Cum pot slabi si eu cam 10 kile intr-o sapt-doua?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

uite ce am gasit:


Slabeste 7 kg in 3 saptamani!
Betty Ratiu, iDieta Coach Beauty 19 Ianuarie 2006 Primavara se apropie cu pasi repezi si ar trebui sa iei masuri! Daca anul asta vrei sa dai jos kilogramele acumulate de-a lungul timpului, daca vrei sa fii o mireasa superba sau o tanara mamica in plina forma, Centrul de Slabire BettyBlue te ajuta sa-ti modelezi silueta pornind campania: “Slabeste 7 KG in 3 saptamani!”


Pe langa consultatia gratuita de care beneficiezi pentru orice tip de tratament, iti vom oferi cateva sfaturi pentru detoxifierea organismului si iti vom recomanda o dieta adecvata modului tau de viata.



Abonamentele din campania: Slabeste 7 kg in 3 saptamani sunt promotionale!




Slabire Rapida – cost 330 lei (16 sedinte: electrostimulare + impachetari cu termosudatie)
Slabire Ultrarapida cu Alge Marine – cost 400lei (16 sedinte: electrostimulare + impachetari cu Thalassalgo).


Daca te-ai hotarat sa scapi nu doar de acele cateva kilograme in plus, ci si de celulita, profita de programele de slabire-anticelulitice:

Parargil – cost 450lei (16 sedinte: electrostimulare + impachetari cu Parargil)
programul bazat pe masaj anticelulitic profesional si impachetari cu Fango Silhouette – cost 500 lei.


Supravegherea tratamentului este continua astfel incat tu sa obtii cele mai bune rezultate! Profita in lunile Ianuarie si Februarie de campania: Slabeste 7 kg in 3 saptamani! Pana acum peste 1.500 de paciente au reusit . Si tu poti fi una dintre ele!



Viziteaza Centrul tau de Slabire BettyBlue

Telefon - 021 / 313.96.91 sau 0727 767 008
Adresa - Str. Sf. Vineri, nr. 5, et. 2, interfon 07C
Web: www.bettyblue.ro


www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Daca ai stii cat de bine te inteleg, nici n-ai idee....eu am 26 de ani, 1.65 si vreo 73 de kg
acum 2 veri aveam 61, vreo 20 de cm mai putin in talie si sold, si asta dupa un regim sanatos, dar destul de drastic si foarte mult sport (asta insemnand 600 de abdomene pe zi, exercitii pt solduri si alergat seara in parc cam 25 de minute), ba mai mult, acum ceva ani, aveam 58....am ajuns intr-o stare de depresie totala, nu ma mai suport, dar am senzatia ca nu mai pot tine un regim pana la capat...in fiecare zi incep altul si nici macar o zi nu-l tin....cred ca mi-a ajuns de atatea regimuri cate am tinut pana acum....parca nu mai am vointa...
spunea cineva aici de regimul ala cu 3 zile cartofi fierti, 3 orez si 3 legume si fructe...cred ca am sa-l incerc pe asta, pt ca am nevoie de un regim cu care sa scad cateva kg urgent, mai mult pt moralul meu...vreau sa ajung saptamana asta sa-mi fac si un abonament la gimnastica aerobica...poate, poate s-or vedea ceva rezultate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Cu 2 ani in urma aveam 78kg/26 ani/1.72m. Vroiam sa ajung la 64. Mi-am facut eu socoteala ca in vreo 4 luni scap de ele. Mi-a trebuit mai mult de un an (anul trecut am slabit 9 kg) sa ajung la greutatea de acum 65-66kg. N-am facut foamea si nu cred ca asta e o solutie daca vrei sa slabesti si sa reusest sa te mentii. In schimb am fost la sala de 3-4 ori pe saptamina, am inceput cu o ora, apoi o ora jumate si acum 2 ore. In primele 4-5 luni nu am mincat dulciuri deloc si nici bauturi acidulate de nici un fel. Am urmat o dieta sanatoasa cu portii normale, 3-4 fructe si 2 salate pe zi, lapte de soia, carne de pui si peste si nu in ultimul rind cereale si fructe in fiecare dimineata. Nu am sarit mesele, ba chiar am mincat cit se poate de regulat si in general nu lasam sa treaca mai mult de 3 ore fara sa maninc ceva.
Toate am vrea sa slabim si mai ales daca se poate peste noapte si cel mai bine ar fi daca asta s-ar intimpla cind dormim.
Din pacate, pentru orice in lumea asta trebuie sa luptam si uneori ne vine sa de frustrare si nervi insa cu perseverenta vom reusi. Eu mergeam la sala si in weekend-uri s ma gindeam cu ciuda ca as putea sa fac altceva, sa merg in oras sa ma distrez sau sa vad un film sau sa citesc o carte, orice altceva mi se parea mai atragator decit mersul la sala. Nici nu mi-am dat seama cit am slabit pina cind am pierdut vreo 7 kg. Abia atunci am prins mai mult curaj si mi-am zis :"se poate".
Tu esti tinara, ar fi pacat sa incepi sa te infometezi cu diete care de care mai drastice. Eu iti recomand sportul. E singurul care nu da gres atita timp cit il practici cu regularitate.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Originally posted by Aprilie



Deci, dupa mine, cea mai buna metoda de a pierde greutate este - INFOMETAREA !
Garantat 100 % !







Nu mai da sfaturi nesanatoase copilului! Fata-i inca in crestere si are nevoie de toate elementele nutritive posibile.

Kl4rys, daca vrei sa fii frumoasa SI sanatoasa, infometarea nu-i solutia...
Lagarele de tip Auschwitz s-au desfiintat de mult. Societatea a avansat...



**************************************************************
Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Initial creeata de kl4rys

[b]Vreau si eu sa slabesc cam vreo 10 kile in o sapt doua...in fiecare zi fac sport...dimineata o jumatate de ora pedalez la bicicleta...si 50 de abdomene....si seara la fel...nu mananc cine stie ce ..dimineatza beau o cana de ceai cu paine prajita...si la pranz peste...iar seara 1-2 mere.......Si tot nu slabesc deloc .... doar sambata sau duminik imi permit sa mananc o prajiturik mica...plsss helppp



fatuca, ia si maninca corect, adica pe saturate dimineata (piine prajita cu unt,lapte,fructe; la prinz pastreaza pestele cu legume sau gratar cu salata, seara bea un ceai cu lamiie sau o supa fara legume, si peste o luna ai sa spui ca ai slabit cel putin 4 kg, daca nu ai abateri.
Eu cred ca ne-ai pus noua ce maninci la masa, dar ai uitat sa pui si ce extra ai intre mese, ca din aer inca nu s-a ingrasat nimeni.
Si sa nu mai crezi ca tot ce zboara se maninca, nu a slabit inca nimeni atit de mult (10 kg in 2 sapt) fara sa aiba probleme cu sanatatea apoi. Iar practic cred ca e imposibil. Pt a slabi un kil tre sa dai jos 7000 calorii. Intr-o zi consumi cca 2500, deci iti trebuie 3 zile ca sa slabesti un kil fara a minca nimic!!!
Relativizeaza totul si, daca vrei sa slabesti cu adevarat, mergi la sala cum au spus fetele, respecta o alimentatie sanatoasa din care sa scoti toate glucidele rafinate si ai sa fii o frumoasa la vara.



http://www.pulafashion.com/index2.html

Mergi la inceput