Mamici de martie-aprilie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 4
Laura Ioana spune:
Delia
nu te supara pe mine, nu vreau sa-ti aduc tristete
Gata imi dau peste mana si nu mai intreb indiscretii. Ai grija de tine si nu mai fa atata efort, ai inebunit? Acu' cand mai ai un pic te apuca sa muncesti mai mult?
Sa stii ca nu pot sa-mi trec YM tau pe lista mea.
Imi da o eroare a serverului.
Polixeni nici YM tau nu-l pot atasa la lista mea. Nush ce pana mea se intampla
Laura
cu
? 31+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
ANDREEA GEORGIANA spune:
Pe Oceanul Pacific trecea un vapor.
Unul dintre pasageri ii arata capitanului ca pe o insulita e un om zdrentaros care sare si da din maini.
Il intreaba pe capitan:
- Cine e tipul?
- Nu stiu, dar de cate ori trecem pe aici se bucura nespus!
O masina se loveste brutal de o caruta. In urma accidentului calul si
carutasul sunt raniti destul de grav. Politistul vine la fata locului si vazand calul chinuindu-se, intr-un acces de mila, il impusca. Apoi se indreapta catre carutas cu pistolul in mana si il intreaba:
- Si dumneavoastra sunteti ranit?
- Nu, nu! Doamne fereste, asa de bine nu m-am simtit niciodata!...
La un bal, se duce unu' la o tipa:
- Papusa, dansezi ?
- Da, sigur.
- Ok, atunci lasa-ma pe mine sa stau pe scaun!
ANDREEA GEORGIANA +29 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ANDREEA GEORGIANA spune:
In BCR intra un infractor cu cagula.
- Toata lumea culcat cu fata la podea, are loc un jaf armat.
Toti se conformeaza amenintarii dupa care infractorul se indreapta catre
casierita si ii spune:
- O sa te impusc, nenorocito!
- Nu, te rog, poti sa iei toti banii.
- O sa ii iau dupa ce te impusc in inima!
- Nu, nu, te rog, fac orice.
- Bine! zise barbatul descheindu-se la slitul pantalonilor. Treci la aparat.
Femeia ingenuncheaza si se apuca de supt. Dupa un timp barbatul isi
scoate cagula de pe fata si ii spune:
- Vezi, nevasta, ca se poate?
Cinci evrei renumiti au stabilit principii de baza:
MOISE: Legea e mai presus de totul
ISUS: Dragostea aproapelui e cel mai important lucru
MARX: Totul trece prin stomac...
FREUD: Sexul e totul...
EINSTEIN: Totul e relativ...
ANDREEA GEORGIANA +29 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
doublemom spune:
kim mult noroc, fericire si
sanatos, dragalas si papacios
.
Cred ca te-au zapacit nitel emotiile din ultima zi de lucru dar, dupa povestea ta, eu cred ca au fost foarte sensibili si draguti.
adar
sotului tau si sa fiti parintii perfecti ai bebelinei Maia (pe bebitele mele le cheama Maia si Stefana
)
ciuf
Luca is the best!!! 
ANDREEA GEORGIANA supercool!! M-am tinut cu mainile de burtika de atata ras
.
Laura Ioana daca tot e asa draguta si vrea sa iti dea lucrusoarele e foarte bine. Astea raman mici atat de repede ca sunt sigura ca fiecare dintre noi va ramane cu hainute noi pe care nu a apucat sa le foloseasca si pe care le vom avea de dat mai tarziu.
Azi am iesit si eu intr-o scurta plimbare - dupa nu stiu cat timp de stat in casa - pana la o farmacie, ca nu-mi cumparasem nimic pt spital si pana la un magazin de bb-i la doua blocuri de mine. Am zis ca nu iau multe si nu stiu cum m-am trezit cu o sacosa plina de body-ute, strampel-ute si caculite si..si..sunt asa de dragute ca sunt un pericol public. Plus ca la fiecare cateva zile nasa mea imi spune "le-am luat la fete pantalonasi cu ciucurei!! le-am luat gecute!! le-am luat.."
Io cred ca am innebunit fetelor!! Da' e asa de bineeee !!!
