Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 3
codruta_grg spune:
Anto, l-am vandut ca era din ala de lemn si nu prea imi era la indemana. Avem unul pliant care e super ok. Il luam cu noi pe unde umblam.
TCM este o firma care face si imbracaminte de bebe, mai multe eu nu stiu sa iti spun ca in Cluj nu exista.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
nicole74 spune:
Maddy doctora este de la Grigore Alexandrescu, nu stiu daca vine in mod normal, dar cumnata mea e medic si a vorbit cu ea.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
pharmacris2002 spune:
Ioana-Multumesc de raspuns.Si la mine ii curge doar un ochi , mai mult lacrimeaza dar dimineata are o secretie galbuie in unghiul intern al ochiului.Ar trebui sa-i recoltez din ochi secretie si sa o duc la analiza dar ei vror sa ma duc cu fetita sa-i recolteze ei la medicover.Picaturile pe care ti le-a dat contin antibiotice 2in combinatie neomicina si cloramfenicol.
As dori si eu parola de la adresa comuna si explicatii cum intru pe ea.
pharmacris2002 spune:
Mai este cineva care da Ferrum Haussman la copil?Daca da in ce cantitate si cum il suporta bebe?
codruta_grg spune:
Jadi, din 1 ianuarie 2006 mai plateste firma cei 403.000 ROL pentru asig de sanatate pentru cele care sunt in CIC?
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
codruta_grg spune:
Noroc ca m-am uitat prin pozele lui Nicole, ca altfel nu stiam ca scaunul meu de masa se poate pune si la o pozitie mai joasa.
Chiar se poate asa?
Maine am sa incerc.
Poze cu noi
Hildegard spune:
Pharma 2002
Eu am sa-i dau Fier Hausmann dupa ce trmin cu calciul care il dau de azi timp de 10 zile si dupa aceea dam fierul, asa a zis Dr.
Se da inainte de masa dizolvat in lapte de mama 2/3 pic/zi. Asta la mine. bebele are 6.800 si face 3 luni in 7 febr.
Hildi
http://community.webshots.com/user/hildegard122
nicole74 spune:
Codruta scaunelul are trei pozitii. Si eu m-am prins mai tarziu! Acum e bine ca pot sa stau pe fotoliu si sa-i dau sa pape, inainte ii dadeam din picioare. Tehnologia asta...
Nicole&Ioana Alexandra
poze
codruta_grg spune:
Nicole, am descoperit si eu acuma. Dar care e a 3-a pozitie?
Poze cu noi