Nou stil de viatza (80)
Raspunsuri - Pagina 10
szivarvany spune:
Mephala - analize ? Dar esti bine, nu ?
Cartofii mei: 2 p 2 cartofi maaari, 1 ligurita ulei pt ceapa = 1 p, mai pap 1 felie paine = 2 p, 10 masline = 1 p
Fetele cu ATKINS, faceti-va analizele inainte, neaparat !!!
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
Eftimie C. spune:
Carmen, multumesc pentru florile din listuta.Abia astept sa slabesc.Suna atat de 'nu stiu cum", CATEGORIA GREA.Nu-mi dau seama daca ma incurajeaza sau ma sacaie
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
justasmallkiss spune:
Neatza fetele.A ajuns frigul si la voi?Eu nu mai poooooot,sunt inghetzata.Ieri au fost -17 grade,azi sunt -16.Azi am sters-o in lift pe Deli cu un servetzel umed la guritza si nasuc si l-am pus in plasutza de la carutz....nu va spun ca pana la gradinitza a inghetzat...si fac maxim 10 minute pana acolo.Asa ceva nu am mai vazut!!!
Carmen,la mancarica de legume sau cartofi...punctezi uleiul si cartofiorii,adica 2 puncte pana la saturatie...si daca faci mai multa mancarica...impartzi in portzii si apreciezi cam cat ulei intra intr-o portie...din cat ai folosit.
Eu de multe ori imi fac mancare cat sa pap odata...ca sa nu ma incurc!!!
Georgiana,ai 2 frumusetzi de copilasi.Si tu arati f bine.
Carmen E si eu zic ca e ok.
Mamicadulce,pt ambitie
,tine-o tot asa.
Tzuni ai pe cutia de lapte scrise valoriile nutritive?
Daca da,da-mi Kcal si grasimea pe suta de grame si calculam punctele.
Sau poate stiu fetele mai vechi Daria si Cristina punctajul.
Nu te speria pt cresterea in greutate...cum ii spuneam lui Carmen asa am patzit si eu,dupa care am inceput sa slabesc.
Se spune ca daca ai tinut inainte ceva diete mai drastice,pana se obisnuieste organismul cu noua alimentatzie se poate lua putin in greutate.
Daria,cum poti sa te abtzii si sa papi numai in weekend?Bravo tie.Eu as manca toata ziua.Dar nu mi-am cumparat,asa stiu ca nu am in casa si nu pap.
Mia,succes cu Atkins!!!
Sigrid,cum stai azi cu disociatul?Nu ti-e fomica?
Zuzi,pe unde esti?Ocupata cu munca?Pupici la burtica.
Doina,tu esti bine?Pupici dulci si tie,la burticutza si Onitzei.
Delia,cum e cu spatele,te mai doare?
Fetelor,merg sa strang putin de prin casa si apoi dupa piticot la gradi.V-am pupacit....pe mai tarziu.
IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/
justasmallkiss spune:
Tzuni,am gasit:
Lapte de soia 150 ml 2.5 Points
IOANA
crystina spune:
Fetelor scriu shi eu pe fuga ca trebuie sa ajung in orash sa termin toate cumparaturile pana o iau pe Lilly de la gradi.
Meniul meu azi:
- porridge cu lapte semi-degresat shi o cana de ceai
- mancarica de ciuperci shi fasole verde cu usturoi cu mamaliga
- un pahar de diet-cola
- supa de roshii cu crutoane
- seara: nu mai shtiu
Tzuni, 1/2 pint care echivaleaza cu 284 ml de lapte de soya este 1 1/2 so..am facut o socoteala repede shi ar ieshi 100 ml cam jumatate de punct.
Gata am fugit!
Pupici shi o zi buna!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Carmen, multumesc pentru florile din listuta.Abia astept sa slabesc.Suna atat de 'nu stiu cum", CATEGORIA GREA.Nu-mi dau seama daca ma incurajeaza sau ma sacaie
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
A fost ideea lui Sigrid....iti explica ea mai bine.
Nu trebe sa te simti frustrata.

Carmen si
Iustin (5.06.2004)Album Iustin
crystina spune:
Tzuni,abia acum vazut ca tzi-a raspuns shi Ioana..shi dupa cum vad e diferentza mare de la 2,5 la jumatate de punct.
Cand ma intorc am sa scanez pagina de pe cartea WW cu lapte de soya sa vezi punctele.
Am fugit!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
nastad spune:
quote:
Originally posted by justasmallkiss
Neatza fetele.A ajuns frigul si la voi?Eu nu mai poooooot,sunt inghetzata.Ieri au fost -17 grade,azi sunt -16.Azi am sters-o in lift pe Deli cu un servetzel umed la guritza si nasuc si l-am pus in plasutza de la carutz....nu va spun ca pana la gradinitza a inghetzat...si fac maxim 10 minute pana acolo.Asa ceva nu am mai vazut!!!
IOANA
Suntem bine, bb a inceput sa loveasca.
E foarte frig si aici, am facut mancare , s-a facut abur si peste noapte mi-au inghetat geamurile de la balcon.Pe Onitza nu am mai scos-o pe afara , e foarte frig si la mintea ei nici caciula nu ar purta.
S-a obisnuit Delia la gradi?
De la 1 martie vreau sa o dau si eu pe Oana, sper sa se obisnuiasca!
Doina
16+ si
Oana(03.04.2003)Album Oana
mamamariana spune:
Buna ziua la toata lumea!
Am venit de la scoala acu vreo ora, am papat si am intrat sa va citesc putin.
Meniul de azi:
D. o felie de paine whole wheat 2p
o decaf cu o juma' de lingurita de zahar si putin lapte 0% 1p
P. o supa de pui cu paste de orez 6.5+2=8.5p
o mandarina + un mar mic
C. ciuperci fierte cu sare si fasole verde cu pui la rotisor 2+2.5=4.5p
o mandarina + 2 bucati jack fruit 2p
Pun 2p aici pentru ca nu stiu cat are jack fruit - il simt putin mai cu carbohidrati, ceva in genul bananei
Deliaaaaaaaa, stii ceva despre asta?
Deci, in total am papat azi 18p. Promit sa nu mai pap (eventual o mandarina - ca tot suntem in sezon) si sa tin 3 puncte de rezerva pentru cazul in care nu am calculat corect.
Vreti sa ma verificati si pe mine va rog??? Fetele experte in WW. 
Fetele cu Atkins - vreau sa va spun ca am tot vazut emisiuni pe la tv cum ca regimul asta e cam periculos pentru inimi. Verificati-va nivelul colesterolului in sange si glicemia.
Acu ma imbrac la costum de sport si plec la fitness. La noi e cald, au inceput sa se simta temperaturile ridicate. Azi la pranz cred ca au fost 35 de grade. Noaptea coboara pe la 25, dar mie tot cald imi e...
Numai bine,
Mamamariana
Tzuni spune:
Multumesc crystina
si justasmallkiss
!
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni
mic si drag si scump si grasunel