putin sport
Ma gandeam sa facem un grup al celor care vor sa faca sport, pentru slabit, sanatate, intretinere, dar, ca si mine nu au imboldul necesar.
Poate daca ne-am aduna mai multe, am reusi sa ne mobilizam.
Si ca sa va impulsionez va spun ca eu de 3 seri fac niste exercitii pentru talie, pe care mi le-a dat tot o fata de-aici, de pe forum.
Voi faceti ceva miscare? Ce fel si in ce moment al zilei?
Raspunsuri
Mara76 spune:
Crini, buna idee!
Eu m-am miscat de curand spre o sala de fitness. Fac intai incalzire la banda, apoi exercitii diverse pentru toti muschii corpului si apoi inca 15 minute alerg/pedalez si ma simt tare bine. Merg de 2 ori pe saptamana, dupa munca, iar in zilele in care nu merg fac acasa cateva abdomene, ceva pentru bazin si streching. Sper sa ma pot tine, ca am mare nevoie!
Raza de soare spune:
Eu urc si cobor trepte la birou de ma satur... merg pe jos vreo 2 min de la metrou pana acasa... mai merg prin casa... din casa la masina, cand e vorba de plecat undeva ( chiar si la paine, deh, vina sotului ) si... cam atat !
Si culmea e ca am Oraselul copiilor fix in spatele casei ! Dar mai mult de o data la haaaaaaat nu stiu cat timp, cine credeti voi ca ajunge pe acolo ? 
Dar ne-am promis ca vom merge la fiecare sfarsit de saptamana prin parc, pt ca am devenit amandoi sensibili la frig; cum stam mai mult de 10 min pe afara, cum ne doare capul.
Dar exercitii ? Ce-s alea ?
Dans cat cuprinde, de fiecare data cand avem ocazia... iar eu, cum sunt moarta dupa sarbele alea indracite, joc aproape zilnic, singura, pana vine sotul de la scarbici, doar-doar o zice vreun vecin c-am innebunit. ![]()
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
eve44 spune:
Vin si eu in grupul vostru.Si eu merg zilnic la fitnes 5 zile pe saptamina.Am inceput de 2 saptamini si fac 1 ora pe zi.
Eve
Naty spune:
Eu ma duc la aerobic de saptamana viitoare. Imi propun de mult, dar nu am avut tragere, acum a inceput sa mearga si o prietena. Si daca tot merge ea, la un club ce se afla la 2 minute de serviciul meu, PROMIT ca ma duc si eu.
Nu de alta, dar, deja dupa 1 an si 3 luni de la nastere, nu mai vad alta posibilitate sa scap de burtica!
BraveGirl spune:
Si mie mi-a facut sotul miercuri abonament la sala...si o sa ma duc pt ca altfel ma omoara pt ca si anul trecut am avut tot pe un an si nu m-am dus decat de vreo 3 ori...si am dat o caruta de bani pe abonament. Faza e ca eu nu prea am nici o tragere de inima pt ca sunt slaba rau...asa ca pana nu vad ceva naspa cand ma uit in oglinda am nevoie sa ma traga cineva de maneca ca sa merg.
Corina
Albumul meu
KUKI spune:
Ma inscriu si eu in grup. Incep sa ma duc la sala de marti. Sa vedem ce-o iesi. Abia astept !
prettysunshine spune:
Eu merg de aproape 4 luni la fitness,insa din pacate nu pot corela asta cu un regim alimentar,si-asa simt ca lesin uneori,culmea ca nu atunci cand sunt la sala de fitness,ci pe strada.Eu merg de doua ori pe saptamana,dar stau de fiecare data cam 3 ore,sunt franta dupa aia,dar ma simt tare bine.Sunt ferm hotarata sa ma tin de treaba asta si pe viitor,chiar daca nu se slabeste spectaculos de repede,dar kg date jos nu se pun repede inapoi.
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru
kiwwy spune:
Eu niciodata nu am facut vreun sport pana acum 5 luni.
Sunt slabuta,si asa dupa doua sarcini,insa am observat
ca de cand frecventez sala(4 ori pe saptamana) am o pofta
mai mare de mancare.Cred ca m-am si ingrasat 2 kg.