Miha 31+
Delia21 spune:
MeiLaurici Ioana ,nu e vorba de suparare ,doamne fereste!As fi cam tontuta sa ma supar cand ma intreaba lumea de sanatate.Din lipsa de atentie de care am o nevoie acuta....,cred ca functionez pe forum.Of,tare as vrea sa ia mami meu viza marti,pe 24 cand are interviu ca sa poate veni la mine sa ma rasfete si pe mine.Cu totul ,inclusiv mobila de bebe si alte cumparaturi as fi gata in prima saptamana a lui febr si tot de atunci m-as putea apuca de ceva clase de....ingrijire a lui bebe si alte cele.Ce sa va mai zic,sambata viitoare imi face o fosta colega baby shower la ea acasa,adica cheama fostele colege si petrecem intre noi,plus ceva cadoase,cele care au copilasi i vor aduce acolo,cred ca o sa fie dragut;o sa fim vreo 11 cucoane de toate,abia astept,caci nu m-am vazut cu cele de la munca de la inceputul lui decembrie cand inca imi era burtica asa mica de ma intrebau daca eu chiar sunt gravida.Acum o sa am ce le arata....
[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
Serj spune:
salve fetelor!!!!
LA MULTI ANI!!!! kim, sa fii sanatoasa, sa ai parte de nastere usoara si Alicia sanatoasa si cuminte!!!!

felicitari ca ai intrat in concediu, sa te odihnesti asa cum ti s-a spus, ca dupa nu prea mai ai timp de tine.
din pacate nu pot pune foto pt. ca mi-a cazut PC acum ceva timp si practic mi-a sters tot ce aveam instalat. acum s-a stricat si aparatul digital, asa ca stam bine. dar cum reusesc le pun.
a, am vazut ca ai biberon AVENT, eu am luat de la ei si suportul de sterilizat la microonde, si ai inauntru inca 2 biberoane incluse in pret. nu stiu cat sunt la voi, dar aici costa destul.
catrinel ieri am uitat sa te intreb, inca nu v-ati decis la nume? cat despre salopete, eu am mai mult din cele cu maneca, body cu maneca lunga pe piele si salopeta pe deasupra. cu bretele am doar una singura la care am luat si bluzita pt. completare, dar sunt mai comode cele cu maneca. ai mai putin de manevrat la imbracat.
delia ai grija si nu face prea mult efort singura ca sa nu ai surprize,mai bine asteapta sa vina zugravul. iti doresc sa reuseasca mama ta, ca la inceput conteaza mult sa ai un ajutor.
cat despre sot... bine ca face si atat (asa cum spui tu)
florentina este mult de cand nu vii pe la noi, esti bine????
pupici si o seara placuta
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
ciuf spune:
Kim, felicitari pentru cei 32 anisori.
La multi ani, cu multe satisfactii, sanatate, cu un bb sanatos, mancacios, somnoros si sa ai mult laptic!
Foarte frumoase pozele. Mai dar ai cumparat nu gluma. Acum vazui si eu toate pozele.
Delia, tinem pumnii mamei tale sa obtina viza pe 24. Doamne ajuta! Stiu ce inseamna un ajutor in momentele alea. Si apoi nu te vei mai simti singurica. E grozav sa vina in spital cineva sa te vada. Eu am suferit tare mult pe chestia asta.
Apoi sa te ajute cu baita, cu somnelul. Si ce utila se va simti si dumneaei.
Si cu sotiorul tau ... ce sa zic, am citit ce ai postat la alt subiect, e bun asa cum e. Bine ca te ajuta totusi financiar. Poate cand va aparea Sufletel, i se va schimba atitudinea.
Si las-o mai usor cu munca.
Pup restul fetelor,
Ciuf si Luca
ema.72 spune:
KIM LA MULTI ANI! SA AI PARTE DE MULTE REALIZARI IN ACEST AN, NASTERE USOARA, SANATATE SI O BEBELINA SANATOASA SI MANCACIOASA.
.
Bine ca ai intrat in concediu acum o sa ai mai mult timp pentru tine (teoretic). Eu imi inchipuiam ca ma voi plictisi groaznic mai ales ca in noua ani de munca am avut concediu in total vre-o 7 saptamani dar nu e chiar asa, timpul trece de nu-mi dau seama cand.
Ciuf e super inventiv Luca, cred ca va lasa cu gura cascata de multe ori. De surioara lui ce parere are?
Delia bafta sa termini cat mai repede camera lui bb si vezi ce faci cu burtica tare, cred ca nu e bine sa faci efort prea mare. La noi sa de precum stii No-Spa ( e frectie la mine, n-are nici un efect la contractii dar iau sa ma stiu impacata), nu stiu ce se da la voi dar cred ca tratamentul ideal e repaosul si lipsa stresului....
