Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

salutare,
bblului meu a inceput sa-i curga nasul de nu mai poate sa manance cu bibe. asta tine de doua zile. pentru prima oara in aproape cinci luni cat va face curand s-a trezit noaptea plangand cat il tinea gura din cauza ca nu mai putea respira. am pus in functiune pompa nazala, m-am inarmat cu spray cu apa marina, ser fiziologic... inainte de masa ii curat intai caile respiratorii si apoi bibe. mai usor mi-a mancat cu ligurita fructele pasate...
speram sa treaca repede, fara alte complicatii...
toate bune tuturor,
liamia, mama lui florin (31 aug 05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Lia si Catush sanatate multa puiutilor.
Ioana ce frumos. Vreau si eu la munte!
Am observat ca Ioana a inceput sa ma imite. Scot limba, scoate si ea. Fac din buze brrr, face si ea. Mai nou am pus-o in scaunel si am dansat in fata ei. Sa vedeti ce dadea din maini si picioare, se bucura, voia si ea. Cand dansez cu ea in brate nu mai poate de fericire. Plus ca a invatat sa-si tina singura biberonul destul de mult timp. La inceput il tinea cateva secunde, pana la un minut. Acum il tine destul de mult. La fel si lingurita, vrea sa o apuce. Tine mana peste mana mea, iar daca nu-i dau repede, musca din castron.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mi-a facut o criza de plans Petra, chiar dupa ce s-a trezit. Oare sa aiba crampe de la sucul de morcovi, mai ales ca azi am pus si 2 lingurite de mar? Voi dupa suculet ii dati lapte?
Si eu as vrea la munte!!!!! (desi am fost, dar mai vreau)

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, nu te supara, dar cine va alapta mama sau soacra ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, nu stiu, treaba lor, sa dea cu banul.
LiaMia, sanatate lui Florin!
Nicole, la mine nu reactioneaza fata la dansat (adica nu mai bine decit la plimbat in brate, cred ca nu face diferenta).

Cred ca si prietenii mei se pun pe facut copii, ca ei erau fumatori inraiti, si n-au pus gura pe tzigare 3 ore cit au stat la noi.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna seara fetelor

noua nu ne-a mers netul pina acuma
azi am fost la biserica si l_am impartasitpe Antoine sa_l fi vazut ce se linge pe botulet sa nu cumva sa piarda o picaturita de vin

Codruta mersi,sper ca data vitoare sa le reusesc tot asa

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pharmacris2002 spune:

Buna seara la mamici si bebelusi!
Codruta -Si fetita mea este maraita de citeva zile cam de cind ii dau suc de morcov ,desi am inteles ca cel de morcov nu da dureri de stomac dar cel de mere s-ar putea s-o baloneze .Si eu ii dau lapte dupa suc desi am zis ca il voi da separat.Incearca sa-i dai sab simplex sau Debridat ca sunt bune ptr balonari.Poate o linisteste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Buna fetelor.
Tusca mea a dormit 10 ore azi noapte. Oare e normal? N-am mai trezit-o cum faceam de obicei ca sa vad cat doarme. Ce-i drept azi a fost cam maraita la pranz. I-am agatat jucariile cu o sfoara de patut si sa vedeti ce incantare. Probabil ca a fost cam multa agitatie caci a cam plans in seara asta. Si colac peste pupaza a mai facut si baie cu ta-su in cada mare. Vai ce incantata a fost! Ii place apa mult.

Vad ca agitatia de pe forum se stinge in week-end.

LiaMia sanatate lui Florin.

O noapte neintrerupta va ureaza

nicole74 abia astept si eu varsta asta. Cred ca e o incantare.

Vera, mama Iuliei Maria

POZE IULIA
http://community.webshots.com/user/godzila_sobolozaurul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Si eu l-am bagat pe Vladut in cada ieri seara cu tati. Incantare maxima. Il mai bag si azi, doar in WE ca e mai obositor pt noi asa.

Ma duc sa pap,

Noapte buna va doresc!

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

N-a mers site-ul azi citeva ore, de aia n-a fost agitatie mare. Am scos si eu nasul pe geam si am vazut ce friiig e, ca nu stiam.
Vecina mea a zis ca are sa-mi recomande o bona, abia astept sa vad ce fel e! E prima pe care o vad, nici nu stiu ce sa o intreb.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput