinei apa plata cind avea 5 luni, deoarece era canicula.Si muuult laptic de la san!
Sa cresteti mari!