Nou stil de viatza (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, e cumva surioara lui Iustin pe drum? Vad ca e la moda aici la subiectul nostru... Scuze ca "te-am ingrasat" cu juma' de kg, n-a fost cu intentie.
Justasmallkiss, ieri am facut vreo suta de abdomene si astazi platesc pretul, iar m-a apucat durerea de spate. De data asta voi astepta sa-mi treaca pina mai fac alt fel de exercitii fizice (in afara de mersul pe jos). Ai dreptate, ieri am mincat cam putin si mi-a fost foame...o sa maninc normal si daca s-o pune asta e, cind imi revin cu spatele ma apuc serios de treaba, pina atunci incerc sa nu ma mai stresez cu greutatea.
Carmen E, ar trebui sa te incurajeze faptul ca ai slabit 1 kg, felicitari din partea mea si capul sus!
Tzuni, ce fel de cereale sint Vitalis? Pe aici n-am vazut...sint romanesti? Aici am dat de citeva ori peste cereale pe a caror cutie scria in romaneste (fulgi de ovaz)...nu mi-a venit sa cred...m-am bucurat intr-un fel...mi-a adus aminte de casa.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delidana, sunt nemtzesti de la Dr.Oetker. Uite aici:

www.ecumparaturi.ro/pozemm/220.jpg" target="_blank">CEREALE

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, cine stie....
Deocamdata mi-am facut analize generale, sa vad cum stau cu glicemia, calcemia, etc. De regula, sunt anemica si am grija sa-mi fac analize periodice si sa ma 'corectez'.
...
Pazeste-ti spatele!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

M-am intors de la gradi.
Cristinutza,nu stiu daca e corect punctajul ce l-am dat eu pt laptele de soia,dar asta am gasit in listele ce le am eu de la fetele de pe idieta,care tin WW-ul.

Delia,100 de abdomene?Eu fac 20 si nu ma mai pot ridica de jos.Deci nu m-am inselat cand am spus ca ai papat f putin ieri.Iti doresc sanatate multa,multaaaaa,ai grija de tine si de spätic.

Tzuni,n-ai pt ce.Te-am ametzit...eu ti-am dat o valoare,Cristina alta.Eu nu am cartea WW,asa ca mai bine iei valoarea data de Cristina!!!
Poate e o diferentza intre WW-ul "englezesc" si cel "nemtzesc"(care il am eu)...nu stiu!!!

Mamamariana,35 de grade?Ma primesti si pe mine la tine???Vreau si eu caldura mareeeeeee!!!

Doina,ma bucur ca sunteti bine.Misca bebe?Inseamna ca se vede deja la eco ce este.Cand ai spus ca mergi la control?
Delia s-a obisnuit la gradi chiar f bine.Ii place,se trezeste dimineatza la 5,30-6 si nu mai are rabdare,imi da hainele ce i le pregatesc de seara sa o imbrac si sa plecam.Cand merg dupa ea e bucuroasa ca ma vede,dar parca nu ar pleca de acolo!!!De mancat mananca si acolo ca o vrabiutza.am crezut ca va manca mai bine in grup cu ceilalti copilasi....Poate cu timpul!!!

Ma duc sa pap si eu o salata ceva!!!V-am pupat.

IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/

Mergi la inceput

Tzuni, am mincat si eu ceva in genul asta. Foarte dulci.
Justasmallkiss, nu fac 100 abdomene odata ci in serii de cite 20, cu pauza de 1-2 (5 ) minute intre ele. Intr-o perioada ajunsesem la 400 dar am decis s-o las mai moale. Mai bine mai putine dar mai des.
Mariana, nu stiu nimic de jack fruit.
Carmen, sper sa-ti iasa analizele in limite normale.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Carmen,sanatate multa!!!Ne faci si tu vreo bucurie
Mai vreau si eu un bebica mic si dulce

Delia,pai si eu fac pauza intre ele
400 de abdomene.RESPECT!!!
Mie dintre toate cerealele pe care le-am incercat,cele de la Nestlè...Fittness...mi s-au parut cele mai bune,tocmai pt ca nu erau dulci sa ma doara dintzii de la ele...cum sunt majoritatea.

IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Nu am facut toate cumparaturile, mai las shi pe maine..vreau sa ajung shi la sala macar o ora.

Ioana, sa shtii ca am mai sesizat diferentze de punctaj intre WW englezesc shi cele pe care le avetzi voi. Cine shtie...Io ma iau dupa ei ca mai shi platesc shi atata le-ar mai trebui sa ma induca in eroare! Ma bucur sa aud ca Delia se simte bine la gradi..ce bine ca s-a obishnuit! Azi dimineatza am dus-o in clasa shi nici nu s-a mai uitat dupa mine, a fugit strigand cu o bucurie imensa "Jacob, Jacob" (unul dintre prietenii ei).Cu mancarea asha e shi Lilly..VRABIUTZA! Eu ii dau shi acasa sa pape alte doua mese plus lapte.

Carmen
, sa te ajute Dumnezeu sa-tzi implineshti dorintzele..oricare ar fi ele!Succes la analize!

Deliao de la mine pentru tot efortul tau de a face sport chiar shi cand te doare spatele! Cand o sa-tzi reiei exercitziile adu-mi aminte sa-tzi trimit un filmuletz de 8 minute cu exercitzii pentru abdomene in stil pilates. E bunishor. Eu le fac cand nu ma duc la sala.

Tzuni, sa-mi trimitzi adresa ta de mail sa-tzi trimit carticica WW cu toate punctele (in engleza)..am s-o scanez mai tarziu.Spor la munca!

Zuzi, o zi buna shi ushoara la serviciu!

Doina, Mia, Mik, Sabina, Carmen E shi celelalte fete..o zi buna!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Da, Delidana, sunt dulci, dar eu pun juma de fulgi romanesti d-aia insipizi si incolori de orz si ovaz si secara. Ne-expandati. Ii combin.

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Carmen si Crytina ca nu m-ati uitat.

Azi e o zi teribila : curs de dimineata pina seara la 5 si ceva.
Dimineata am intirziat din cauza copilasilor + masina inghetata + accident cu pompieri pe autostrada. Seara asta tre' sa o duc pe cea mica la doctor caci tuseste.
In rest, la mine e frig si soare, ceea ce imi ridica pe undeva moralul.

Meniul e identic cu cel de ieri.

O chestie nu intel eu si as vrea sa intreb daca la voi e la fel : intre cintarul de luni si cel de marti e intotdeauna o diferenta de cel putin 500g ! E normal ?

Cerealele mele sunt Fitness cu fructe uscate, mie imi plac si ma obliga sa inghit putin lapte.

Mik.

Mergi la inceput

Revin cu meniul:
MD: 2 bucatele ananas, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu 1 piept de pui si 3 bucatele de cascaval, salata
C: un piept de pui prajit la teflon, 1 cartof fiert, cam 100g fasole verde "aburita" la microunde si un ardei gras rosu. Peste toate astea am pus un pic de ulei de masline, oregano si putina sare. Buuun.
Intre mese: 1 banana, 1 guava, 1 mar si o portocala.
Crystina, iti voi aduce aminte si multumesc.
Eu ma simt nemaipomenit cind fac sport, de fapt dupa, de cele mai multe ori am mai multa energie decit inainte sa incep exercitiile. Ma simt mai usoara, mult mai flexibila si obosesc mai greu. Ba chiar si senzatia de foame se diminueaza. Si parca am si o stare psihica mai buna, sint mai pozitiva.
Mik, la mine de ex. este diferenta de 500g-1kg intre dimineata si seara si da, greutatea mai variaza de la o zi la alta dar nu cu mai mult de 1-2 kg. Oricum singura cintarire de care tin cont este cea de luni. Asa pot sa vad cit am "progresat".
Va pup.

Mergi la inceput