Imi sangereaza gingiile

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cattalina spune:

fa o hemoleucograma....sangerarea gingiilor poate fi un simptom al scaderii nr de trombocite...
sanatate multa

cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Buna fetelor.Am postat un subiect asemanator la clinica virtuala dar acolo nu prea m-au sfatuit fetele ce sa fac.Aici vad ca sunteti mult mai multe.Problema mea e urmatoarea:In urma cu vre-o 4 -5 luni m-am apucat sa-mi fac dantura ca deja era groaznica.M-am dus la o doctorita si i-am spus ca vreau sa-mi fac dantura.Dupa ce mi-a pilit dintii nici vb sa-mi trateze ceva cu toate ca aveam la carii si ma dureau .I-am spus ca ma dor da a zis ca nu trebe tratati.Mi-a pus dintii peste carii si acuma ma dor si gingia m-i umflata tot timpul si iritata.De cite ori ma spal pe dinti imi singereaza ceva de groaza.Am mers inapoi si i-am spus la dr. ca ma dor si nici nu pot minca.Mi-a zis sa-mi fac ceai de musetel si o aspirina sa dizolv in ceai si imi trece.Adica sa fac spalaturi cu ceai.Da nu imi trece si ma dor de mor.Ce as putea sa fac sa nu ma mai doara si sa nu mai fie asa inflamata gingia.Ca la doctorita degeaba ma mai duc ca imi zice sa fac spalaturi cu ceai si gata.Astept sfaturile voastre.Multumesc si pupici.

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Eu chiar in perioada asta sufar de o "minunata" gingivita pe care o tratez la stomatolog.partea buna e ca nu imi sangereaza gingiile ,aia proasta ca ma dor dintii de imi vine sa ma tot duc.. cait ,iti recomand sa cauti propolis .. likid sau pastilutze..p'ala likid il diluezi cu apa si faci gargara ,pstilutzele le mesteci.. mie asa imi trecea sangerarea in trecut.

Papadia...du'te de urgentza la alt stomatolog, nu mai sta asa daca te dor si este gingia inflamata ,risti o infectie Doamne fereste .. asa am patzit joi noapte am zis ca daca trece durere aceea oribila de dinti si gingie (care era vanata si inflamata de ajungea la jumatatea dintiilor) ma las de fumat .. acum ce sa va spun .. m'am cam lasat ..dar am trecut si pe antibiotic ,aveam 3-4 abcese in diferite locuri ale gurii...

sanatate multa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

am din cand in cand probleme cu sangeratul gingiilor ... am citit undeva ac ceaiul de salvie ar fi foarte bun, de atunci de cate ori am probleme, fac cateva zile gargara cu ceai de salvie ... cel putin la mine functioneaza

Mihaiela si Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Pentru gingivite , cum au spus si fetele ceai de salvie cu musetel , tinctura de propolis se badijoneaza gingiuta de 3 ori pe zi dupa spalare pe dinti...apoi foarte bune sunt pastele Lacalut activ si Sensodyne iar ca medicament foarte eficient este IMUDON se sug 8 pastilute / zi timp de 10 zile - deci 2 cutii se cumpara....si bineinteles un detartraj si o igiena buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Foloseste pasta de dinti Parodontax si foloseste betisoare interdentare in fiecare zi,o sa isi revina gingia,nu iti fa probleme.Eu merg in plus din trei in trei luni la dentist pentru detartraj.

Succes

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

merci fetelor de toate sfaturile.Cred ca voi ateriza la stomatolog dar asta cand ajung in tara.Probleme cu vitaminele nu cred ca am ca mananc o gramada de manadarine in fiecare saptamana, iau propolis pastile si alte vitamine.'Om trai si 'om vedea.Pana una alta voi schimba pasta de dinti si o sa folosesc ata dentara.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Eu de cand folosesc apa de gura ORAL B am scapt de problema asta. Hai ca a iesit ca in reclama, dar mine chiar mi s-a oprit sangerarea gingiilor de la ea.

nunta2006

briza_marii
ziua nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Si eu am aceasi problema, inca dinainte de sarcina. Folosesc Parodontax( e o pasta de dinti cu gust foare....neplacut sa spunem)si merge mult mai bine decat inainte.

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by Papadia

Buna fetelor.Am postat un subiect asemanator la clinica virtuala dar acolo nu prea m-au sfatuit fetele ce sa fac.Aici vad ca sunteti mult mai multe.Problema mea e urmatoarea:In urma cu vre-o 4 -5 luni m-am apucat sa-mi fac dantura ca deja era groaznica.M-am dus la o doctorita si i-am spus ca vreau sa-mi fac dantura.Dupa ce mi-a pilit dintii nici vb sa-mi trateze ceva cu toate ca aveam la carii si ma dureau .I-am spus ca ma dor da a zis ca nu trebe tratati.Mi-a pus dintii peste carii si acuma ma dor si gingia m-i umflata tot timpul si iritata.De cite ori ma spal pe dinti imi singereaza ceva de groaza.Am mers inapoi si i-am spus la dr. ca ma dor si nici nu pot minca.Mi-a zis sa-mi fac ceai de musetel si o aspirina sa dizolv in ceai si imi trece.Adica sa fac spalaturi cu ceai.Da nu imi trece si ma dor de mor.Ce as putea sa fac sa nu ma mai doara si sa nu mai fie asa inflamata gingia.Ca la doctorita degeaba ma mai duc ca imi zice sa fac spalaturi cu ceai si gata.Astept sfaturile voastre.Multumesc si pupici.

moldovan

Adica ti-a imbracat dinte CARIAT???? eu in viata mea n-am auzit de asa ceva. Pai caria aia avanseaza nici nu ma mir ca ai dureri. Eu daca as fi in locul tau mi-as face o radiografie panoramica (la toti dintii) si m-as duce la un stomatolog bun si i-as cere parerea. Daca stomatologul tau ti-a imbracat o masea netratata e un incompetent.

Mergi la inceput