Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (72)
Raspunsuri - Pagina 2
marioan spune:
Ce veste buna!!!! Ma bucur tare mult pentru tine Ileana! Sa fie intr-un ceas bun si sa fie sanatos si sa fiti fericiti toti 4!!!!Cata armonie o sa fie intre atatea balante!
ghizela spune:
[red]ILEANA, TE FELICIT DIN TOATA INIMA SI-TI DORESC O SARCINA USOARA! Presupun ca doriti o fetita!
Paula, ma bucur sa aud ca sunt bine copilasii, sper sa-ti revii si tu cat mai curand!
super mami, ven, ver@, vikinga, voi ce mai asteptati?
super mami [/red]multa sanatate!
GHIZELA, LEO, LUCA
http://community.webshots.com/user/GHIZELA103
julia23 spune:
ILEANA,FELICITARI,MA BUCUR MULT PT TINE!!!!
SARCINA USOARA SI UN BB SANATOS!!!!
Elena,tinem pumnii sa vina si la tine bb 2!
Ver,sanatate multa la puiut!
Uki,parca este un ursulet Mariuca!
Voi sunteti mamici tare curajoase,eu pana nu mai creste Julia sa ma inteleg cu ea nici nu ma gandesc la alt bb,si de multe ori ma gandesc daca sa o iau iar de la inceput cu alt bb.
Eu nu am mai scris ca mi-a fost tare lene,Julia e tot obraznica,ma inebuneste toata ziua,ieri i-am dat 2 la fundulet ca i-am pus suc si a varsat toata cana pe covor,nu stiu cand o sa fie si ea mai cuminte,daca o cert sau nu-i dau ceva se tavaleste pe jos si urlaaaa,bine ca stam la casa si nu aud vecinii ca altfel ma trezeam cu protectia copilului la usa.Cateodata imi vine sa o duc la cresa ca poate acolo ar fi mai cuminte.
Acum e prost ca este f frig si trebuie sa stam toata ziua in casa.
Azi am iesit putin afara si am inghetat de tot.
Fetelor stiti cumva daca viermisorii se iau?Prietena Juliei are oxiuri si nu stiu daca se ne mai ducem sau nu pe la ea ca sa se joace impreuna.
Va pupam!
uki spune:
Adriana (julia 23), eu stiu ca se ia...dar spala fetita bine pe maini, ma rog, nu prea ai cum s-o feresti mai ales daca se joaca cu jucariile prietenei(inevitabil)...nu stiu, fereste-te de ea, pana ii trece!
ps. iata:pe tobogan
adameasca spune:
Julia, si eu stiu ca e contagioasa treaba cu oxiurii. Mai bine nu va mai intalniti cu fetitza o perioada.
Multumesc de urari.
Luk e cam zapacit zilele astea, nu l-am putut scoate din casa de frig si e cam agitat, adoarme greu, face mai multe nazbatii, tranteste usile cu si mai mult spor.
Care copil mai are pampershi pe aici? Ca al meu nu cred ca renunta curand. M-a mancat undeva aseara sa-l las vreo cateva ore fara pampershi. De 5 ori a facut pipi pe el si o data la olitza.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
uki spune:
Ven!!! vreau poze cu zapada mareeeee (cu Markus de fapt)!!!
neaparat, ca noi n-avem
facem schimb, eu dau ger...tu zapada!
mama-mama, ce ar merge un vin fiert, da ce te faci cu atatea viitoare mamici?
o seara faina!(productiva)
aaa, maine e ziua lu' tati nostru...ta na na naaaa!!!
super mami spune:
Ghizela...pe Laura n-ai nimerit-o...ea vrea un bebe tare, tare..il asteapta sa isi faca aparitia oricand.
succes Laura....spor la treaba isabel acum taie unghiile unui bebe (jucarie..si bb si foarfeca) si e tare ingrijorata "doale ? doaleeee ?...mami o doale !!!!"
E incredibil de caraghioasa. Toata ziua vorbeste cu papusile: vlei... (vrei), haide - haide, faci nani, papa bun, nu e voie, afala (afara), un besito, umosssss bebe....etc etc.
Si cu tonalitati cu tot. E dulce rau. Trebuie sa o mai ilmam si noi ca in ultimul timp am facut numai poze, acum cand ma uit la casetele cu ea bebe mic sau la u anisor....Ileana...noi avem pampers norma intreaga. A facut de vreo 3 - 4 ori kk la olita si a decis ca nu-i pt ea. S-a suparat rau cand a vazut ce e acolo si ca urmare nu mai sta deloc pe ea.
Pana acum statea oricat...acum nici s-o vada.
Facem o pauza si mai incercam. Daca nu, o sa vada copiii l agradi si o sa faca si ea...asa fac toti.
No problem .Adriana cum e la voi ? Cum iti e ? Ce fac cei mici ? Poze ?
Alexandra si Isabelita Isabel
super mami spune:
Hai sa va mai povestesc...nu stiu de ce..ca ma fac singura de ras. Azi facand ordine in dormitor, dau peste o lumanare (un vas de sticla cu lumanare in el...se tot gasesc peste tot). Mi s-a parut cam murdarica si am indesat-o in masina de spalat vase.
Normal ca saraca s-a topit si s-a scofalcit toata.
Dar am continuat. O iau si razand ma duc la tati si-i arat "uite cum arata asta...ha ha ha"
El cu o fata plina de incredere "dar nu s-a imprastiat in masina, nu"
Eu cu o privire inteligenta "ah, nu...doar asta e caraghioasa rau...ha ha"
Am tulit-o repede si normal ca totul era numai ceara inauntru Fac niste chestii cateodata de ma doare mintea....pe cuvant ca nu sunt proasta...zic eu...dar nu stiu cum reusesc Ieri sa fac chiftelute, tocmai primisem sfaturi pe forum.
Zic sa fac si prajite si marinate.
Ma rog...ma apuc...yami yami...am vrut sa sting focul la cele prajite dar l-am nimerit pe cel de la cele cu sos. Si asteptam si ma jucam cu Isabel si....
Asa ca alea zaceau fara activitate in oala cu sos, iar celelelte se prajeau intr-o veselie...pana se facura scrum
Noroc cu marinatele...care iesira chiar delicioase.
Ah si ultima "perluta" a Isabelitei: cand o intrebi "ce faci?" ea raspunde "bine, tu?"Alexandra si Isabelita Isabel
uki spune:
Supermami, esti..."belea" (in noul limbaj de cartier)
no, pai cred ca daca noi doua ne-am intalni...n-as putea sa-mi imaginez ce-ar iesi, insa de ras,,,pe jos!!!
si mie mi se intampla, chiar des treburi de-astea (da' nu spun la nimeni)
hm... ce-mi plac mie oamenii astia care ma binedispun! da sa pupe mama!
uki spune:
aaa, apropo de faze...
cica:intr-o dimineata (tati era in baie...)
eu intreb pe Mariuca: "Maria, ce face tati acolo?"
Mariuca: "teaba (treaba)"
eu: ce treaba, mami?
Mariuca:" ta" (sta)
concluzia: n-as putea sa-lintrerup pe tati din asa treaba importanta, nu?
hai, ca fac numa monologuri...scrieti, scrieti, scrieti!!!