Doublemum si eu am plecat astazi de acasa sa-mi iau mie cele necesare pentru spital si in final nu m-am putut abtine sa nu iau niste lucrusoare pentru bb ca erau atat de dragute. Nu prea stiu cum sa le spal ca mai au si cate o chestie colorata si la 90°C sa nu iasa. Ma tot gandesc si la detergent sa fie normal sau antialergic? Mai astept poate imi vine vre-o idee.
Pupici la toate fetele si un week-end cu bucurii.
Ema 33+
kim spune:
Va multumesc fetelor pentru urari si ganduri bune, LauraIoana, nshiro, delia, doubelmom, serj, ciuf, ema, petrecerea continua! am dormit asa de bine, avem energia astazi!
Tinem pumnii pt mama Deliei.
Ema, spala hainele colorate la 30-40 grade Celsius, pe culori pe cat posibil. Exista detergent pt bb, eu am folosit ce folosesc si pt noi (Tide).
Serj, intr-adevar sunt scumpe biberoanele de la Avent (8-9 cad fara taxe), sterilizator inca nu am luat, sotul zice ca e moft.
29+
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
anairda36 spune:
Vai de mine ce harnicuteeee am de citit de numa.
Catrinel multam pentru grija dar lucrez part-time ca daca as sta doar acasa in pat as innebuni. Ma simt un pic mai bine, azi-noapte nu a trebuit sa-mi iau pastilele.
La Multi Ani Polixeni !!!!
Sa-ti dea Dumnezeu nastere usoara si bebe sanatos
hahahahahahaa Noe misto bancu tau. Apai sa stii ca daca as sti ca i-ar trece l-as pupa si acolo ca tare mi-e drag de el.
Manu draga nu te ingrijora cu kg, bebe sa fie sanatos. De mancat mananca la fel inaintea analizei de glicemie, doar nu manca dulce in ziua respectiva.
Doublemom cred ca are ceva efect, ca mi s-a mai relaxat un pic burtica. Vineri am fost iar la control si colul e tot inchis. Foarte bine faci ca te odihnesti cand te simti obosita. Sa mai faca si tati treaba :)
Nicolle draga si eu ma simt aici ca si cum as sta la o barfa cu prietenele mele dragi. Hai ca trecem si noi peste probleme si o sa avem bebei santosi si frumos.
Tecla nu pot decat sa te admir, esti un exemplu de tarie psihica. Iti doresc un bebe sanatos care sa-ti aduca doar bucurii in viata.
Aileana ma bucur sa aud ca esti ok. Si fetita mea e mai mare si s-ar putea sa nasc mai repede. Cand o fi sa fie, numa sanatoasa sa fie.
Andreea Georgiana vreau sa-ti spun ca sotul meu nu a avut parte de control nici saptamana asta ca i s-a imbolnavit medicul. Iar eu ... haz de necaz ... sa ma fi vazut cum plangeam in spital si de durere si de speriata. Ma bucur ca ai vesti bune de la eco. Asa face si a mea, se da in spectacol de numa (sau poate e prea agitata sau nu-i place eco). Tums si rolaids sunt pentru arsuri, dar ai grija sa nu papi mai mult de 10 pe zi.
Serj spune-mi un pic mai multe de cezariana ta pls.
Kim ce ai cumparat mai exact pentru toaleta lui bebe si ce firma? Eu ma tot uit pe la CVS, Target, etc si nu ma pota hotari.
Nshiro s-a intors bebe? Mai stai cu fundu in sus?
LA MULTI ANI EMII!!!
LA MULTI ANI DIANAD!!!
LA MULTI ANI KIM!!!
Sa fiti fericite cu bebei sanatosi si frumosi, sa aveti parte de nasteri usoare si sa nu stiti ce sunt greutatile nasterii sau ale alaptarii.

Catrinel draga energia din trimII s-a dus dreaq. Acu sunt greoaie si ma misc in reluare.
Ciuf asa-i cu asigurarile pe aici... nu te stresa.
Diana ce facusi draga de ai pus listuta in raspuns??
Delia daca ai fi un pic mai aproape de mine m-as legana (ca nu pot zice ca as merge) pana la tine sa-ti dau vreo cateva la fundulet poate iti vine mintea la cap. Odihneste-te si lasa dreaq zugravitu. Mult noroc mamei tale la interviu. Acusi se duce si mama. Sper din tot sufletul sa fim amandoua fericite dupa interviurile astea.
Fetele dat-mi si mie un sfat, o parere ... ce pompa de san sa iau? Manuala sau electrica? Voi de care v-ati luat? Si cum e cu perna aia pentru alaptat?
32+