Imi sangereaza gingiile

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Michelle7 exact asa a facut.Iti spun ca nu mi-a venit sa cred ca nu imi trateaza caria.Acuma nu fac altceva decit sa suport o durere care deja a devenit mai mult decit enervanta .Am sa merg sa-mi fac o radiogradie exact cum ai spus si sa vad ce se intimpla.Michelle si colegele mele si sotul si toti care ma intrebau unde mi-am facut dantura si le spunea-am ca nu mi-a tratat nimic nu le venea sa creada.Abia dupa ce i-am spus de citeva ori la dr. ca ma doare rau s-a indurat sa-mi curete caria asa de forma si sa imi imbrace dintele .Dar durerea persista si gingia e inflamata tot timpul.Acuma chiar nu pot merge sa-mi fac o radiografie ptr ca nu am bani.Asta pina sapt viitoare .Dar atunci nu mai am ce face si trebuie sa merg.La un moment dat chiar ma batea gindul sa o dau in judecata ptr ca si-a batut joc de mine.Asa ceva cred ca numai in bataie de joc putea sa faca.Dar am sa-mi fac o radiografie si apoi am sa vad ce iese.Efectiv mie si frica sa nu patesc ceva ca am stat prea mult asa .Dar am crezut ca dupa un timp o sa- mi treaca.Multumesc ptr sfat Michelle7.

moldovan

Mergi la inceput